Hírek

Ismerje meg fogápolási tippeinket és tanácsainkat, böngésszen a PureDental legújabb hírei és újdonságai között!.

Hogyan figyeljünk fogainkra a karácsonyi időszak alatt?

Hogyan figyeljünk fogainkra a karácsonyi időszak alatt?

A karácsonyi időszak az a finom ételekről és italokról szól, amelyek fogaink számára nem biztos, hogy jót tesznek. Az ünnepi időszakban a sok cukros és szénhidrátban gazdag étel nem csak alakunknak...

Tovább
5 tudnivaló a fogimplantátumokról

5 tudnivaló a fogimplantátumokról

Évtizedekkel ezelőtt az elveszített fogakat csupán kivehető protézisekkel vagy hidakkal lehetett helyettesíteni. Sokan tapasztalták már meg, hogy ezekkel mennyit kell bajlódni, és mennyi mindenre oda kell...

Tovább
A fogtömés menete lépésről lépésre

Fél a fogtöméstől? Most elmagyarázzuk, hogy mire számíthat!

Sokakban gyerekkoruk óta él a fogtöméstől való félelem – ezzel a rettegéssel nincs egyedül. A fogorvostól való szorongás világszerte számtalan embert érint, és emiatt sajnos sokan nagy ívben...

Tovább
A hollywoodi mosolyért: Ez az 5 tipp beválhat

5 tipp a hollywoodi mosolyért

Manapság az esztétikai fogászat szerepe egyre fontosabb, hiszen mindenki szeretne gondtalanul mosolyogni. Ehhez pedig egy szép mosolyra van szükség. Te sem vagy elégedett mosolyoddal? Akkor cikkünk neked szól!

Tovább
Bölcsességfog kezelés: Ez a teendő

Mi a teendő bölcsességfog fájdalom esetén?

Fájó bölcsességfog? Mit tehetünk ellene? A PureDental Fogászatán segítünk megszabadítani Önt fájdalmától. De mi állhat a háttérben? Segítünk!

Tovább
Otthoni fogfehérítés: Ezért ne kísérletezzük

Visszafordíthatatlan károkat okozhatunk, ha otthon kísérletezünk a fogfehérítéssel!

Vannak olyan otthoni tippek-trükkök-praktikák a fogfehérítésben, amelyek sajnos visszafordíthatatlan károkat okozhatnak fogainkon, vagy csak egyszerűen pénzkidobásnak számítanak. Lássuk, melyek ezek! 

Tovább
Fogágybetegségek: Hogyan kezelhetők?

Hogyan kezeljük a fogágybetegségeket?

A fogágybetegségek a magyar felnőttek 80%-át érintheti, mégsem tudnak róla sokan. Hogyan kezelhetők ezek a fogágybetegségek? Szakmai cikkünkből kiderül!

Tovább
Bölcsességfog fájdalom: mi az oka?

Fájó bölcsességfog? Ez áll a háttérben!

A bölcsességfog kényes téma, hiszen rendkívül sokan küzdenek vele. A mai ember állkapcsa sokkal kisebb lett, mint elődjeinkké, ezáltal sokaknál nincs helye kibújnia a bölcsességfognak. Mi a tanácsunk a...

Tovább
Elektromos vagy manuális fogkefe: Melyik a jobb?

A nagy kérdés: Manuális vagy elekromos fogkefét válasszunk?

A kérdés gyakori, azonban a válasz rá közel sem olyan egyszerű. Most azonban segítünk Önnek a döntésben, hogy melyiket válassza! 

Tovább
Ínysorvadás: tünetek és kezelési módszerek

Fogágybetegségek: Az ínysorvadás tünetei és kezelése

A fogínysorvadás is igen gyakori fogágybetegség, amely során a fogíny visszahúzódik, ezáltal a foggyökér szabaddá válik. Ezt mielőbb kezelni szükséges, hogy a fogakat megtarthassuk. 

Tovább
Ínybetegségek megelőzése

Ínybetegségek: Hogyan előzhetők meg?

A fogágybetegségek, ínybetegségek nagyon gyakoriak a felnőttek körében, azonban sokan nem is tudnak róla, hogy náluk is jelen van. Most elsősorban a fogágybetegségek megelőzéséről tudhat meg többet szakmai cikkünkből!

Tovább
Fogfájás okai – Mitől fájhat a fogunk?

Fogfájás okai – Mitől fájhat a fogunk?

A fogfájásnak több minden is állhat a hátterében. Ahhoz, hogy megfelelően kezelni tudjuk, először szükséges feltárni a fogfájás okát. Lássuk, mi minden okozhatja a fogfájást!

Tovább
Sürgősségi fogászat Budapesten azonnali ellátással

Sürgősségi fogászat Budapesten

Sürgősségi fogászat Budapesten szájsebészeti ellátással azonnali időponttal? Ha azonnali segítségre van szüksége, akkor válassza a PureDental megbízható csapatát! Tapasztalt fogorvosok, hosszú...

Tovább
A leggyakoribb fogágybetegség: a gyulladt íny

A leggyakoribb fogágybetegség: a gyulladt íny

A gyulladt íny nem csak kellemetlen tüneteteket okozhat, de olyan szövődményeket eredményezhet, amelyek fájdalmassá válhatnak a mindennapok során. Hogyan kezelhető az ínygyulladás? Erről lesz szó szakmai cikkünkben!

Tovább
A fogérzékenységről

Mitől érzékenyek a fogaim?

A fogérzékenység egy igen gyakori fogászati probléma manapság, amelynek számtalan kiváltó oka lehet. A fogérzékenységet sokan nem veszik komolyan, pedig komoly következményei lehetnek, köztük akár a...

Tovább
A fogszuvasodás kialakulása

A fogszuvasodás kiváltó okai

A fogszuvasodás a magyar felnőttek felét és minden negyedik gyermeket érint. Ennek ellenére sokan nem is tudják, hogy fogszuvasodásban szenvednek, ugyanis ritkán vagy már nagyon...

Tovább
Fogászati implantátumok kisokos

Fogászati implantátumok I. - Mi is az az implantátum?

Minden, amit a fogászati implantátumokról tudni kell: Bevezetés az implantátumok világába, mikor ajánlott, hogyan zajlik a behelyezése – Útmutatónk első része!

Tovább
Rossz lehelet? Ezek állhatnak a háttérben: 5 ok és kezelésük

A rossz lehelet okai - Belgyógyászat, fogorvos, vagy valami egészen más?

Mi a legfőbb 5 oka a rossz leheletnek, illetve mit is tehetünk ellene? Szakértői cikkünkben a rossz lehelet okairól és kezelési módszereiről lesz szó.

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.