HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Szájsebészet Budapest

  A nagyobb volumenű fogászati beavatkozások esetén a PureDental szájsebészet Budapesten várja pácienseit modern környezetben, magas felszereltséggel és a legkorszerűbb eszközökkel. 

  Szájsebészet Budapest

  Szájsebészet Budapesten: Tapasztalt szakemberekkel

  Tart a nagyobb fogászati beavatkozásoktól? A PureDental szájsebészet budapesti rendelőjében nem kell tartania, hiszen kollégáink rendkívül tapasztaltak. Szakembereink továbbá a legspeciálisabb eszközöket használják a beavatkozások során és a szájsebészet is gyerekjáték lesz. Szájsebész specialistáink rendkívül páciensközpontú szemlélettel rendelkeznek, így számunkra mindig Ön az első. Célunk egy olyan szájsebészet Budapesten, ahol pácienseink a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat és tudhatják, hogy kezeléseink eredményesek és fájdalommentesek. 

   

  Szájsebészet Budapesten: Tényleg nincs fájdalom?

  Egy szájsebészet Budapesten, ahol valóban nincs fájdalom? Ez a PureDental Fogászati Magánrendelője! Fogászati klinikánk a legkorszerűbb berendezésekkel és eszközökkel felszerelten várja kedves pácienseit, amelyek biztosítják számunkra a fájdalommentes módszereket. Rendelőnkben továbbá többféle fájdalomcsillapítási módszert alkalmazunk annak érdekében, hogy pácienseink félelemérzetétől függően a legnyugodtabb környezetet biztosítsuk számukra. A PureDental szájsebészet Budapesten szájsebészeti specialistával rendelkezik, aki tisztában van az összes beavatkozás kockázatáról és menetéről egyaránt, ezzel maximális hatékonyságot biztosítva. 

  Szeretné, ha szájsebészeti kezelése fájdalommentes lenne? Keresse fel rendelőnket a lenti űrlap kitöltésével:

   

  Szájsebészet Budapesten: Milyen beavatkozások vannak?

  A PureDental Szájsebészet budapesti rendelője minden nagyobb volumenű beavatkozás számára lehetőséget nyújt, hiszen minden eszköz megtalálható, amelyre ezek során szükség lehet. Szájsebészetünkön az alábbi beavatkozásokat végezzük el teljesen fájdalommentes megoldásokkal: gyökércsúcs amputáció, foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, arcüregzárás, ciszta és fibróma eltávolítás. Ezeken felül szájsebészeti rendelőnk Budapesten esztétikai beavatkozásokkal is szolgál, amelyek leginkább ínykorrekciós eljárások: ajak és nyelvfék eltávolítás, elektrosebészeti ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika és vestibulumplasztika. 
  A PureDental szájsebészet Budapesten persze bármilyen problémára megoldást nyújt, hiszen összetett fogászati problémákon is segítünk Önnek, amennyiben szükséges. Bízzon szakembereinkben és keresse fel rendelőnket! 
   

  Szájsebészet Budapesten: Akár azonnal segítünk!

  Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink minden esetben számíthassanak ránk, így sürgősségi fogászati ellátást is vállalunk a szájsebészet budapesti rendelőnkön belül. Ha rendkívüli fájdalmat érez, arcduzzanatot vagy bármilyen fogászati tünetet, jöjjön el mielőbb rendelőnkbe és segítünk orvosolni problémáját. Szájsebészet Budapesten az Ön egészséges mosolyáért! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

  Tovább
  Parodontológia

  Parodontológia

  Fogíny problémával küzd? A legmodernebb technológiai megoldásokat kínáljuk, melyekkel nem csak a fogágybetegség lelassítását érhetjük el, de a folyamat teljesen megállíthatóvá is válhat. Az alábbi...

  Tovább
  Szájsebészet

  Szájsebészet

  Szájsebészet Budapest szívében, a PureDental Fogászaton: fájdalommentes foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, rezekció, tejfog eltávolítás, ciszta eltávolítás, arcüregzárás.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés