Fogászati tudnivalók

Milyen tünetekkel jár a fogideg gyulladás? Hogyan kezelhető?

Fogideg gyulladás

Egyes olyan káros hatások következtében, mint például a fogtörés, vagy a fogszuvasodás a fog elhalhat, ekkor pedig a fog belsejében lévő idegek is megbetegedhetnek és felülfertőződhetnek, ami kínzó...

Tovább
Fogszabályzás árak Budapesten

Fogszabályozás árak

Amikor felmerül a kérdés, hogy vajon érdemes-e belevágni a fogszabályozásba, a döntésben számottevő tényező lehet a költség, vagyis a fogszabályozás ára. Az alábbiakban segítünk összefoglalni,...

Tovább
Fogászati magánrendelő Budapest

Fogászati magánrendelő Budapest

Fogászati magánrendelőt keres Budapesten?  A PureDental Fogászat modern környezetben, magas felszereltséggel és a legkorszerűbb eszközökkel várja pácienseit Budapesten, a Margit körút 3. szám alatt.

Tovább
Gyökérkezelés árak Budapesten

Gyökérkezelés árak

Általánosságban elmondható, hogy a gyökérkezelés árak alakulását olyan tényezők befolyásolják, mint a felhasznált anyagok minősége, illetve, a fog állapotától függően a különböző beavatkozások....

Tovább
Duzzadt íny

Duzzadt íny

Az ínygyulladás egy olyan probléma, ami a felnőtt lakosság jelentős részét érinti, mégis, sokszor nincs kellően komolyan véve. A duzzadt íny azonban hosszútávon sokkal komolyabb problémákhoz vezethet,...

Tovább
Fogászati klinika Budapesten

Fogászati klinika Budapesten

Fogorvoshoz a legtöbb ember nem szeret járni, pedig a fogászati problémák esetében kivétel nélkül elmondható, hogy a halogatással csak elnagyobbodik a probléma, és vele együtt a fájdalom. Érdemes ezt...

Tovább
Bölcsességfog fájás? Így segítünk kezelni

Bölcsességfog fájás

A bölcsességfog néha egyáltalán ki sem nő, de ha mégis, az a legtöbb ember esetében macerát jelent. A leggyakrabban elérkezik a pont, amikor jelentkezik a bölcsességfog fájás – de hogy pontosan mi is...

Tovább
Fogfehérítő kezelés fogászati rendelőnkben

Fogfehérítő kezelés

Ki ne szeretne ragyogó mosolyt, amilyet a fogkrém reklámokban is lehet látni? Szerencsére ma már nem csak a kiváltságosoknak lehetnek gyöngyfogaik – azonban óvatosnak kell lenni a gyorsan, otthon...

Tovább
Fogászati konzultáció Budapesten

Fogászati konzultáció

Akármilyen beavatkozásról legyen is szó, a fogászati kezeléseket minden esetben egy fogászati konzultáció előzi meg. De ez pontosan mit is takar, miért van rá szükség, és mire lehet számítani, miközben...

Tovább
Gyermek fogszabályzás

Gyermek fogszabályzás

Gyermek fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán többféle fogszabályzási technikával a tökéletes fogakért. Tudnivalók, információk a gyermek fogszabályzásról. 

Tovább
Láthatatlan fogszabályzás | PureDental

Láthatatlan fogszabályzás

Láthatatlan fogszabályzás a PureDental rendelőjében az Invisalign technológiájával a tökéletes mosolyért észrevétlenül. Jöjjön el rendelőnkbe!

Tovább
Fogászati árak Budapesten

Fogászati árak

Kíváncsi Ön is milyen fogászati árakkal kell számolnia kezeléseink során? Most segítünk Önnek összefoglalni mire is számíthat, és hogyan kalkulálunk árat egy kezelési terv során. 

Tovább
Fémmentes fogpótlások az élhető mosolyért

Fémmentes fogpótlás

Szeretné Ön is biztonságos anyagokkal pótolni foghiányát? Válassza a PureDental fogászatán a fémmentes fogpótlást, az esztétikus és egészséges mosolyért. Tökéletes mosoly, élethű fogpótlással! 

Tovább
Fogtömés árak

Fogtömés árak

Lyukas fogát szeretné kezeltetni? Fogtömés Budapesten a PureDental Fogászaton. Tudjon meg többet a fogtömés árakról, fajtáiról és lehetőségeinkről! 

Tovább
Esztétiksu Fogtömés Budapesten

Fogtömés Budapesten

Lyukas fog? Fogszuvasodás? Fogtömés Budapesten a PureDental fogászatán fájdalommentesen és esztétikusan. Jöjjön el rendelőnkbe és megállítjuk fogszuvasodását! 

