HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Mikroszkópos gyökérkezelés ár

  Mennyibe kerül a leghatékonyabb fogászati kezelés, a mikroszkópos gyökérkezelés ára? Megéri ezt az eljárást választani, mennyivel hatékonyabb, mint a hagyományos gyökérkezelés? 

  Mikroszkópos gyökérkezelés ár

  Mikor van szükség a mikroszkópos gyökérkezelés árak megfizetésére?

  Egyáltalán mi az a mikroszkópos gyökérkezelés? Kezdjük azzal, hogy mi az a gyökérkezelés, mire jó az eljárás, mikor van rá szükség? A gyökérkezelés egy olyan viszonylag gyakori fogorvosi eljárás, amivel a elszuvasodott, fertőzött fogakat kezeljük. Gyökérkezelésre akkor van szükség, amikor a fogbél megsérül. A mikroszkópos gyökérkezelés pedig egy forradalmian új fogászati módszer, amit még nem sok helyen alkalmaznak, és ami lehetővé teszi a fogak könnyebb átlátását, hozzáférhetőségét. A mikroszkópos gyökérkezelés árak kicsit magasabbak, de a siker arány is jóval magasabb.

  Mennyire érik meg a mikroszkópos gyökérkezelés árak?

  A PureDental Fogászaton alkalmazzuk az egyik legújabb, és egyben leghatékonyabb technológiát, ami nem más, mint a mikroszkópos gyökérkezelés. Fogproblémák esetében a pácienseinknek ezt az eljárást szoktuk ajánlani, hiszen jóval hatékonyabb. Bár a mikroszkópos gyökérkezelés árak jellemzően magasabbak, mint a hagyományos kezelések árai, mégis sok esetben megéri ezeket megfizetni. A mikroszkópos technika segít, hogy 10-20 szoros nagyításban lássuk a fogak szükséges részeit, valamint eddig elérhetetlen fogakon is végre tudjuk hajtani a gyökérkezelést. Ez a forradalmian új technológia nagyon sok fogat megmentett már a kihúzástól rendelőnkben is.

  Mennyibe kerülnek a mikroszkópos gyökérkezelés árak?

  Rendelőnkben a mikroszkópos gyökérkezelés árakat igyekeztünk úgy megszabni, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, hiszen sok esetben tényleg ez az egyetlen megoldás létezik a sérült fogak megmentésére. Rendelőnkben lehetőség van a kezelések egészségpénztári fizetéssel való kiegyenlítésére, erről részleteket az egészségpénztárak menüpontban talál. A mikroszkópos gyökérkezelés árakat megtalálhatja részletes árlistánkon ITT! Az árlistában a hagyományos gyökérkezelés árakat is meg tudja tekinteni, így lehetősége van összevetni a kettőt egymással!

  Hagyományos VS mikroszkópos gyökérkezelés árak

  Az árlistán láthatja, hogy a mikroszkópos gyökérkezelés árak valamivel magasabbak, mint a hagyományos kezelések árai, azonban jóval magasabb a sikerarányuk és hatékonyságuk is. A mikroszkópos gyökérkezelés esetében 90% feletti a sikerarány, amíg a hagyományos eljárás esetében ez a szám csak 40-60% körüli - ami szintén jó aránynak számít. Ennek a nagy sikeraránynak az oka, hogy a mikroszkópos műszer segítségével sokkal pontosabb képet kapunk a fog állapotáról, a diagnosztikát is pontosabban, valamint a kezelést is hatékonyabban el lehet végezni. Olyan gyökércsatornákat is fel tudunk tárni, amik korábban teljesen rejtve maradtak, így pedig sok nehezen hozzáférhető fogat is meg tudunk menteni a foghúzástól. Ide kattintva tekintheti meg, hogy mennyibe kerül a mikroszkópos gyökérkezelés ára! 

  Mit tartalmaznak a mikroszkópos gyökérkezelés árak?

  Részletes árlistánkon a mikroszkópos gyökérkezelés árak minden tétlét megtalálja. Rendelőnkben a fogászati kezelések előtt ingyenes konzultációt biztosítunk, ahol pontos kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk Önnek. Bármilyen kérdése merül fel akár a kezeléssel, akár az árakkal kapcsolatban, szakértő fogorvosaink állnak rendelkezésére! 
  Jelentkezzen be ingyenes fogászati konzultációnkra, online, egyszerűen! IDŐPONTOT KÉREK! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Gyökérkezelés

  Gyökérkezelés

  Gyökérkezelés Budapesten: fájdalommentes beavatkozással a fogak megmentéséért a PureDental Fogászatán a legmodernebb technológiákkal és eszközökkel.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés