Szájsebészeti rendelő Budapesten

Egy szájsebészeti rendelő Budapesten ahol olyan fájdalommentes beavatkozásokat végeznek, mint a foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, rezekció, tejfog eltávolítás, ciszta eltávolítás, vagy arcüregzárás? A PureDental Fogászata az összes problémára tudja a legjobb, leghatékonyabb megoldást! Egy nagyon jól felszerelt szájsebészeti rendelő Budapesten, korszerű beavatkozásokkal, ahol Önért, és fogai szépségéért, egészségéért dolgoznak!

Szájsebészeti rendelő Budapesten

Szájsebészeti rendelő Budapesten szakértő fogorvosokkal

Egy szájsebészeti rendelő Budapesten, ahol szakértő fogorvosok várják, hogy véget vessenek szenvedésének, fájdalmainak, rágási nehézségeinek? Keresse a PureDental nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező kollégáit, akik minden bizonnyal tudnak majd segíteni az Ön fogászati problémáján is. Ugyanis jól felszerelt szájsebészeti rendelőnkben, olyan komolyabb beavatkozások elvégzésére is van mód, amit egy hagyományos fogászaton nem biztos, hogy el lehetne végezni. Itt például nemcsak egyszerű foghúzásra van lehetőség, hanem disszekcióval vagy más néven a gyökerek szétválasztásával történő fogeltávolításra is, valamint műtéti eljárás alkalmazására szükség esetében. Szájsebész specialista fogorvosaink a legbiztonságosabb, fájdalommentes eljárásokkal várják Önt a PureDental szájsebészeti rendelőben Budapesten: Kérjen időpontot most!

 

Szájsebészeti rendelő Budapesten fájdalommentes eljárásokkal

Szájsebészeti rendelő Budapesten, ahol minden problémára tudják a megoldás, és a legrizikósabbnak tűnő fogászati problémákat is meg képesek oldani, ráadásul a legkevesebb fájdalommal?  A PureDental szakértő, specialistákból álló csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legeredményesebben, és persze legkevesebb fájdalommal kezeljék a problémáját. A PureDental szájsebészeti rendelő Budapesten olyan szolgáltatásokat kínál, mint a gyökércsúcs amputáció, foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, arcüregzárás, ciszta és fibróma eltávolítás, ajak és nyelvfék eltávolítás, elektrosebészeti ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika és vestibulumplasztika. 

 

Szájsebészeti rendelő Budapesten: milyen esetekben érdemes felkeresni?

A fentebb már leírtuk, hogy milyen szolgáltatásokkal rendelkezik a PureDental szájsebészeti rendelő Budapesten. Szinte bármilyen panaszt tudunk kezelni, bizalommal fordulhat hozzánk mélyen betört fog esetében, heves bölcsességfog fájás jelentkezésekor, fogygökér gyulladása esetében, állcsontokban jelentkező gyulladás kezelése érdekében, mechanikai sérülés után is, akár azonnal!

Amennyiben olyan heves rendkívüli fájdalmat érez, amit úgy érzi, nem tud sokáig elviselni, arcduzzanat jelentkezik, vagy bármilyen más fogászati problémához köthető tünetet észlel, keressen fel minket, és amennyiben szükséges sürgősségi fogászati ellátásban orvosoljuk a problémáját! 

 

Szájsebészeti rendelő Budapesten gyerekeknek is

A legkisebbekre is gondoltunk, a PureDental szájsebészeti rendelő Budapesten a gyermekeket is várja amennyiben fogászati problémájuk van. Sajnos vannak esetek, amikor a tejfogat is el kell távolítani, gyakori eset, hogy a fogváltás nem indul be magától, a tejfog zavarja az új fog növését, de más okból is eltávolításra kerülhet. Kíméletes módszereink segítségével orvosoljuk a gyerekek tejfogainkat problémáit is, ráadásul igyekszünk úgy időzíteni, legfeljebb egy éven belül megtörténjen a fogváltás, a hiányos fog ne okozzon problémát. 
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.