HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  All-on-4™ koncepció

  Mindenkinek joga van egy önfeledt, egészséges élet mindennapjaihoz, melynek része a kiegyensúlyozott, változatos étrend, a rendszeres nevetés és az a fajta magabiztosság, mely a nehezebb napokon is átsegít minket. S MINDEZ A TELJES FOGHIÁNNYAL ÉLŐKET UGYANÚGY MEGILLETI. Legyen szó azokról, akik a közelmúltban vesztették el fogaikat, vagy akik hosszú évek – esetleg évtizedek – óta nélkülözik a rögzített fogpótlást, az All-on-4™ koncepció gyökeresen megváltoztatja jelenlegi életminőségét, visszaadva elvesztett fogai természetes érzetét, magabiztos mosolyát. 

  Megannyi előnye miatt többszázezer ember választotta az All-on-4™ koncepciót 1998 óta, melyet Dr. Paolo Malo világhírű portugál fogorvos fejlesztett ki. Az eltelt több mint húsz év alatt nemcsak a szakma nagyjai, de számos fogászati implantátumokat gyártó cég is tökéletesítette az eljárást, még szélesebb körben kínálva a teljes fogpótlás alfáját és ómegáját.

   

  KINEK AJÁNLOTT AZ ALL-ON-4™ KONCEPCIÓ?

  1. Bárkinek, aki teljes foghiánytól szenved, és kivehető, instabil protézissel küzd étkezések vagy egy jóízű, önfeledt nevetés közben. 
  2. Életkortól függetlenül azoknak is kiváló választás az All-on-4™ koncepció, akik hosszú idők óta nélkülözik saját fogaikat, és mára csontveszteség érte őket. A csontveszteség egy általánosan előforduló jelenség, amely tartós foghiány esetén tapasztalható, mivel az állcsont foggyökér és fogak híján elveszíti „funkcióját” és zsugorodásba kezd. Ennek elkerülésére javasolt a mielőbbi implantátumos fogpótlás, amely húsz-harminc évvel ezelőtt szinte elérhetetlennek bizonyult. Azonban a fogorvoslás mára számtalan megfizethető és kimagasló minőségű eljárást kínál, így ösztönözve az idősebb generációt is, hiszen egy egészséges, gyönyörű mosolyhoz sosincs késő! 
  3. Azon fogágybetegségben szenvedő pácienseinknek is ajánljuk, akik épp most állnak fogaik elvesztése előtt. Ez az időszak mind fizikailag, mind lelkileg megviseli beteginket, így szeretnénk minden szükséges segítséget megadni a következő lépésekhez. Célunk, hogy Ön mihamarabb visszakaphassa régi, önfeledt és egészséges énjét, melyhez a leggyorsabb út az All-on-4™ koncepciója. 

   

  HOGYAN TÖRTÉNIK A BEAVATKOZÁS?

  Az All-on-4™ koncepció eljárási sajátosságának köszönhetően az esetek túlnyomó többségében nincsen szükség csontpótlásra, még akkor sem, ha a pácienst csontveszteség érte. Az implantátumokat olyan szögben helyezzük az állcsontba, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a rendelkezésre álló csontállományból, így garantálva a maximális stabilitást, és egyidejűleg megakadályozva a további csontveszteséget. Az eljárás viszonylag gyors, és teljes mértékig fájdalommentes. A fejlett Alpha-Bio és Straumann implantátumoknak köszönhetően rögtön foghúzás után is behelyezhetők a fogimplantátumok, sőt, akár azonnali ideiglenes rögzített fogpótlás is illeszthető az implantátumokra, így biztosítva a legnagyobb kényelmet és esztétikus megjelenést a gyógyulási időszakra. 

   

  All-on-4™ és All-on-6

  Az All-on-4™ koncepció elsődlegesen az alsó fogív pótlásához ajánlott, míg a felső állcsonthoz kifejezetten az All-on-6 a legjobb választás. A két beavatkozás lényegében teljesen megegyezik, ugyanakkor a felső állcsont felépítése szivacsosabb, lágyabb az alsó állcsonténál, ezért ajánlott a négy helyett hat darab implantátum behelyezése. A rágásból fakadó terhelési erők így egyenletesebben oszlanak el állkapocs szerte, élethosszig tartó minőséget és stabilitást garantálva a páciensnek. 

  Így örökre búcsút inthet a förtelmes, egész szájpadlást beterítő protéziseknek, és kompromisszumok nélkül élvezheti a világ végtelen kulináris remekeit egy teljes életen át – mindezt a fogsorragasztó kellemetlen íze nélkül.

   

  ÉLETHOSSZIG TARTÓ GARANCIA

  A gyönyörű megjelenés, a stabilitásból származó kényelem és természetesség érzése mellett az implantátumokra vonatkozó élettartamgarancia gondoskodik róla, hogy még önfeledtebben viselhesse ragyogó mosolyát. 

   

  Páciensünk véleménye

  PureDental vélemény

   

  Látogasson el hozzánk egy személyes konzultációra, ahol szakszerűen, személyre szabottan biztosítunk további információt, valamint egyéni kezelési terve segítségével mutatjuk meg, milyen közel is van Önhöz a rögzített fogpótlás lehetősége!

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Diagnosztika

  Diagnosztika

  Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémájának okát, majd felállítjuk kezelési tervét és nem csak egészségessé, hanem esztétikussá is varázsoljuk fogait! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés