HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogorvos Budapesten fájdalommentes kezelésekkel

  A legjobb fogorvost keresi Budapesten? Bármilyen fogászati problémája is legyen, a PureDental Fogászaton megtalálja a megoldást. Fiatalos, lendületes és szakértő csapatunk a legmodernebb módszerekkel kezeli fogait, teljesen fájdalommentesen! 

  Fogorvos Budapesten fájdalommentes kezelésekkel

  A legjobb fogorvos Budapesten, kíméletes kezelésekkel!

  Nem mi mondjuk magunkról, hanem pácienseink mondják rólunk, hogy a mi klinikánkon vannak a legjobb fogorvosok. A PureDental Fogászat és Szájsebészet csapata tapasztalt, gyakorlott fogászati, illetve szájsebészeti specialistákból áll. Minden problémára meg van a megfelelő szakemberünk, aki nagy alapossággal vizsgálja meg, majd a legjobb módszerrel kezeli a problémát. Fogorvos Budapesten számtalan van, de ha Ön a legjobbat keresi, akkor engedje meg, hogy bemutassuk kollégáinkat:

  • Dr. Boka Nóra: dentoalveolaris sebész szakorvos, implantológus fogorvos Budapesten a PureDental Fogászaton. 
  • Dr. Majtényi Zsolt: protetika, teljes szájrehabilitáció és a digitális fogászat területére szakosodott fogorvos Budapesten a PureDental Fogászaton. 
  • Dr. Kovács Detre: esztétikai fogászat, mikroszkópos fogászat, gyökérkezelés specialista fogorvos Budapesten a PureDental Fogászaton. 
  • Dr. Daubner Barbara: fogszabályozó specialista fogorvos Budapesten a PureDental Fogászaton.
  • Dr. Polyák Orsolya: esztétikai fogorvos Budapesten a PureDental Fogászaton. 
  • Dr. Váry Melinda: parodontológus Budapesten a PureDental Fogászaton. 

  Nemcsak a legjobb budapesti fogorvosokkal, hanem a legjobb fogászati asszisztensekkel, dentálhigiénikusokkal is büszkélkedhetünk, ugyanis nagyon fontos számunkra a teljes ügyfélélmény, az, hogy a kezelés minden mozzanatában, már az adatok felvételekor is a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Teljes fogászati csapatunkat ITT tekintheti meg

  Fogorvos Budapesten, aki minden problémára tudja a megoldást

  Bármilyen fogászati problémája is legyen, a PureDental Fogászaton megtaláljuk a legjobb megoldást rá, garantáltan fájdalommentesen. Egy fogorvos Budapesten sem tudna hatékony kezeléseket végrehajtani a megfelelő technika felszerelés nélkül, fogászatunkon a legmodernebb eszközöket biztosítjuk. Budapesti fogorvosaink az alábbi kezeléseket végzik:

  A PureDental mottója: Egy lehetetlennel kevesebb- megoldás minden problémára. És ez nem csak egy mottó, hanem egy feladat is egyben. Minden fogászati problémával felvesszük a harcot, és megpróbáljuk megtalálni rájuk a legjobb megoldást, ami hatékony, és egyben fájdalommentes is. Minden problémára van egy megfelelő szakértő fogorvos rendelőnken!  A legjobb eszközökkel, a legújabb eljárásokkal végezzük a kezeléseket, hogy az kezelések garantáltan csodás eredményekkel járjanak. Bármilyen fogászati problémája is legyen, jelentkezzen be hozzánk!


  IDŐPONTOT KÉREK!

   

  Fogorvos Budapesten egyénre szabott kezelésekkel

  Egy tapasztalt fogorvos Budapesten tudja, hogy nincsen két egyforma fogsor, és így nincsen két teljesen egyforma fogászati probléma sem. Ezért klinikánkon minden esetben személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek. Minden páciensünknek ingyenes személyes konzultációt biztosítunk a kezelési terv átbeszélése céljából. Ahhoz, hogy a terv elkészüljön, egy alapos diagnosztikát kell végeznünk, majd ezt kielemeznünk. Ezek alapján a leghatékonyabb kezelést tudjuk javasolni fogproblémájára. a kezelési tervhez részletes árajánlatot is csatolunk, minden felmerülő költséggel, hogy Önnek ne kelljen rejtett tételekkel, hirtelen felbukkanó kiadásokkal számolnia! 

  Fogorvos Budapest központjában

  A PureDental Fogászat Budapest központjában, a Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő címen található. Könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is, illetve vidékről is, hiszen a közelben található a Nyugati pályaudvar, valamint a Szél Kálmán tér is. Egészen pontosan a Margit híd Budai oldalán található a rendelőnk, a környezet kívül, belül is nagyon szép - legalábbis ezek a visszajelzések. 

  Fogorvos Budapesten vélemények

  A PureDental Fogászaton mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden egyes páciensünk a lehető legszebb, és legnagyobb mosollyal az arcán távozzon rendelőnkből. Büszkék vagyunk arra, hogy ez jellemzően sikerül is, amit a sok-sok pozitív ügyfélvélemény is megmutat. A Google felületén 4,9 csillagos értékeléssel rendelkezünk (a maximális 5 csillagból). Vannak olyan visszajelzések is, melyek szerint a legjobb fogorvosok Budapesten a PureDental Fogászaton találhatóak.

  „2 éve járok erre a fogászatra és több különböző kezelést kaptam mind Kovács Detrétől, Varga Zsófiától és Boka Nórától is. Munkájuk minősége kiváló, semmi problémát nem tapasztaltam azóta sem és az esztétikával is elégedett vagyok. Mindenről kellő mennyiségű információt kaptam, lelkiismeretes, korrekt hozzáállást tapasztaltam, mindezt barátságos, közvetlen légkörben. Ezúton is köszönöm!” – írta egyik kedves páciensünk budapesti fogorvosainkról.

  „Kiváló munkát végeztek 37 vagyok de még ilyen jó fogorvosnál nem voltam… Bölcsességfog húzás volt és kb. 5perc alatt vége volt.. zéró fájdalom közbe és utána se még fájdalomcsillapítót se kellett vegyek és nem is dagadt meg. És ami a legjobb, hogy másnapra adtak időpont, mert mondtam, hogy nagyon fáj.” – egy másik kedves visszajelzés.

  „Elégedett vagyok a rendelővel minden szempontból. Dr Kovács Detrét jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek valaha is szorongást okozott a fogorvoshoz járás. Nála nem fog :) Nem csak kedves, hanem nagyon alapos és precíz is. Az asszisztensek és a recepciós is mind nagyon kedvesek” – köszönjük a pozitív visszajelzést!

   

  IDŐPONTOT KÉREK! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogpótlás árak Budapest

  Fogpótlás árak Budapest

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten, milyen tételekkel érdemes kalkulálni? Az alábbiakban minden fontos információt megmutatunk a fogpótlás árakkal kapcsolatban.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés