HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Esztétikai fogászati kezelések

  A tökéletes mosoly titkai: esztétikai fogászati kezelések nagy szakértelemmel, a legújabb eljárásokkal, biztonságosan és teljesen fájdalommentesen a PureDental fogászaton! Elégedetlen fogai szépségével? Keressen minket!

  Esztétikai fogászati kezelések

  A gyönyörű mosoly titka: esztétikai fogászati kezelések

  Ki ne álmodozna gyönyörű mosolyról, fehér fogakról? A mosolyunk, fogaink egészségi állapota nagyon is hozzájárul a megjelenésünkhöz, tekintve, hogy az arc központi helyén helyezkedik el, és rendszeresen használnunk kell, beszéd, valamint mosolygás közben. Ön sem teljesen elégedett fogai állapotával? Nem elég fehérek, apró hibák vannak rajta, esetleg hiányos a fogazata, így nem olyan magabiztos mosolygás közben? Keressen minket, és válasszon igényei szerint sokszínű esztétikai fogászati kezeléseink közül, és térjen haza csodaszép mosollyal, magabiztosan!

   

  A legjobb esztétikai fogászati kezelések

  A PureDental fogászaton minden problémára találunk megoldást! Bármilyen problémai is legyen a fogaival, többféle esztétikai fogászati kezeléseink között biztos megtaláljuk közösen az Önnek legmegfelelőbbet, legyen szó mosolytervezésről, fogfehérítésről, fogpótlásról, fogkoronáról, fogkerámiáról, fogtömésről vagy olyan esztétikai szájsebészetről, mint az ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vagy vestibulumplasztika. Esztétikai fogászati kezeléseink egytől-egyig a legfejlettebb orvostudományi módszereken alapszanak, nemcsak nagyon hatékonyak, hanem teljesen biztonságosak, valamint fájdalommentesek is. 13 év szakmai tapasztalatával Önnek is ragyogó mosolyt varázsolunk!

   

  Fogfehérítő esztétikai fogászati kezelések

  A fogak sajnos nagyon sok minden miatt elszíneződhetnek, még akkor is, ha megfelelő szájhigiéniát gyakorol és rendszeresen, alaposan megtisztítja a fogait. A különböző behatások miatt könnyen sárgás-szürkés színt vehetnek fel a fogak. Ha Ön fehér fogakra vágyik, akkor a fogfehérítő esztétikai kezelések segítségével könnyedén elérheti. Amennyiben olyan professzionális fogfehérítő eljárást választ, amit a PureDental rendelőjében is alkalmazunk, nem kell attól tartania, hogy roncsolódnak a fogai vagy az ínye. Hatékony fogfehérítő esztétikai fogászati kezeléseinknek köszönhetően több árnyalattal is fehérebbek lehetnek a fogai. Erről a szolgáltatásról itt olvashat bővebben: fogfehérítés.  

   

  Hollywoodi mosoly esztétikai fogászati kezelésekkel

  Mindig is csodálta a vörösszőnyegen megjelenő hírességek tényleg valósággal ragyogó fogait? Most nemcsak lerántjuk a leplet a titkukról, hanem Önnek is felajánljuk azokat az esztétikai fogászati kezeléseket, amikkel ez lehetséges. Ez nem más, mint a kerámia héj. A kerámia héjak segítségéve nagyon gyorsan orvosolni lehet nemcsak a fogak elszíneződését, hanem egyéb esztétikai hibákat is nagyon gyorsan és látványosan. Itt olvashat erről az esztétikai fogászati kezelésről részletesen: kerámia héj.  

   

  Esztétikai fogászati kezelésekkel Önnek is gyönyörű mosolya lesz

  A magabiztos, gyönyörű mosolyától már csak egyetlen dolog választja el: a mosolytervezés a PureDental Fogászaton. A mosolytervezése egy olyan komplex, a legjobb esztétikai fogászati kezeléseket tartalmazó folyamat, aminek célja az Ön számára legszebb mosolyt kialakítani. A mosoly tervezés egy alapos fogászati szűréssel indul, majd ezt követik az előre megtervezett, Ön által elfogadott esztétikai fogászati kezelések, amik tökéletes mosolyt fognak eredményezni. A részletes folyamatról itt olvashat: a legjobb esztétikai fogászati kezelések egy helyen- mosolytervezés.

  Legyen szép és egészséges mosolya a legjobb esztétikai fogászati kezelésekkel! Kérjen időpontot hozzánk az alábbi űrlap segítségével!

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészeti kezelés árak

  Szájsebészeti kezelés árak

  Ennyibe kerülnek a szájsebészeti kezelés árak foghúzás, műtéti fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítás, tejfog eltávolítás, rezekció, ciszta-, fibróma eltávolítás, vagy arcüreg zárás...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés