Fogtömés Budapesten

Lyukas fog? Fogszuvasodás? Fogtömés Budapesten a PureDental fogászatán fájdalommentesen és esztétikusan. Jöjjön el rendelőnkbe és megállítjuk fogszuvasodását! 

Fogtömés Budapesten

Fogtömés Budapesten: Gyakoribb, mint gondolná

A magyar felnőttek körében igen gyakori fogászati probléma a fogszuvasodás és a lyukas fog, azonban sokan nem foglalkoznak velük, vagy észre sem veszik. A fogszuvasodás oka legtöbb esetben a nem megfelelő szájhigiénia, de okozhatja akár a túlzásba vitt cukor-, szénhidrát-, és feldolgozott élelmiszer fogyasztás is, valamint genetikai hajlam. Ha Ön is gyakran érez éles fájdalmat étkezés, beszéd, vagy hideg/meleg ételek/italok fogyasztása közben, akkor lehetséges, hogy fogszuvasodással küzd. Ne várjon a problémával, lehet, hogy Ön is érintett benne. A fogszuvasodás kezeléséhez pedig a fogtömés budapesti rendelőnkben lesz a legjobb megoldás.

 

Fogtömés Budapesten: Ne várjon vele!

Ha Ön is észlel gyakori fogérzékenységet, fájdalmat, ne várjon a problémával. Az apróbb lyukak a fogakon és a fogszuvasodás, ha időben van kezelve még visszafordítható folyamat! Amennyiben a fogszuvasodást nem kezelteti, fogtömés Budapesten nem biztos, hogy elegendő megoldást fog kínálni fogai egészségének visszaállításához. A fogszuvasodás előrehaladtával először az egész fog megbetegszik, később elhalhat, ezáltal kieshet, és akár a többi szomszédos fog is hasonlóan járhat. A fogszuvasodás során a fogban lévő baktériumok az ínyt is megtámadhatják, melynek következtében begyulladhat, és könnyedén fogágybetegséggé alakulhat át, amely pedig akár az állkapocscsontra és a teljes fogazatra hatással lehet. Ne halogassa tehát a fogszuvasodás kezelését, a fogtömés budapesti rendelőnkben gyors segítségére lehet! Kérjen időpontot most:

 

Fogtömés Budapesten: Észre sem veszi majd

A fogtömés Budapesten a PureDental rendelőjében a legkorszerűbb anyagokkal történik. Ha Ön is attól fél, hogy a fogtömés helye jól látható lesz, akkor téved. A fogtömés budapesti rendelőnkben csakis biztonságos, allergénmentes és esztétikus anyagokkal történik, így a kezelés után nem csak Ön, de más sem fogja észre venni, hogy fogászati kezelésen járt. Az általunk alkalmazott úgynevezett kompozit tömés, vagy másnéven fogszínű tömés kis- és közepes méretű szuvasodások, törések esetén a legjobb választás, és fájdalommentesen alkalmazható. A fogszuvasodás így tökéletesen kezelhető. 

 

Fogtömés Budapesten: A PureDental segít

Amennyiben Önnél is esedékes a fogtömés Budapesten, ne várja meg, amíg a fogszuvasodás tovább terjed, esetleg fájdalmassá válik, forduljon hozzánk bizalommal! 

Fogtömés budapesti rendelőnkben fájdalommentesen: Kérjen időpontot most a lenti űrlap kitöltésével: 

 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.