Kapcsolatfelvétel

Adatkezelési tájékoztatóban
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Minta oldal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed rhoncus lorem a sapien dictum sodales. Phasellus finibus dui nunc, laoreet semper ex tincidunt eget. Sed sed est ligula. Praesent quis ex et nisl dignissim bibendum at ut odio. Mauris sit amet neque sit amet lectus auctor cursus venenatis eu tellus. Nam vel lectus rutrum, euismod ex eget, vulputate nisl. Aliquam gravida vestibulum mauris id porta. Mauris finibus venenatis nulla in semper.

Orvosi kezelés folyamata

1

Időpontegyeztetés

Szeretettel várjuk megkeresését és időpontfoglalását telefonon, vagy online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül, azonnali visszaigazolással.

2

Konzultáció - állapotfelmèrés

Az első találkozás alkalmával egy kötetlen beszélgetésre, szájvizsgálatra és adott esetben panoráma röntgenfelvételre számíthat. A lefoglalt időpont csak az Öné, zavaró tényezők nélkül. Ugyanitt alkalma nyílik feltenni kérdéseit, megbeszélni esetleges félelmeit, aggodalmait.

3

Kezelési terv készítés, árajánlat

A látottak és hallottak alapján személyre szabott, írásos kezelési tervet készítünk Önnek, amelyen tervezhetően látható a kezelés ütemezése, valamint annak költségei. Pácienseinktől sosem kérünk előleget, mindig azért fizetnek, ami egy adott időpont alkalmával elkészül.

4

Kezelés

Pácienseinknek lehetőségük van rögtön a konzultáció után, ugyanazon a napon elkezdeni a kezelést, azonban tudjuk és megértjük, hogy nem mindenki szeretne azonnal döntést hozni. Ezért háromhónapos ár garanciát kínálunk Önnek, hogy nyugodt és megfontolt döntést hozhasson kezelését illetően.

Szolgáltatások

 

certs certs

Galéria

További képeink

Mit mondanak rólunk az emberek

Olvassa el valós ügyfeleink véleményét, akik szívesen megosztották a véleményüket

"Két fogtöméssel és egy élménnyel lettünk gazdagabbak. Mindenkinek ajánlom a Pure Dental csapatát! Szuper felkészültek, profik és a jó hangulat is fontos szempont :)"

Alexandra Séferné Füle

Alexandra Séferné Füle

"Modern rendelő, professzionális hozzáállás mind az adminisztratív, mind a szakmai ügyeket tekintve. Dr. Majtényi Zsolt sok tapasztalattal rendelkező, kiváló fogorvos, aki türelmesen és körültekintően kezeli betegeit."

Csongor Szabo

Csongor Szabo

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Pure dentalra. Fiatalos és segítőkész csapat, akik mindig a legjobb megoldásra törekednek, fájdalom nélkül."

Renáta Kozák

Renáta Kozák

“Hálásan köszönöm Dr. Boka Nóra profi, alapos, precíz és hozzáértő szakértelmét! Szőcs Reninek pedig a tájékoztató információkat és az asszisztenciát. Kedvességből, profizmusból ,felszereltségből jeles a hely, bátran ajánlom mindenkinek!”

Balogh Bettina

Balogh Bettina

“Eddigi életem egyik legjókedvűbben telt fogászati kezelésén estem át az első alkalommal. Ezért is járok vissza hozzájuk a mai napig. Profi bánásmód, jó zene, pontos és alapos tájékoztatás, emberközpontúság. Köszönöm Doktor Úr!”

Perjési Dávid

Perjési Dávid

“A kezelés után rögtön szeretném tudatni a csapattal, hogy nagyon hálás vagyok a profi és emberileg tökéletes munkájukért. Ajánlom a rendelőt, mert az ember bármilyen szájsebészeti panasszal biztos kezekben akar lenni és ez itt garantált.”

Fehér Balázs

Fehér Balázs

“Eddig ez volt a legprecízebb fogászat ahol voltam. Nagyon kedvesek a munkatársak és profi az orvos. Rengeteg fogászaton voltam, de itt végre biztosan tudták mi a bajom, és mi a megoldás, nem találgattak mint máshol. Ha valaki biztos kézben akarja tudni magát, akkor érdemes ide bejelentkezni.”

Kanyó Gábor

Kanyó Gábor

Munkatársak

Kapcsolat

Ha kérdése van, itt nyugodtan felteheti. Fontos számunkra, ezért mindent megteszünk, hogy legalább 1 napon belül választ kapjon!

NEWS

 • Email Email: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

Időpontkérés