HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogászati implantáció Budapesten

  A fogászati implantáció Budapesten az egyik legjobb, legstabilabb fogpótlási megoldás, amit a hiányzó fog/ fogak esetében lehet alkalmazni. Fogászati implantáció Budapesten a legjobb minőségű anyagokkal érhető el a PureDental Fogászaton. Az alábbiakban ezzel kapcsolatban olvashat egy rövid összefoglaló jellegű tájékoztatót, bővebb tájékoztatásért keresse szakértő kollégáinkat!

  Fogászati implantáció Budapesten

  Fogászati implantáció Budapesten a legjobb megoldás hiányos fogakra

  A fogászati implantáció Budapesten a legjobb módszer fogak pótlására. Több oka lehet annak, ha valakinek hiányzik egy vagy több foga, lehetséges, hogy baleset, rossz szájhigiénia miatt kialakult fogászati probléma, vagy genetikai tényezők okozzák a foghiányt. Bármi is legyen az ok, mielőbbi pótlásra van szükség annak érdekében, hogy a még ép fogak ne romoljanak, ne mozduljanak, és a rágófunkció is megfelelően működjön. A fogászati implantáció Budapesten nemcsak esztétikai célokat szolgál –bár valóban mindent megteszünk annak érdekében, hogy ragyogó legyen a mosolya-, hanem segít megőrizni fogsora egészségét, megőrizni a további károsodását is. A fogászati implantáció Budapesten A PureDental Fogászaton 95%-os sikeraránnyal végzett speciális eljárások, amik teljes mértékben pótolják a hiányos fogat, vagy fogakat.

  Esztétikus fogászati implantáció Budapesten

  Korunk fejlődő orvostudományának köszönhetően újabb, és újabb fogászati innovációk is folyamatosan jelennek meg. Ennek köszönhető az is, hogy teljesen fogszínű fogászati implantáció Budapesten a PureDental Fogászaton is elérhető. A korszerű fogászati implantáció Budapesten képes nemcsak funkciójában, hanem esztétikájában is teljes mértékben pótolni a hiányzó fogat. Nemcsak a látszatuk természetes, hanem az érzetük is olyan, mintha az igazi foga lenne. Fogászati implantáció Budapesten nemcsak pótolja, hanem helyettesíti is a fogat, nemcsak a látható fogrészt, hanem a gyökeret is helyettesíti, visszaadja a tökéletes rágási élményt is az esztétika mellett.

  Élethű, esztétikus fogászati implantáció Budapesten? Bízza profikra a folyamatot, hogy az eredmény tökéletes legyen! Több 10 éves fogászati tapasztalatunkkal Önnek is a legtökéletesebb fogászati implantációt készítjük el, kérjen időpontot még ma! IDE kattintva jelentkezhet be fogászatunkra! 

  Fogászati implantáció Budapesten a legjobb anyagokkal

  A PureDental Fogászaton a legjobb anyagokat használjuk annak érdekében, hogy az eredmény is a lehető legjobb legyen, a fogászati implantáció Budapesten is magas minőségű anyagok felhasználásával történik. Egészen pontosan Alpha Bio Neo és Straumann fogimplantátumokkal dolgozunk, amik a fogimplantáció területén a szakma csúcsainak bizonyulnak. Ezekre garanciát is vállalunk. Tartós, stabil fogászati implantáció Budapesten? Válassz a PureDental szakszerű szolgáltatásait!

  Hogyan történik a fogászati implantáció Budapesten?

  Rendelőnkben gördülékenyen történik a fogászati implantáció teljes folyamata - mindent megteszünk az Ön boldogsága, és fogai egészsége érdekében is. A teljes folyamatról részletes felvilágosítást fog kapni a beavatkozást megelőző személyes konzultáció alaklámával. A fogászati implantáció Budapesten a PureDental Fogászaton előre meghatározott kezelési terv alapján történik, amit személyre szabottan készítünk el Önnek a megfelelő fogászati diagnosztika után. 

  Mennyibe kerül a fogászati implantáció Budapesten?

  Hogy mennyibe kerül a fogászati implantáció Budapesten egy konkrét, azt előre nehéz megmondani, ugyani attól is függ, hogy milyen állapotban van a fogsora, milyen további problémái vannak, hány hiányos foga van, milyen típusú implantátumot választ, szükség van-e csontpótlásra. Azonban az ingyenes fogászati konzultáció után kezelési tervet is készítünk Önnek, ami nemcsak a kezelés menetét mutatja be részletesen, hanem az árakat is. Azonban részletes árlistánkat honlapunkon is megtalálhatja IDE kattintva! Valamint ide kattintva talál egy részletes bemutatást azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiszámolni pontosan, hogy mennyibe kerül a fogászati implantáció Budapesten a PureDental Fogászatán. 

  Hiányos fogak, nehéz rágás? A tökéletes megoldás az esztétikus, stabil fogászati implantáció Budapesten a PureDental Fogászaton! Kérjen időpontot még ma! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés