HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogbeültetés implantátummal

  A foghiány megszüntetésének leghatékonyabb módszere a fogbeültetés implantátummal. A PureDental budapesti fogászatán a legmodernebb fogászati technikákkal, fájdalommentes eljárásokkal várjuk. A fogbeültetés implantátummal tökéletes választás a hiányzó fogainak esztétikus pótlására.

  Fogbeültetés implantátummal

  Fogbeültetés implantátummal a tökéletes megoldás foghiány esetében

  Foghiánynak számtalan oka lehet.  Bizonyos betegségek, baleset vagy a nem megfelelő szájhigiénia is lehet a fogak elvesztésének oka. A nem megfelelő szájhigiénia vagy a fogorvosi ellenőrzések hiánya következtében olyan fogászati problémák alakulhatnak ki, ami miatt a fogak menthetetlenné válnak, kihúzásra kerülhetnek. Pácienseink leggyakrabban azért keresnek fel minket foghiánnyal, mert zavarja őket esztétikailag az egy vagy esetleg több hiányos fog. A fogbeültetés implantátummal tökéletes megoldást jelent ezen foghiányos állapot megszüntetésére, de erre nemcsak esztétikai okokból van szükség.

  Fogbeültetés implantátummal – Miért van szükség rá?

  Sokan nem tudják, de a foghiány a még egészséges fogakra is káros hatással lehet, hiszen azok a megüresedett helyre kezdenek dőlni, gyökerük meglazulhat, az egész állkapocs sorvadásnak indulhat. A fogbeültetés implantátumal pótolja a hiányzó fog okozta űrt, és állítja meg a foghiány negatív következményeit. Továbbá fontos kiemelni, hogy a fogaknak fontos funkciójuk van: a rágásban, az emésztésben, valamint a hangok formázásában, beszédben. A fogbeültetés implantátummal egy nagyon korszerű technika, ami segít visszaállítani a fogazat egészégét, tökéletes funkcióját, és szépségét is egyben.

  Hogyan zajlik a fogbeültetés implantátummal?

  A fogbeültetés implantátummal a ma ismert legmodernebb, és egyben leghatékonyabb eljárás a hiányos fogak pótlására – a PureDental Fogászaton nagy szakértelemmel és gyakorlattal alkalmazzuk ezt. Hogyan zajlik a fogbeültetés implantátummal, milyen lépésekből áll a folyamat? Fogászatunkon minden esetben a kezeléseket személyes konzultáció előzi meg, ahol szakorvosok fognak minden kérdésére választ adni, többek között azt is elmondani, hogy hogyan zajlik a fogbeültetés implantátummal lépésről lépésre. Bejelentkezés ITT!
  A fogbeültetés implantátummal egy viszonylag hosszabb fogászati kezelés, aminek több lépése van. A beültetés előtt részletes kezelési tervet, valamint árajánlatot fog kapni, amiben  mindent leírunk, amit tudnia kell. 

  Fogbeültetés implantátummal – részletes folyamatleírás

  1. Diagnosztika: a kezelés előtt alapos diagnosztikát végzünk, ez alapján alakítjuk ki a személyre szabott kezelési tervet.
  2. Csontpótlás, amennyiben szükséges: ha nem áll rendelkezésre megfelelő csontállomány az implantátum behelyezésére, csontpótlási eljárást kell alkalmaznunk, aminek gyógyulási ideje 6-8 hónap. Részleteket IDE kattintva olvashat. 
  3. Implantátum behelyezés: sebészeti módszerekkel az implantátum behelyezése az állkapocsba.
  4. Implantátum fej behelyezése.
  5. Lenyomatvétel a koronához.
  6. Korona felhelyezése: esztétikus, minőségi anyagokkal.

  Mennyi időt vesz igénybe a fogbeültetés implantátummal?

  A fogbeültetés implantátummal hatékonyan pótolja a hiányzó fogakat, azonban az implantátumnak gyógyulási idő kell, ami átlagosan 3-6 hónapot vesz igénybe. Amennyiben csontpótlásra is szükség van az még további hónapokat jelenthet. Hogy mennyi időt vesz igénybe a fogbeültetés teljes folyamata, azt előre nehéz megmondani, ugyanis ez egyedi tényezők függvénye. Ha szeretne részletesebb, személyesebb információkat kapni, jelentkezzen be személyes konzultációnkra szakorvosainkhoz. 

  Hiányos fogak? A legjobb megoldás a fogbeültetés implantátummal. A legmagasabb minőségű anyagokkal, fájdalommentes technikákkal, szakszerű kezelésekkel várjuk. Jelentkezzen be ingyenes konzultációra néhány kattintással
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés