HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Szájsebészet árak

  Mennyibe kerülnek a szájsebészet árak Budapesten? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy melyik szájsebészeti eljárás mennyibe kerül, hogyan kell kalkulálni, és milyen egyéb információkat érdemes még tudni a kezelés előtt.

  Szájsebészet árak

  Mennyibe kerülnek a szájsebészet árak?

  A szájsebészet a fogorvostudomány egyik szakterülete, amely a szájüreg, az állkapocs, az arc és a hozzájuk kapcsolódó struktúrák sebészeti kezelésével foglalkozik. Ez a terület magában foglalja a különböző diagnosztikai, terápiás és rehabilitációs eljárásokat, amelyek célja a szájüreg és a kapcsolódó területek egészségének megőrzése, helyreállítása és javítása. Nem minden fogorvosi rendelőben foglalkoznak szájsebészeti kezelésekkel, ugyanis ezekhez sokkal magasabb szakértelem, és megfelelő eszközpark szükséges. A Pure Dental Fogászaton  az egyik legelismertebb hazai szájsebész, a sokak által szeretett Dr. Boka Nóra végzi a beavatkozásokat. Olyan szájsebészeti kezeléseket végez, mint a foghúzás, műtéti fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítás, tejfog eltávolítás, rezekció, ciszta-, fibróma eltávolítás, vagy arcüreg zárás. A kezelések teljes listáját, és részletes leírásokat itt találnak: szájsebészet.  
  Hogy mennyibe kerülnek a szájsebészet árak, az függ attól, hogy milyen kezelés végrehajtására van szükség. Fogászati oldalunkon részletes árlistát találhatnak kezeléseinkről. Az árak megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra! A szájsebészet menüsorban találja a kezeléseket.
  SZÁJSEBÉSZET ÁRAK

  Amennyiben nem tudja, hogy Önnek milyen szájsebészeti beavatkozásra van szüksége, jelentkezzen be szájsebészeti konzultációra, és a legjobb kezelést fogjuk ajánlani Önnek, ami hatékonyan szünteti meg panaszait és állítja vissza egész fogazata, szája egészségét.

   

  KONZULTÁCIÓ 

  Szájsebészet árak a különböző beavatkozások esetében

  A szájsebészet árak jelentősen változhatnak attól függően, hogy milyen típusú eljárásról van szó, mennyire bonyolult a beavatkozás, milyen anyagok kerülnek felhasználásra. A PureDental Fogászat híres szájsebészeti kezeléseiről. A szájsebészetet Dr. Boka Nóra vezeti. A legmodernebb gépparkkal, a legjobb eljárásokkal dolgozunk. A kezelésekhez érzéstelenítés alkalmazunk, így azok teljesen fájdalommentesek. Mivel a szájsebészet árak attól függően alakulnak, hogy milyen kezelésre van Önnek szüksége, az alábbiakban bemutatjuk a leggyakoribb kezeléseket és a kezelésekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

  • Fogeltávolítás: Kezdjük a fogeltávolítással, ami az egyik leggyakoribb szájsebészeti eljárás! Akkor van szükség erre az eljárásra, ha egy fog olyan rossz állapotban van, hogy nem lehet megmenteni, valamint akkor, ha a bölcsességfogak nem megfelelően állnak, növekednek. A szájsebészet árak attól függően alakulnak a fogeltávolítás esetében, hogy mennyire komplikált az eset, milyen technika, esetleg technikák alkalmazására van szükség. 
  • Fogbeültetés: Fogeltávolítás, vagy a fog más okból való elvesztése esetében indokolt fogászati implantátum behelyezése, azaz fogbeültetés. A szájsebészeti kezelés árak ebben az esetben attól függően alakulnak, hogy milyen implantátum kerül beültetésre. A Pure Dental Fogászaton kizárólag magas minőségű, és tartós anyagokkal dolgozunk, amik nemcsak biztonságosak, hanem tartósak is. Bizonyos beavatkozások esetében garanciát is vállalunk, erről bővebben itt olvashat: garanciális feltételek
  • Ciszta vagy tumor eltávolítása: Az állkapocsban kialakul ciszták, illetve daganatok szájsebészeti úton való eltávolítása. 
  • Foggyökércsúcs műtét: Erre a kezelésre akkor van szükség, ha a gyökércsatornában fertőzés alakult ki, ami több okból is lehetséges. Modern eljárásokkal tudjuk kezelni ezt a problémát. 

  Ezek csak a leggyakrabban előforduló szájsebészeti problémák, további kezeléseinkről itt olvashat.

  Szájsebészet árak rejtett költségek nélkül

  Amennyiben szeretné pontosan tudni, hogy mennyibe kerülnek a szájsebészet árak az Ön esetében, milyen kezelési költségekkel kell számolnia, jöjjön el a Pure Dental rendelőjében! Nálunk minden kezelés egy fogászati konzultációval indul, amit egy alapos diagnosztika követ. Ezek után minden páciensünk számára egy részletes kezelési tervet készítünk, melyhez árajánlatot csatolunk. Az árajánlatban a szájsebészet árakat, és minden olyan költséget feltüntetünk (például röntgen), amire szükség lehet a fogászati probléma megoldásához. Az általános fogászati konzultáció, és kezelési terv készítése teljesen ingyenes. Kérjen időpontot alábbi elérhetőségeinken!   KONZULTÁCIÓ 

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

  Tovább
  Szájsebészet

  Szájsebészet

  Szájsebészet Budapest szívében, a PureDental Fogászaton: fájdalommentes foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, rezekció, tejfog eltávolítás, ciszta eltávolítás, arcüregzárás.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés