Szájsebészet Budapest

A nagyobb volumenű fogászati beavatkozások esetén a PureDental szájsebészet Budapesten várja pácienseit modern környezetben, magas felszereltséggel és a legkorszerűbb eszközökkel. 

Szájsebészet Budapest

Szájsebészet Budapesten: Tapasztalt szakemberekkel

Tart a nagyobb fogászati beavatkozásoktól? A PureDental szájsebészet budapesti rendelőjében nem kell tartania, hiszen kollégáink rendkívül tapasztaltak. Szakembereink továbbá a legspeciálisabb eszközöket használják a beavatkozások során és a szájsebészet is gyerekjáték lesz. Szájsebész specialistáink rendkívül páciensközpontú szemlélettel rendelkeznek, így számunkra mindig Ön az első. Célunk egy olyan szájsebészet Budapesten, ahol pácienseink a legnagyobb biztonságban érezhetik magukat és tudhatják, hogy kezeléseink eredményesek és fájdalommentesek. 

 

Szájsebészet Budapesten: Tényleg nincs fájdalom?

Egy szájsebészet Budapesten, ahol valóban nincs fájdalom? Ez a PureDental Fogászati Magánrendelője! Fogászati klinikánk a legkorszerűbb berendezésekkel és eszközökkel felszerelten várja kedves pácienseit, amelyek biztosítják számunkra a fájdalommentes módszereket. Rendelőnkben továbbá többféle fájdalomcsillapítási módszert alkalmazunk annak érdekében, hogy pácienseink félelemérzetétől függően a legnyugodtabb környezetet biztosítsuk számukra. A PureDental szájsebészet Budapesten szájsebészeti specialistával rendelkezik, aki tisztában van az összes beavatkozás kockázatáról és menetéről egyaránt, ezzel maximális hatékonyságot biztosítva. 

Szeretné, ha szájsebészeti kezelése fájdalommentes lenne? Keresse fel rendelőnket a lenti űrlap kitöltésével:

 

Szájsebészet Budapesten: Milyen beavatkozások vannak?

A PureDental Szájsebészet budapesti rendelője minden nagyobb volumenű beavatkozás számára lehetőséget nyújt, hiszen minden eszköz megtalálható, amelyre ezek során szükség lehet. Szájsebészetünkön az alábbi beavatkozásokat végezzük el teljesen fájdalommentes megoldásokkal: gyökércsúcs amputáció, foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, arcüregzárás, ciszta és fibróma eltávolítás. Ezeken felül szájsebészeti rendelőnk Budapesten esztétikai beavatkozásokkal is szolgál, amelyek leginkább ínykorrekciós eljárások: ajak és nyelvfék eltávolítás, elektrosebészeti ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika és vestibulumplasztika. 
A PureDental szájsebészet Budapesten persze bármilyen problémára megoldást nyújt, hiszen összetett fogászati problémákon is segítünk Önnek, amennyiben szükséges. Bízzon szakembereinkben és keresse fel rendelőnket! 
 

Szájsebészet Budapesten: Akár azonnal segítünk!

Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink minden esetben számíthassanak ránk, így sürgősségi fogászati ellátást is vállalunk a szájsebészet budapesti rendelőnkön belül. Ha rendkívüli fájdalmat érez, arcduzzanatot vagy bármilyen fogászati tünetet, jöjjön el mielőbb rendelőnkbe és segítünk orvosolni problémáját. Szájsebészet Budapesten az Ön egészséges mosolyáért! 
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Fogimplantátum

Fogimplantátum

Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

Tovább
Esztétikai szájsebészet

Esztétikai szájsebészet

Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

Tovább
Parodontológia

Parodontológia

Fogíny problémával küzd? A legmodernebb technológiai megoldásokat kínáljuk, melyekkel nem csak a fogágybetegség lelassítását érhetjük el, de a folyamat teljesen megállíthatóvá is válhat. Az alábbi...

Tovább
Szájsebészet

Szájsebészet

Szájsebészet Budapest szívében, a PureDental Fogászaton: fájdalommentes foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, rezekció, tejfog eltávolítás, ciszta eltávolítás, arcüregzárás.

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.