Tovább
Esztétikai fogászat árak

Esztétikai fogászat árak

Esztétikus mosolyt szeretne Ön is, mindamellett, hogy egészségesek fogakat és ínyt? A PureDental Fogászat segít Önnek! Esztétikai fogászat árak, kezelések Budapesten modern, páciensközpontú rendelőben! 

Tovább
Fogászati klinika Budapest | PureDental

Fogászati klinika Budapest

Megbízható fogászati klinika Budapesten a PureDental rendelőjében! Minőség, elhivatottság és páciensközpontú szemlélet, ahol meggyógyítjuk fogászati problémáit a leghatékonyabb megoldással. Miért...

Tovább
Ínygyulladás kezelése hatékonyan a PureDental Fogászaton

Ínygyulladás kezelése

Az ínygyulladást lehet, hogy Önt is érinti! Ne várjon a problémával, hiszen számos szövődménye lehet. De az ínygyulladás kezelése hogyan történik? Hogyan előzhető meg? A PureDental segít Önnek!

Tovább
Dentálhigiénia Budapesten a PureDental rendelőjében

Dentálhigiénia Budapest

Hosszú távon is fenntartható egészséges mosoly? Dentálhigiénia Budapesten a PureDental rendelőjében, ahol fájdalommentes megoldásokkal távolítjuk el a fogkövet és megelőzzük a fogászati betegségeket! 

Tovább
Professzionális szájhigiéniai kezelés a PureDentalnál

Szájhigiéniai kezelés

A fogkő a legtöbb fogászati probléma alapja, amelyet otthoni eszközökkel eltávolítani nem lehet. Erre lesz megoldás a PureDental szájhigiéniai kezelése, amely professzionális eszközökkel zajlik! 

Tovább
Minőségi fogászat Budapesten a legújabb technológiákkal

Minőségi fogászat

Minőségi fogászati kezelések a PureDental budapesti rendelőjében, ahol a legmodernebb eszközöket alkalmazzuk az Ön mosolyának egészsége érdekében. Az általános kezelésektől a legkomplexebb...

Tovább
Fogfehérítés Budapesten a csodás mosolyért

Fogfehérítés Budapesten

Fogfehérítés Budapesten megbízható és biztonságos módon a csodásan fehér mosoly eléréséért a PureDental fogászatán! Akár több árnyalattal fehérebb fogak 1 kezelés után, mindössze 2 óra alatt. Hogyan? Mutatjuk! 

Tovább
Fogászati diagnosztika Budapesten

Fogászati diagnosztika Budapest

Fogászati diagnosztika Budapesten a PureDental fogászatán. A legalaposabb fogászati szűréssel, kezelési terv meghatározásával, előre vetített költségekkel, megvalósítva egészséges mosolyát. 

Tovább
Szájsebészet Budapesten

Szájsebészet Budapest

A nagyobb volumenű fogászati beavatkozások esetén a PureDental szájsebészet Budapesten várja pácienseit modern környezetben, magas felszereltséggel és a legkorszerűbb eszközökkel. 

Tovább
Direkt héj a hollywoodi mosolyért

Direkt héj

Ha azonnal változtatna mosolyán, akkor válassza rendelőnket és a direkt héjat! A PureDental Fogászatán megvalósítjuk hollywoodi mosolyát.  

Tovább
A fogszuvasodás kezelése hatékonyan

Fogszuvasodás kezelése

A fogszuvasodás kezelése néha igen hosszadalmas lehet, és sok esetben sikertelen, ha nem a megfelelő eszközöket használják. A PureDental Fogászatán azonban segítünk Önnek a fogszuvasodás kezelésében!...

Tovább
Esztétikai fogászat Budapesten

Esztétikai fogászat Budapesten

Esztétikus mosoly a PureDental csapatával. Esztétikai fogászati beavatkozások a csodás mosolyért: fogfehérítés, dentálhigiénikus kezelések, fogászati tanácsadás, kerámia héjak, mosolytervezés. 

Tovább
Mosolytervezés Budapesten, ahogy elképzelte

Mosolytervezés Budapesten

Mosoly, ahogyan elképzelte: Mosolytervezés Budapesten a PureDental Fogászatán. Mosoly lépésről lépésre komplex fogászati kezelésekkel és esztétikai megoldásokkal. 

Tovább
Fájdalommentes bölcsességfog eltávolítás

Bölcsességfog eltávolítás

A bölcsességfogak ma már csak több gondot okoznak, mint hasznot az embernek az állkapocs méretének csökkenéséből adódóan. A PureDental fogászatán fájdalommentes bölcsességfog eltávolítással...

Tovább
Fogimplantátum beültetés

Fogimplantátum beültetés

Hogyan zajlik a fogimplantátum beültetése? Milyen előnyei vannak a fogimplantátumoknak? A PureDental csapata segít Önnek!

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.