HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Sürgősségi fogászat Budapesten

  Sürgősségi fogászat Budapesten szájsebészeti ellátással azonnali időponttal? Ha azonnali segítségre van szüksége, akkor válassza a PureDental megbízható csapatát! Tapasztalt fogorvosok, hosszú nyitva tartás és azonnali időpont - akár még a mai napra is Budapesten a belvárosban, eleget téve a járványhelyzet miatt szükséges szigorú higiéniai előírásoknak.

  Sürgősségi fogászat Budapesten

  Sürgősségi fogászat Budapesten azonnali bejelentkezéssel

  Mi tudjuk milyen az, ha baj van a fogakkal...  sokszor annyira elviselhetetlen a fájdalom, hogy nem kellemes órákat sem várni, nemhogy napokat. Pedig nagyon sok fogászat csak több nap, esetleg hét múlvára ad időpontot a pácienseknek. A PureDental Fogászat nagy szakértelemmel, és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező csapata tudja, hogy sürgősségi fogászati beavatkozás előtt nincs sok felesleges idő, éppen ezért igyekszünk minden páciensünknek a lehető legrövidebb idő alatt segíteni. 

   

  Egy Sürgősségi Fogászat Budapesten, ahol az azonnal, az tényleg azonnal? Nincsenek előzetes felesleges körök vagy lehetetlen rendelési időpontok: a PureDental egy olyan sürgősségi fogászat Budapesten ahol a megoldás most érkezik.

   

  Kérjen időpontot telefonon vagy az alábbi űrlap kitöltésével még most, és mi pár órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

   

  Sürgősségi fogászat Budapesten egész nap

  Sürgősségi fogászat Budapesten és szájsebészeti ellátás reggel nyolc órától este nyolc óráig minden hétköznap, hogy biztosan mindenkit elláthassunk. Fogászati rendelőnk nyitva tartása úgy lett kialakítva, hogy a lehető legtöbb páciensünknek megfeleljen, gondoltunk azokra is, akik egész nap dolgoznak – hiszen fogászatunk hosszú nyitva tartása többek között nekik is kedvez. Bármilyen sürgős fogászati problémája is legyen, vegye fel a kapcsolatot rendelőnkkel nyitva tartási időben, tapasztalt kollégáink azonnal segíteni fognak a problémáján! Minden problémára megoldást kínálunk!

   

  Higiénikus sürgősségi fogászat Budapesten a koronavírus járvány alatt is

  Egy olyan sürgősségi fogászat Budapesten, ami kiemelten odafigyel a járványhelyzet miatt kiszabott előírásokra? A PureDental 100%-ban betart minden előírást, a legszigorúbb higiéniai normákat alkalmazza annak érdekében, hogy a kialakult járványhelyzetben mindenféle kockázati tényezőt kizárhasson. Klinikánkon szigorú protokollokat követve maximális higiéniai védelemben végezzük el a fogászati beavatkozásokat, hogy a pácienseink és dolgozóink a legnagyobb biztonságban legyenek.

   

  Legyen szó megelőzésről vagy már kialakult fogászati problémáról, mi segítünk a járvány idején is, hogy Önnek ne kelljen még ezen is aggódnia. Bármilyen fogászati problémája is legyen, forduljon szakértő csapatunkhoz. 

   

  Sürgősségi fogászat Budapesten minden problémára

  A PureDental szakértő és tapasztalt csapata minden fogászati problémára megoldást kínál. Válassza sürgősségi fogászatunkat Budapesten az alábbi problémák esetén:

  1.    Fogfájás kezelése
  2.    Gyulladt fogak kezelése
  3.    Gyökérkezelés
  4.    Fogeltávolítások
  5.    Panaszos bölcsességfogak ellátás, eltávolítása
  6.    Góc kutatás
  7.    Sérült fogak ellátása
  8.    Ínyproblémák megszüntetése
  9.    Érzékeny fogak ellátása
  10.  Dentálhigiéniai kezelések, fogkőeltávolítás
  11.  Implantációs műtétek
  12.  Fogpótlások készítése
  13.  Legmodernebb fogászati és szájsebészeti ellátások

   

  A PureDental sürgősségi fogászat Budapesten a legkorszerűbb eszközökkel dolgozik, a legmodernebb technológiákat, eljárásokat alkalmazva, ami garantálja a leggyorsabb, leghatékonyabb, és legfájdalommentesebb megoldást az Ön részére is!

