Fogimplantátum Budapest

Fogimplantátum Budapesten a PureDental Fogászatán, ahol a páciens az első! Stabil és fix fogpótlás a legkiválóbb eszközökkel és legjobb fogimplantátumokkal! 

Fogimplantátum Budapest

Fogimplantátum Budapest – Mindent megteszünk páciensünkért

Fogászatunk alapelve a páciensközpontú szemlélet, így a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen és fogai egészségesek és esztétikusak lehessenek. Éppen emiatt a fogimplantátum budapesti rendelőnkben történő beültetése során egyedileg meghatározott kezelési tervet állítunk fel, amely során több lehetőséget is feltüntetünk, és a végső döntés az Ön kezében van. Ha komplex fogászati problémája áll fenn, akkor sem szabad megijednie, hiszen fogászatunkon bármire megoldást nyújtunk, akár a fogimplantátum Budapesten történő beültetése során is. Ne várjon álmai mosolyára, mi megvalósítjuk! 

 

Fogimplantátum Budapest – Előre meghatározott kezeléssel 

Szeretné tudni előre mennyibe kerül a fogimplantátum Budapesten? A PureDentalnál nem kell aggódnia, hiszen személyre szabott kezelési tervünkben minden költséget előre meghatározunk. 
De pontosan milyen tételekből állhat a fogimplantátum budapesti rendelőnkben történő beültetése? Kezelési tervünkben az összes olyan díjat feltüntetjük, amely a fogimplantátumok miatt szükségesek lehetnek. Ilyen költség például a fogászati diagnosztika, a műtéti költségek, maga a fogimplantátum ára és a fogkorona vagy foghíd költsége. Ezért nem kell semmilyen rejtett költséggel számolnia, és a fogimplantátum budapesti ára előre meghatározott és kifizetődő lesz az Ön számára. 

Ha a fogimplantátum árakkal kapcsolatban szeretne tovább tájékozódni, kattintson az alábbi linkre: fogimplantátum árak

 

Fogimplantátum Budapest – Milyen anyagokkal dolgozunk? 

A fogimplantátum budapesti rendelőnkben csakis a legjobb minőségű lehet, így nem hiába választottunk a szakma legjobb márkáit. A PureDentalnál Alpha Bio Neo és Straumann fogimplantátumokkal dolgozunk, amelyek több, mint harminc éve a fogimplantáció területén a szakma csúcsainak bizonyulnak. Kezelési tervünkben minden esetben mindkét márkát feltüntetjük, elmondjuk az egyes implantátumok előnyét, azonban végül a döntést Önre bízzuk. Straumann fogimplantátum budapesti rendelőnkben élettartam garanciát élvez, még az Alpha Bio Neo implantátum 3 év garanciaát, így nincs félnivalója. Ha a legélhetőbb fogpótlási eljárást szeretné választani, amely a fogimplantátum Budapesten, akkor kérje segítségünket! 

 

Szeretne újra önfeledt mosolyt? Fogimplantátum Budapesten a PureDental Fogászati rendelőjében, ahol segítünk megvalósítani tökéletes mosolyát: Keresse fel rendelőnket az alábbi űrlap kitöltésével:
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.