HU EN DE
  • Kezdőlap
  • Klinika
  • Szolgáltatások
  • Vélemények
  • Áraink
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • Mikroszkópos gyökérkezelés ár

    Mennyibe kerül a leghatékonyabb fogászati kezelés, a mikroszkópos gyökérkezelés ára? Megéri ezt az eljárást választani, mennyivel hatékonyabb, mint a hagyományos gyökérkezelés? 

    Mikroszkópos gyökérkezelés ár

    Mikor van szükség a mikroszkópos gyökérkezelés árak megfizetésére?

    Egyáltalán mi az a mikroszkópos gyökérkezelés? Kezdjük azzal, hogy mi az a gyökérkezelés, mire jó az eljárás, mikor van rá szükség? A gyökérkezelés egy olyan viszonylag gyakori fogorvosi eljárás, amivel a elszuvasodott, fertőzött fogakat kezeljük. Gyökérkezelésre akkor van szükség, amikor a fogbél megsérül. A mikroszkópos gyökérkezelés pedig egy forradalmian új fogászati módszer, amit még nem sok helyen alkalmaznak, és ami lehetővé teszi a fogak könnyebb átlátását, hozzáférhetőségét. A mikroszkópos gyökérkezelés árak kicsit magasabbak, de a siker arány is jóval magasabb.

    Mennyire érik meg a mikroszkópos gyökérkezelés árak?

    A PureDental Fogászaton alkalmazzuk az egyik legújabb, és egyben leghatékonyabb technológiát, ami nem más, mint a mikroszkópos gyökérkezelés. Fogproblémák esetében a pácienseinknek ezt az eljárást szoktuk ajánlani, hiszen jóval hatékonyabb. Bár a mikroszkópos gyökérkezelés árak jellemzően magasabbak, mint a hagyományos kezelések árai, mégis sok esetben megéri ezeket megfizetni. A mikroszkópos technika segít, hogy 10-20 szoros nagyításban lássuk a fogak szükséges részeit, valamint eddig elérhetetlen fogakon is végre tudjuk hajtani a gyökérkezelést. Ez a forradalmian új technológia nagyon sok fogat megmentett már a kihúzástól rendelőnkben is.

    Mennyibe kerülnek a mikroszkópos gyökérkezelés árak?

    Rendelőnkben a mikroszkópos gyökérkezelés árakat igyekeztünk úgy megszabni, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, hiszen sok esetben tényleg ez az egyetlen megoldás létezik a sérült fogak megmentésére. Rendelőnkben lehetőség van a kezelések egészségpénztári fizetéssel való kiegyenlítésére, erről részleteket az egészségpénztárak menüpontban talál. A mikroszkópos gyökérkezelés árakat megtalálhatja részletes árlistánkon ITT! Az árlistában a hagyományos gyökérkezelés árakat is meg tudja tekinteni, így lehetősége van összevetni a kettőt egymással!

    Hagyományos VS mikroszkópos gyökérkezelés árak

    Az árlistán láthatja, hogy a mikroszkópos gyökérkezelés árak valamivel magasabbak, mint a hagyományos kezelések árai, azonban jóval magasabb a sikerarányuk és hatékonyságuk is. A mikroszkópos gyökérkezelés esetében 90% feletti a sikerarány, amíg a hagyományos eljárás esetében ez a szám csak 40-60% körüli - ami szintén jó aránynak számít. Ennek a nagy sikeraránynak az oka, hogy a mikroszkópos műszer segítségével sokkal pontosabb képet kapunk a fog állapotáról, a diagnosztikát is pontosabban, valamint a kezelést is hatékonyabban el lehet végezni. Olyan gyökércsatornákat is fel tudunk tárni, amik korábban teljesen rejtve maradtak, így pedig sok nehezen hozzáférhető fogat is meg tudunk menteni a foghúzástól. Ide kattintva tekintheti meg, hogy mennyibe kerül a mikroszkópos gyökérkezelés ára! 

    Mit tartalmaznak a mikroszkópos gyökérkezelés árak?

    Részletes árlistánkon a mikroszkópos gyökérkezelés árak minden tétlét megtalálja. Rendelőnkben a fogászati kezelések előtt ingyenes konzultációt biztosítunk, ahol pontos kezelési tervet, valamint árajánlatot készítünk Önnek. Bármilyen kérdése merül fel akár a kezeléssel, akár az árakkal kapcsolatban, szakértő fogorvosaink állnak rendelkezésére! 
    Jelentkezzen be ingyenes fogászati konzultációnkra, online, egyszerűen! IDŐPONTOT KÉREK! 
     

    Kapcsolatfelvétel

    Adatkezelési tájékoztatóban
    Gyökérkezelés

    Gyökérkezelés

    Gyökérkezelés Budapesten: fájdalommentes beavatkozással a fogak megmentéséért a PureDental Fogászatán a legmodernebb technológiákkal és eszközökkel.

    Tovább
    • Email E-mail: KATTINTS
    • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
    • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
      1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

    Rendelési idő

    • Hétfő: 8:00-20:00
    • Kedd: 8:00-20:00
    • Szerda: 8:00-20:00
    • Csütörtök: 8:00-20:00
    • Péntek: 8:00-20:00
    • Szombat: zárva
    • Vasárnap: zárva

    Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

    Időpontkérés