   

  Sürgősségi fogászat Budapesten a belvárosban

  Sürgősségi fogászat Budapesten és szájsebészeti ellátás mindenki számára könnyen megközelíthető helyen a belvárosban, a Nyugati pályaudvartól 2 perc sétára. A PureDental sürgősségi fogászat Budapesten és a Budapest mellett élők számára is tökéletes megoldás.

   

  Menjen biztosra és kérjen időpontot még ma az alábbi űrlap segítségével!

   

  Ha nekünk nem hisz, akkor olvassa el elégedett pácienseink véleményét, amit a Google Cégem oldalon osztottak meg velünk IDE kattintvaNéhány részletet azért mi is kiemelnénk:

   

  „Két fogtöméssel és egy élménnyel lettünk gazdagabbak. Mindenkinek ajánlom a Pure Dental csapatát! Szuper felkészültek, profik és a jó hangulat is fontos szempont :)”

   

  „Hamar kaptam időpontot, tudtak alkalmazkodni így nem kellett fél nap szabit kivenni, jól megközelíthető, szép és igényesen berendezett rendelő, kedves és figyelmes munkatársak. Valóban éreztem, hogy odafigyelnek rám és nem csak egy újabb páciens vagyok, akit gyorsan letudnak, éreztem a törődést! Korrekt, gyors, precíz és az ár/érték arány kimagasló! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!”

   

  „Eddig bárkivel találkoztam ebben a rendelőben, mindenki nagyon kedves volt és ami a legfontosabb, szakmailag maximálisan felkészült! Már voltam itt mélytisztításon - amitől olyan fehérek lettek a fogaim, mint még soha azelőtt , bölcsesség fog húzáson - ami pillanatok alatt ki lett húzva fájdalom mentesen és voltam fogtömés miatt is - amit a Doktor Úr lelkiismeretesen és ügyesen megcsinált. A tömésekre 1 év garanciát is vállalt. Aki jól dolgozik, lehet is magabiztos. Minden kezelés előtt elmondják, hogy mi fog történni, így sose ér meglepetés. A kezelések alatt zene is megy, így jobban el lehet lazulni:) Kizárólag CSAK ide vagyok hajlandó elmenni fogászatra! Ajánlom mindenkinek!!!”

   

  „Profi, jókedvű és végtelen kedves csapattal találkoztam. Máshol szerzett korábbi rossz tapasztalatokból adódóan nagy félelemmel érkeztem, de mosollyal az arcomon távoztam! Bóka Nóra doktornő és Majtényi Zsolt doktor úr a kezelés lépéseiről és a lehetőségekről minden részletre kiterjedően tájékoztatott, Horváth Vivien személyében pedig egy nagyon kedves, precíz és alapos dentál higiénikust ismerhettem meg, akinek tényleg nagyon finom keze van :D FÁJDALOM MENTES volt a kezelés, ami korábban számomra elképzelhetetlen volt. Bátran ajánlom mindenkinek a Pure Dental csapatát!!!!!!!”

   

  „Fehérítésen és fogkőeltávolításon voltam, maximálisan elégedett vagyok, gyors és profi munka volt. A rendelő modern, kellemes hangulatú, bátran ajánlom mindenkinek!”

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Letört a tömött fogam - Mi a teendő?

  Letört a tömött fogam - Mi a teendő?

  Amennyiben a tömött foga letörik, a fogtömés kiesik, kellemetlen érzést, fájdalmat tapasztalhat, de vannak esetek, hogy a páciens észre sem veszi a tömés hiányát. Amennyiben letörik a tömött fog...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés