Esztétikai fogászat Budapesten

Esztétikus mosoly a PureDental csapatával. Esztétikai fogászati beavatkozások a csodás mosolyért: fogfehérítés, dentálhigiénikus kezelések, fogászati tanácsadás, kerámia héjak, mosolytervezés. 

Esztétikai fogászat Budapesten

Miért a PureDental Esztétikai fogászata?

Esztétikai fogászatunk remek lehetőséget nyújt bárki számára, hiszen komplex megoldásainkkal és fájdalommentes eljárásainkkal nem csak esztétikus, de egészséges mosolyt varázsolunk Önnek. A PureDental rendelőjében szakértő és specialista fogorvosaink több, mint 13 év tapasztalat mellett a szakmai szeretetével és páciensközpontú szemléletével várja pácienseit. Esztétikai fogászatunkon a legmodernebb technológiákkal és kiváló minőségű fogászati anyagokkal rendelkezünk, amelyek mind a kezelések és különböző eljárások hatékonyságát biztosítják. 

 

Esztétikai fogászat: A hollywoodi sztárok titka

A PureDental esztétikai fogászati eljárásai között csakis személyre szabott lehetőségeket biztosítunk. Ha Ön azonnal szeretne változtatni fogai színén, formáján, esetleg kisebb esztétikai hibát kell kijavítanunk, arra a legjobb megoldásként E-max kerámia héjainkat tudjuk ajánlani. A kerámia héjak azonnali változást adnak az elől lévő fogaknak, így teljesen megváltoztathatják a páciens mosolyát. Nem hiába választják ezt a fajta eljárást a hollywoodi sztárok, hiszen gyors és látványos eredmény érhető el velük. Esztétikai fogászatunk egyik legkedveltebb módszere az azonnali hatásért a kisebb repedések, fogelszíneződések és letörések javítására. 

Tudjon meg többet Ön is erről az esztétikai fogászati eljárásunkról a linkre kattintva: Kerámia héjak

 

Esztétikai fogászat: Ragyogó mosoly

Ha mindig is hófehér fogakra vágyott, akkor jó helyen jár! A PureDental esztétikai fogászati kezelései között rendelői fogfehérítés is megtalálható, amellyel igen látványos eredmények érhetők el. Ugyan sokan tartanak a rendelői fogfehérítéstől, mert károsnak tartják őket, azonban a mi technikánknak köszönhetően fogzománca és ínye sem fog sérülni. Az eredmény pedig: több árnyalattal fehérebb fogak! 

További részleteket fogfehérítésünkről az alábbi linkre kattintva tudhat meg: Fogfehérítés!

 

Esztétikai fogászat: Mosolytervezéssel a tökéletes mosolyért

Esztétikai fogászati eljárásaink között mosolytervezéssel is foglalkozunk, amely a leghatékonyabb álmai mosolyának eléréséhez. A mosolytervezés egy igen átfogó, komplex fogászati eljárás, mégis esztétikus és egészséges mosolyt eredményez, így mindenképp esztétikai fogászatunkhoz tartozik. Mosolytervezésünk során egy alapos fogászati szűrést végzünk el fogászati diagnosztikával egybekötve, majd megtervezve kezelési tervét megvalósítjuk lépésről lépésre tökéletes mosolyát. 

Szeretne mosolytervezésünkről többet megtudni? Kattintson az alábbi linkre: Mosolytervezés Budapesten!

 

Vegye igénybe esztétikai fogászati kezeléseinket és mosolyogjon újra magabiztosan! Időpontért töltse ki lenti űrlapunkat: 

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Fogimplantátum

Fogimplantátum

Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

Tovább
Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

Tovább
Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Dentálhigiéniai kezelések az esztétikus fogakért: fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogcsikorgatás elleni sín. Ismerje meg kezeléseinket budapesti rendelőnkben!

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.