Fogszabályzás Budapest

Elálló, szabálytalan fogak? A tökéletes mosoly megszerezhető: Fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán! Gyermek és felnőtt fogszabályzás. Sosem késő elkezdeni! 

Fogszabályzás Budapest

Fogszabályzás Budapesten bárki számára

A fogszabályzás budapesti rendelőnkben bármely korosztály számára elérhető, így nem csak gyermekek, de felnőttek is tökéletesíthetik mosolyukat fogszabályzási módszereink segítségével. A minél gyorsabb eredmény eléréséhez természetesen érdemes gyermekkorban elkezdeni a szabálytalanságok helyreállítását. Azonban, ha Ön csak később vágna bele a fogszabályzásba, az sem gond, hiszen többféle lehetőséget biztosítunk erre rendelőnkbe. Ha Ön vagy gyermeke szeretne belevágni, akkor válassza a fogszabályzást budapesti rendelőnkben a PureDental szakfogorvosánál! 

 

Fogszabályozás Budapest: többféle fogszabályzó készülékkel
 

Rendelőnkben a hagyományos fogszabályzó készülékek mellett, többféle rögzített fogszabályzót is találhat. A fogszabályzás budapesti rendelőnkben történhet fémből készült, porcelánból, valamint műanyagból készült fogszabályzó készülékkel is. Ezek az eszközök ugyanolyan hatékonyan alkalmazhatók, mint a fémből készült változat, azonban sokkal esztétikusabbnak hat. A rögzített fogszabályzók a nagyobb elmozdulások, szabálytalanságok esetén remek választásnak bizonyulnak, hiszen sokkal gyorsabban érhetünk el eredményeket általuk.  

 

Fogszabályzás Budapesten: Láthatatlan készülékkel 

Ha Ön úgy szeretné tökéletesíteni mosolyát, hogy az egyáltalán ne látszódjon, akkor láthatatlan fogszabályzási módszerünket ajánljuk. A fogszabályzás budapesti rendelőnkben ugyanis az egyik legújabb technológiával készült fogszabályzási módszerrel is történhet, amely az Invisalign láthatatlan fogszabályzó készülék. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy teljesen láthatatlanul történjen a fogszabályzás Budapesten. Amennyiben szeretne erről a technikáról többet is megtudni, kattintson az alábbi linkre: Láthatatlan fogszabályzás! 

 

Fogszabályozás Budapesten: Önre szabott módszerrel 

A fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán minden esetben személyre szabott módszerekkel történik. Tapasztalt fogorvosaink első sorban egy alapos fogászati szűrővizsgálatot végeznek el, amelyet fogászati diagnosztikával egészítünk ki, a szabálytalanságok pontos felmérése miatt. Ezután kollégánk egy fogszabályzási konzultáció alkalmával elmondja Önnek lehetőségeit a fogszabályzás terén, a vizsgálatok eredményei segítségével. Ekkor egy részletes árajánlatot is kap tőlünk, így eldöntheti pontosan melyik fajta kezelést szeretné. Ha ez megtörtént, megkezdődik a fogszabályzás Budapesten! 

 

Ha Ön is szeretné tökéletesíteni mosolyát fogszabályzással, akkor válassza a PureDental rendelőjét, ahol a fogszabályzás Budapesten személyre szabottan történik! Kérjen időpontot most lenti űrlapunk kitöltésével egyszerűen: 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
 
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Diagnosztika

Diagnosztika

Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémájának okát, majd felállítjuk kezelési tervét és nem csak egészségessé, hanem esztétikussá is varázsoljuk fogait! 

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.