Mikroszkópos fogászat Budapesten

A legmodernebbnek számító mikroszkópos fogászat Budapesten, a PureDental Fogászaton is elérhető. Ennek a korszerű fogászati technológiának a révén megnövekedett biztonsággal, és hatékonysággal lehet az egyes fogászati beavatkozásokat elvégezni, ennek köszönhetően pedig olyan sérült fogak is megmenthetőek, amik ezen innováció nélkül eltávolításra kerülnének.

Mikroszkópos fogászat Budapesten

A mikroszkópos fogászat Budapesten miben más, mint a hagyományos?

A mikroszkópos fogászat Budapesten jóval hatékonyabb, mint a hagyományos fogászati eljárások, ez pedig annak köszönhető, hogy ennek a speciális fogászati technológiának köszönhetően 20-30-szoros nagyításban lehet látni olyan helyeket is a szájüregben, amik eddig csak nagyon nehezen voltak elérhetőek. A mikroszkópos fogászat egy teljesen új dimenziót nyit a fogászati kezelések terén, ugyanis olyan helyeket is lehetőség nyílik feltérképezni, amiket eddig nem lehetett. A pontosabb kórkép segít a precízebb kezelési terv kidolgozásában. A fogak nagyon apróak, a rajtuk található sérülések pedig még ennél is apróbbak, ez az innovatív technológia azonban felnagyítja őket, így jobban kezelhetővé válnak. Például a mikroszkópos gyökérkezelések esetében közel 98%-os a sikerarány, amíg a hagyományos eljárást alkalmazva ez csak 40-60% körüli volt. A mikroszkópos fogászat Budapesten is elérhető a PureDental Fogászaton! 

 

Mikroszkópos fogászat Budapesten- megoldás minden problémára

A mikroszkópos fogászat Budapesten tényleg szinte minden problémára megoldást jelenthet. Olyan fogászati problémák is kezelhetőek, amik e nélkül az innováció nélkül nem lettek volna azok. A régebben kihúzásra ítélt fogak sikeresen orvosolhatóak a mikroszkópos fogászat segítségével. Nemcsak újonnan lehet nagyon hatékony gyökérkezelést végrehajtani ezzel az eljárással, hanem a korábbi sikertelen gyökérkezeléseket is lehet korrigálni, a régi gyökértöméseket könnyedén ki lehet cserélni. A nehezen elérhető helyeket is könnyebben el lehet érni, így például az őrlőfogak kezelése, vagy komplikáltabb problémák orvoslása is lehetségessé válik. A mikroszkópos fogászat Budapesten növeli az eljárások eredményességét. 

 

Mikroszkópos fogászat Budapesten fájdalommentesen

Sokak szerint a fogászat és a fájdalommentes szavak nem férnek meg egy mondatban, azonban nem igaz ez akkor, ha a PureDental Fogászatról van szó. A mikroszkópos fogászat Budapesten nemcsak hatékonyabb, eredményesebb, hanem a fájdalom mértékét is képes csökkenteni. A probléma pontos megtalálásának köszönhetően, a pontosabb kezelési tervek révén kevésbé invazív eljárást lehet alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy kevesebb ép foganyagot kell eltávolítani, ez kisebb fájdalommal, és a szövődmények kialakulásának kisebb kockázatával is jár az eredményességen túl. A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten segít a fogászati problémák, gócpontok, pontos okok hatékony felderítésében, aminek köszönhetően a kezelés is hatékonyabb lehet.
Hatékony, fájdalommentes és hosszú távú megoldást keres fogászati problémájára? A mikroszkópos fogászat Budapesten a PureDental Rendelőjében a tökéletes választás Ön és a fogai számára! Kérjen hozzánk időpontot! 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.