HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Panoráma röntgen árak

  Mennyibe kerülnek a panoráma röntgen árak? Mire jó a panoráma röntgen, miért éri meg igénybe venni ezt a modern diagnosztikai eszközt? Cikkünkben minden fontos tudnivalót bemutatunk a panoráma röntgennel kapcsolatban, többek között a panoráma röntgen árakkal kapcsolatban.

  Panoráma röntgen árak

  Mennyibe kerülnek a panoráma röntgen árak budapesti fogászatunkon?

  A PureDental Fogászat aktuális árlistája weboldalunkon ide kattintva elérhető: fogászati árak. A panoráma röntgen árakat is megtalálhatja itt feltüntetve. Rendelőnkben nincsenek rejtett költségek, hirtelen felbukkanó árak, minden árat, tételesen megtalálhat minden páciensünk az árlistánkon, valamint rendelőnkben is pontos tájékoztatást kaphatnak ezzel kapcsolatban. A digitális panoráma röntgen árak rendelőnkben jelenleg: 7.500 Ft (az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mindenkori friss fogászati árainkat az árlistánkon találhatja).

  Kedvező panoráma röntgen árak, ingyenes konzultációval

  A PureDental Fogászaton mindent megteszünk pácienseink elégedettsége, fogaik egészsége érdekében. Modern eszközparkunk, nagy szakmai tapasztalatunk mellett az árak megfelelő szinten tartásával is igyekszünk megfelelni az elvárásoknak. Többek között ingyenes konzultációt és kezelési tervet biztosítunk minden páciensünk számára. A konzultáció alkalmával részletes tájékoztatást kap nemcsak a panoráma röntgen árakkal, hanem a kezelés minden költségének áraival kapcsolatban. Ugyanis a kezelési terv mellé árajánlatot is csatolunk.

  Panoráma röntgen árak: Mire jó a panoráma röntgen?

  A panoráma röntgent jellemzően a fogászati beavatkozások előtt végezzük el diagnosztikai célokból. A panoráma röntgen segítségével könnyedén felmérhető a teljes fogazat és az íny állapota. A megfelelő kezelési terv összeállításához, valamint a kezelés végrehajtásához mindenképpen szükség van egy alapos állapotfelmérése, kivizsgálásra. A PureDental Fogászaton a digitális panoráma röntgenen túl, más diagnosztikai eszköz használatára is lehetőség van, például CBCT- 3D CT felvétel készítésére és góckutatásra. A panoráma röntgen árakról, és a további fogászati diagnosztika árairól fogászati árlistánkon tájékozódhat! 

  Digitális panoráma röntgen árak

  A PureDental Fogászaton a legmodernebb fogászati eszközöket, és módszereket alkalmazzuk. Digitális panoráma röntgenfelvételeket készítünk abból a célból, hogy teljes képet kapjunk a páciensek fogazatáról. Ezzel a modern eljárással kimutatható többek között a fogak gyulladása, szuvasodása, ciszta, valamint a foghiány is részletesen felmérhető, pontosan látszik a fogak állása és az arcüreg állapota is.

  Panoráma röntgen árak Budapesten

  A panoráma röntgen árak sok helyen magasak, a PureDental rendelőjében azonban igyekszünk megfizethető színvonalon tartani a fogászati árakat. További előnyei fogászatunknak, hogy beutaló nélkül elvégezhető a panoráma röntgen készítése, valamint a kiértékelése is gyorsan, szakértő fogászati specialisták által zajlik. Lehetőség van korábban elkészült panoráma röntgenfelvételek kiértékelésére is. A modern digitális röntgen készülékeink a digitális rásegítésnek hála csak nagyon minimális sugárzást bocsájtanak ki, ennek következtében 100%-ig biztonságosak! Fogászatink Budapest forgalmas helyén, a Nyugati Pályaudvar közelében található, hosszú nyitvatartással várjuk pácienseinket, pontos címünk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő.

  Megfizethető panoráma röntgen árak, precíz és szakszerű kiértékelés, kezelési terv kidolgozása? Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Diagnosztika

  Diagnosztika

  Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémájának okát, majd felállítjuk kezelési tervét és nem csak egészségessé, hanem esztétikussá is varázsoljuk fogait! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés