HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogászat Budapesten fájdalommentes kezelésekkel

  A legjobb fogászatot keresi? Minden álma egy olyan fogászat Budapesten, ahol fájdalommentesek a kezelések, és barátságosak a fogorvosok? Megtalálta: a legjobb választás a PureDental Fogászat Budapesten!

  Fogászat Budapesten fájdalommentes kezelésekkel

  Megbízható fogászat Budapesten

  A PureDental Fogászat Budapesten egy olyan magánklinika, ahol modern környezetben, modern eszközökkel, és a legmodernebb, egyben leghatékonyabb eljárásokkal várjuk, kezeléseink teljesen fájdalommentesek! Minden fogászati problémára tudjuk a megfelelő megoldást, bármilyen problémája is legyen, szakképzett fogorvosaink a leghatékonyabb módszerekkel kezelik azt! Fogszabályozás, fogszuvasodás kezelése, fogtömés, korona, gyökérkezelés, dentálhigiéniai kezelés, esztétikai hibák, implantátum, csontpótlás, vagy komplikált szájsebészeti beavatkozások, speciális fogpótlások, műtétek? Szakterületi specialistáink mindenre felkészülve várják Önt, bármilyen problémája is legyen.

  A következő szolgáltatásokkal várja a PureDental Fogászat Budapesten: 

   

  Fájdalommentes fogászat Budapesten

  Létezik fájdalommentes fogászat Budapesten, és ha részt vesz kezeléseinken, akkor ezt a saját bőrén fogja megtapasztalni! A legtöbb ember nem szeret fogorvoshoz járni, méghozzá azért, mert félnek a fájdalmasnak hitt fogorvosi kezelésektől. A PureDental Fogászat Budapesten fájdalommentes kezelésekkel várja a pácienseket! Modern, és biztonságos eljárásainkat helyi érzéstelenítés mellett végezzük. Nem a fogászati kezelések fájdalmasak, hanem az idejében nem kezelt fogproblémák! Amennyiben rendszeresen részt vesz prevenciós fogászati kezeléseinken, amik érzéstelenítés nélkül sem okoznak még a legkisebb fájdalmat sem, elkerülheti a komolyabb kezeléseken túl, a kínzó fogfájás is! 


  „Közel két hete tartó kínzó fogfájással kerestem meg őket, az itteni vélemények alapján. Kimondottan szájsebészt kerestem. Boka doktornő még aznapra időpontot adott! (Mindenhol máshol elhajtottak, legjobb esetben is csak napokkal később fogadtak volna, mint sürgős eset...) A rendelő tiszta és jól felszerelt, a Dr.nő és az asszisztensek nagyon kedvesek, közvetlenek. A foghúzást gyorsan, profin és FÁJDALOMMENTESEN végezték el. Az árak is rendben, normál magán tarifákkal dolgoznak. Ár-érték arányban kiváló. Nagyon elégedett voltam, visszajövök, csak ajánlani tudom!”- egy volt páciensünk értékelése a Google oldalon.

  Fájdalommentes fogászat Budapesten valóban létezik! A PureDental rendelőjében mindezek mellett professzionális, de kedves kiszolgálásban lehet része. Modern környezetben, modern eszközökkel várjuk, hogy véget vessünk fogproblémájának, kínzó fogfájásának! 

  Mikroszkópos fogászat Budapesten

  A forradalmian új vívmány, a mikroszkópos fogászat Budapesten, a PureDental rendelőjében is elérhető. Büszkék vagyunk rá, hogy ez az új technológiát, ami lehetővé teszi a szájüreg jobb feltérképezését, a hatékonyabb fogászati beavatkozásokat, már rendelőnkben is alkalmazzuk. A mikroszkópos technológiai segítségével 20-30-szoros nagyításban látjuk a szájüreg részeit, olyan nehezen hozzáférhető helyeket is, amik eddig feltérképezetlenek maradtak. A mikroszkópos módszerrel végrehajtott gyökérkezelésnek 90% feletti a sikeraránya, a hagyományos eljárás esetében ez a szám 40-60% közé esik csak. A mikroszkópos fogászat Budapesten a leghatékonyabb módszer a sérült fogak kezelésére! 

  Fogászat Budapesten - ahol ingyenest felmérést biztosítunk

  Bármilyen fogászati problémája is legyen, szakértő csapatunk mindent megtesz, hogy a leghatásosabb kezeléssel megoldja azt. A PureDental Fogászat Budapesten ingyenes kezelés előtti konzultációval várja Önt, ami magában foglalja a kezelési terv elkészítését is. A legmodernebb digitális diagnosztikai eszközöket használjuk annak érdekében, hogy a problémákról a legpontosabb képet kapjuk. 

  Fogászati problémája van, vagy csak szeretné tudni, hogy minden rendben van-e? IDE kattintva tud nagyon egyszerűen, online bejelentkezni az ingyenes fogászati konzultációnkra! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogpótlás árak Budapest

  Fogpótlás árak Budapest

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten, milyen tételekkel érdemes kalkulálni? Az alábbiakban minden fontos információt megmutatunk a fogpótlás árakkal kapcsolatban.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés