HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogkorona fajták: Melyiket válasszam?

  Milyen fogkorona fajták vannak, miben különböznek? Miket kell tudnia a különböző fogkorona fajtákkal kapcsolatban? Mivel a fogkorona egy viszonylag gyakran alkalmazott fogászati eljárás, teljesen természetes, hogy minél több információt szeretne megtudni a különböző fogkorona fajtákkal kapcsolatban, ezért alábbi cikkünkben ezzel kapcsolatban gyűjtöttük össze a legfontosabb információkat!

  Fogkorona fajták: Melyiket válasszam?

  Mire használhatók a különböző fogkorona fajták?

  Többféle különböző fogkorona fajta van, azonban az összes egy célra használható: fog pótlására. A fogkorona fajtákat általában az különbözteti meg egymástól, hogy más anyagból készülnek, azonban egy célból, hogy pótoljanak egy hiányzó fogat. A különböző fogkorona fajtákkal csak egyetlen hiányzó fog pótolható, ha Önnek több foga hiányzik, akkor másféle fogpótlási módszert kell alkalmazni. 

  Milyen anyagból készülnek a fogkorona fajták?

  Mint fentebb írtuk a fogkorona fajtákat alapvetően az különbözteti meg egymástól, hogy más-más anyag felhasználásával készülnek. Azt még az elején le kell szögeznünk, hogy a fogászat az elmúlt években nagyon sokat fejlődött, nagyon magas minőségű, biztonságos, és tartós alapanyagok felhasználásával készülnek a fogkorona fajták. A PureDental Fogászaton kizárólag a legjobb minőségű, legmagasabb technológiával készült fogkorona fajtákkal dolgozunk. A fogkorona fajták készülhetnek fémből, porcelánból, vagy kerámiából.

  Mennyire biztonságosak a fogkorona fajták?

  A fogászatokban használt fogkorona fajták kizárólag olyan anyagból készülhetnek, amik biztonságosak. A PureDental Fogászaton használt fogkorona fajták mindegyike magas minőségű,, többszörösen bevizsgált anyagból készült, amik nemcsak megbízhatóak és tartósak, hanem esztétikusak is. A nálunk alkalmazott fogkora fajták egytől egyik 100%-osan biztonságosak, nem okoznak semmiféle egészségügyi kockázatot, miközben hatékonyan helye állítják a teljes fogazat egészségét.

  Melyik fogkorona fajták a legjobbak?

  A különböző fogkorona fajtáknak –fémkerámia, cirkónium, préskerámia- meg van a maga előnyük. A fémkerámia fogkorona fajta például kifejezetten nagy teherbírású, azonban azzal a kockázati tényezővel kell számolni, hogy esetlegesen allergiás reakciót okozhat. A PureDental Fogászaton azonban a legjobb minőségű fogkorona fajtákat alkalmazzuk, az általunk használt fém korona nem tartalmaz nikkelt, amire sokan allergiások, tehát nagyon minimális az allergia kockázata. A cirkónium fogkorona azonban teljesen fémmentes, így nincs kockázata az allergiás reakcióknak. Ugyanez elmondható a préskerámia típusról is.

  Esztétikus, fogszínű fogkorona fajták

  A legtöbb páciensünk fogszínű fogkorona fajtát szeretne választani- ami teljesen természetes, hiszen mi is jól tudjuk, hogy milyen fontos a fogak megjelenése. A PureDental Fogászaton használt fogkorona fajták ezért mind esztétikusak. A fémkerámiai, valamint a préskerámia fogkorona fajta alapvetően fogszínű, még a fémkerámia esetében porcelánréteg fedést alkalmazunk az esztétikus megjelenés érdekében.

  Mennyibe kerülnek a fogkorona fajták?

  A különböző fogkorona fajták különböző árakon érhetőek el. Aktuális árlistánkban az összes fogkorona fajta árát feltüntettük, IDE kattintva tekintheti meg Ön is az árakat! A PureDental Fogászaton nagy szakértelemmel várjuk, amennyiben nem tudja eldönteni, hogy a fogkorona fajták közül Ön számára melyik a legideálisabb, melyiket válassza, fogászati specialistáink a konzultációt követően segítenek benne! Jelentkezzen be hozzánk online, nagyon egyszerűen!
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés