Esztétikus fogtömés

Lyukas fogak esetében esztétikus fogtöméssel is kezelhető a probléma, ami nem fog elütni fogsorától, és mosolya nemcsak egészséges, hanem olyan szép és természetes lesz, mintha nem is történt volna beavatkozás.

Esztétikus fogtömés

Mikor van szükség esztétikus fogtömésre?

Sajnos nagyon gyakran van szükség esztétikus fogtömésre, ugyanis a felnőttek nagy százalékát érinti a fogszuvasodás, a lyukas fog problémája. A nem megfelelő szájhigiénia miatt alakul ki ez a probléma. Ez nem azt jelenti, hogy valaki nem mos kellő rendszerességgel fogat, senkit nem akarunk ezzel vádolni. Azonban nemcsak a fogmosás rendszerességére, hanem alaposságára is oda kell figyelni, arra, hogy minden fogfelület alaposan meg legyen tisztítva, ehhez pedig nemcsak fogkefét, hanem fogselymet, és szájvizet is ajánlott használni. A fogszuvasodás gyakran teljesen észrevétlenül jelentkezik, de a fájdalmas étkezés, beszéd, vagy hideg/meleg ételek/italok fogyasztása közben fellépő érzékenység egyértelmű jele lehet. Amennyiben ilyen tüneteket észlel, jöjjön el hozzánk, és olyan esztétikus fogtömést kap, ami teljesen természetes hatást kelt. 

 

Esztétikus fogtömés a legjobb minőségű anyagokkal

Ahogyan az orvostudomány, és a különböző technológiák fejlődnek, úgy újabb és újabb fogászati eljárások jelennek meg a piacon, ez pedig lehetővé teszi, hogy egyre újabb és jobb esztétikus fogtöméseket alkalmazzunk mi is. A PureDental fogászatán az esztétikus fogtömések esetében is kizárólag a legjobb minőségű anyagokat alkalmazzuk, amik biztonságosak, időtállóak, és még szépek is. Olyan esztétikus tömőanyagokat használunk, amik nem okoznak kárt a szervezetbe kerülve, hiszen ezen anyagok bekerülnek a szájüregbe. Kiemelten fontos szempont, hogy a fogtömés ne csak esztétikus legyen, hanem időtálló is, hiszen senki sem szereti újra és újra fogászati beavatkozások alá vetni magát, annak ellenére, hogy a nálunk alkalmazott valamennyi eljárás teljesen fájdalommentes, így a tömések esetében sem kell fájdalmaktól tartania!

 

Esztétikus fogtömés menete

Az esztétikus fogtömés menete, csakugyan, ahogyan minden más fogászati kezelésünk, egy alapos vizsgálattal, konzultációval, majd személyre szabott kezelési terv, valamint ehhez tartozó árajánlat elkészítésével indul. Ebben a lépésben minden fontos tudnivalót meg fog tudni az esztétikus tömésekkel kapcsolatban. A kezelés további lépései attól függenek, hogy kezelendő foga milyen állapotban van, és melyik kezelést tartjuk a legalkalmasabbnak a probléma megoldására. Az esztétikus fogtömés a szuvasodások, törések esetén a legjobb választás. Ez teljesen fogszínű, különböző színekből lehet választani, így tökéletesen az Ön fogához tudjuk igazítani a tömést. Az esztétikus tömés további előnyei közé tartozik, hogy elülső- és őrlőfogak területén egyaránt alkalmazható, valamint lepattant sarkok visszaépítésére tökéletes. Teljesen természetes megjelenést kölcsönöz a fogaknak.

 

Amennyiben szuvas, lyukas fogát olyan esztétikus fogtöméssel szeretné kezelni, ami nemcsak szép, hanem biztonságos, és időtálló is, keresse fel fogászatunkat! Kérjen időpontot egyszerűen, az űrlap kitöltésével!

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.