Kerámia héj

Esztétikus mosoly azonnal? Kerámia héjjal lehetséges! Jöjjön el rendelőnkbe és megvalósítjuk esztétikus mosolyát. Mindezt hogyan? Szakmai cikkünkből kiderül!

Kerámia héj

Mi az a kerámia héj? 

A kerámia héj egy vékony anyag, amely tökéletes választás, ha elülső fogain vagy némely esetekben a kisőrlőkön kisebb foghibák, vagy elszíneződések találhatók. A kerámia héj előnye, hogy a fogorvos gyorsan el tudja készíteni, így rögtön változtathatunk fogai esztétikuságán, nagyobb beavatkozás nélkül.

 

Milyen esetekben ajánlott a kerámia héj? 

A kerámia héjat abban az esetben ajánljuk, ha Ön azonnal esztétikus mosolyra vágyik. A kerámia héj hátránya, hogy csakis esztétikai hibákat képes megoldani, méghozzá az elülső fogakon, így egészségügyi problémák esetén nem alkalmazható. Legyen azonban bármilyen felületi foghibája elülső fogain, azonnal változtatunk azok megjelenésén és Ön élvezheti tökéletes mosolyát. 

 

Hollywoodi mosoly azonnal 

A PureDental Fogászatán E-max kerámia héjakat alkalmazunk, amelyek előnye, hogy azonnal változást idéznek elő fogaink kinézetén. Akár szín és formaigazításra van szüksége, a kerámia héj megtartja a foganyag legnagyobb részét, a változás pedig igazán szembetűnő lesz. Nem hiába választják a hollywoodi sztárok is ezt a fajta esztétikai fogászati kezelést, hiszen a tökéletes mosoly nagyobb beavatkozás nélkül elérhető a kerámia héjakkal. 

 

A kerámia héjak megtervezése

Ha Ön álmai mosolya mellett dönt, abban az esetben először is megtervezzük fogainak formáját és alakját egy Mock-upnak nevezett eljárás segítségével. Az eljárás egy egyedülálló lehetőséget nyújt, hiszen a modellezés segítségével Ön megnézheti, hogy állna a tervezett mosoly. Akár minden szögből alaposan szemügyre veheti, hogyan nézne ki a valóságban az adott kerámia héjakkal. Ha bármilyen változtatást szeretne, ennél a kezelési folyamatnál bármikor megteheti, egészen addig, amíg tökéletesen elégedett nem lesz megálmodott mosolyával.  

 

A kerámia héjak felhelyezésének folyamata

Miután Önnel együtt megterveztük új hollywoodi mosolyát, elkészítjük a kerámia héjakat, majd előkészítjük a fog felszínét a héjak felrakásához. A préskerámia héjak elkészítése a tervezett mosoly alapján történik, amelynek ideje általában 1 hetet vesz igénybe. Addig, amennyiben szükséges egy ideiglenes héjat helyezünk fogaira. Miután elkészültek a végleges kerámia héjak, leellenőrizzük azok állapotát egy mintán, majd fogain is, ezután fixen rögzítjük a fogak felszínén. 

Ha szeretne tökéletes hollywoodi mosolyt, akkor kérje ajánlatunkat és jelentkezzen be rendelőnkbe most! 


 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.