Mikroszkópos gyökérkezelés Budapest

A legmodernebbnek számító mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten, a PureDental rendelőjében is elérhető! Ha Ön is szeretné a legmodernebb, és a legmagasabb sikerarányt elérő eljárással kezeltetni problémás fogát, fogait, akkor keresse fel budapesti rendelőnket!

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapest

A legjobb eljárás: mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten

A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten is elérhető, méghozzá a Puredental fogászatán! Ez a forradalmian új, sok éves kutatásra épülő technológia minden eddiginél pontosabb és hatékonyabb fogászai diagnosztikát, valamint kezelést tesz lehetővé. A gyökérkezelés egy gyakran alkalmazandó beavatkozás, ami a súlyosan elszuvasodott vagy fertőzött fogak helyreállítása céljából alkalmazunk, azokban az esetekben, amikor nemcsak a fogfelszín, hanem a fogbél is megsérül. A gyökérkezelés egy összetett eljárás, melynek folyamán sor kerül a fog beleinek tisztítására is, a legújabb mikroszkópos eljárás ezt a folyamatot teszi pontosabbá, annak révén, hogy az alkalmazott eszköz segítségével 10, sőt akár 20-szoros nagyításban is látni lehet a problémás, nehezen hozzáférhető részeket is. A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten jelenleg ismert legjobb eljárás!

Jelentkezzen be a PureDental Fogászatra mikroszkópos gyökérkezeléshez szükséges konzultációra, vizsgálatra az online űrlapunk kitöltésével!
 

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten: így zajlik a teljes folyamat

A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten, a PureDental rendelőjében, mint minden fogászati eljárás egy alapos kivizsgálással, személyes konzultációval kezdődik, amikor is minden fontos részlet tisztázásra kerül, és egy részletes kezelési tervet is kap árajánlattal együtt. A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten egy olyan eljárás, aminek célja, a fog egészségének visszaállítása, a gyulladás megszüntetése révén. Ehhez az alábbi folyamatokra van szükség: fogbél eltávolítása, fogbél csatorna kitisztítása, fog belsejének lezárása, egy speciális, magasminőségű fogászati anyag segítségével, fog anatómiájának visszaállítása korona vagy tömés segítségével. Ez tehát a teljes folyamata a mikroszkópos gyökérkezelésnek Budapesten.

 

Mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten, jobb minta a hagyományos eljárás

A mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos gyökérkezelési eljárás. Az ezzel a technológiával végzett eljárások sikeressége 90% feletti, míg a hagyományos gyökérkezelési eljárás esetében ez az arány csak olyan 40-60 % között mozog. Ennek köszönhetően pedig elkerülhető a fog eltávolítása, valamint fogimplantátum alkalmazása, és az ezzel járó kellemetlenségek is. Minek köszönhető ez? A mikroszkópos gyökérjókezelés Budapesten lehetővé teszi, hogy sokkal pontosabb kórképet lehessen felállítani, a korábban nem látható, rejtve maradt gyökércsatornák is feltárhatóak, és sokkal kisebb feltátással is el lehet végezni a beavatkozást, ennek révén pedig sokkal több fog megmenthető.

Modern mikroszkópos gyökérkezelés Budapesten, szakértő fogorvosokkal, barátságos kiszolgálással? Kérjen időpontot konzultációra az online űrlap segítségével!

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.