Gyökérkezelés árak

Általánosságban elmondható, hogy a gyökérkezelés árak alakulását olyan tényezők befolyásolják, mint a felhasznált anyagok minősége, illetve, a fog állapotától függően a különböző beavatkozások. Most nézzük konkrétan az egyes kezeléseket, valamint azt, hogy milyen esetekben van rájuk szükség.

Gyökérkezelés árak

Gyökérkezelés árak: Csonkfelépítés – 7.000 Ft

Csonkfelépítésre abban az esetben van szükség, ha a fog nagy része fogszuvasodás vagy sérülés miatt hiányzik. Emiatt előfordulhat, hogy a korona rögzítésére nincs elegendő foganyag. Ilyen esetekben csonkfelépítést kell végezni tömőanyaggal vagy csapos műcsonkkal.
 

Gyökérkezelés árak: Gyökérkezelés 1.lépése- trepanálás – 12.000 Ft

A gyökérkezelés árak alakulásának egyik tényezője a trepanálás. Ez a gyökérkezelés során a fogbélkamra megnyitását követő idegek és gyökércsatornák eltávolítását jelenti. Miután a feszítést okozó gázok elillannak, a gyulladásban lévő erek és idegek eltávolítása után a fájdalom is elmúlik.

 

Gyökérkezelés árak: Gyökérkezelés: tisztítás, tágítás – 8.000 Ft

A gyökérkezelés árak egy másik komponense a tisztítás. A trepanálást követően a megnyitott csatornákat teljes hosszukban ki kell tisztítani. Ezt követően lehet a gyökércsatornát előkészíteni a gyökértömés befogadására. Néhány esetben, ha a probléma előrehaladott, szükség van gyógyszerekkel is kezelni a gyökércsatornát a tömés behelyezése előtt.

 

Gyökérkezelés árak: Ideiglenes gyökértömés – 5.000 Ft

A gyökérkezelés árak további befolyásolója lehet, ha ideiglenes tömésre is szükség van. A legtöbb esetben a gyökércsatorna előkészítése több alkalmas beavatkozás, ezért az egyes kezelések közötti időintervallumra a csatornákat egy ideiglenes, fertőtlenítő és gyógyhatású töméssel zárjuk le.
A gyökérkezelés árak aszerint is alakulnak, hogy hol helyezkedik el az adott fog. Három csoportba soroljuk őket, a három csoport pedig külön árfekvés.

 • Gyökértömés – front – 25.000 Ft
 • Gyökértömés – kisőrlő – 30.000 Ft
 • Gyökértömés – nagyőrlő – 40.000 Ft

 

Gyökérkezelés árak: Gyökértömés eltávolítása / csatorna – 5.000 Ft

A gyökérkezelés árak alakulását befolyásolhatja az is, hogy az adott fog volt-e már gyökérkezelve, tehát szükséges-e korábbi gyökértömés eltávolítása.

 

Gyökérkezelés árak: Belső fogfehérítés gyökérkezelt fogon – 15.000 Ft

A gyökérkezelés árak további tényezője lehet egy belső fogfehérítés. Az elhalt, vagy már jó ideje gyökérkezelt fogak hajlamosak sötétedni, elszürkülni, ez az eljárás ezt hivatott visszafordítani.

 

Gyökérkezelés árak: Üvegszálas csap – 14.000 Ft

Végül, de nem utolsó sorban a gyökérkezelés árak annak függvényében is alakulhatnak, hogy szükséges-e üvegszálas csapot helyezni a fogba, amennyiben a kezelés során a fogállomány jelentősen csökkent.

Úgy érzi, Önnek is szüksége lenne gyökérkezeltetnie a fogát? Ne várja meg, míg a tünetek kínzó mértéket öltenek, forduljon hozzánk bizalommal!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Fogfájás ellen

Fogfájás ellen

A fogfájás az egyik legrosszabb dolog, amit el tudunk képzelni – legalábbis az aktuális pillanatban biztosan. Általában hirtelen és váratlanul jön, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy mit is...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.