Esztétikai fogászat Budapest

Esztétikai fogászat Budapesten olyan professzionális szolgáltatásokkal, amiknek köszönhetően nemcsak ragyogóan fehér, hanem makulátlan, már-már hollywoodi lesz a mosolya? Keresse a PureDental Fogászat korszerű, fájdalommentes, teljeskörű eljárásait!

Esztétikai fogászat Budapest

Esztétikai fogászat Budapesten teljeskörűen

A PureDental Magánfogászaton olyan teljeskörű esztétikai fogászati kezelések várják a pácienseket, amiknek segítségével szinte bármilyen probléma orvosolható, és akár Ön i visszanyerheti csodálatos mosolyát. Esztétikai fogászat Budapesten segíthet az elszíneződött, fogakon, a hajszálrepedéseken, a lyukas fogakon, a hiányos fogazaton, de még a többszöri tömésből származó esztétikai hibákon is. A PureDental szakemberei számára nincsen lehetetlen, bízzon bennünk, bármilyen fogászati problémával is keres fel minket, mi garantáltan megtaláljuk a legjobb, leghatékonyabb megoldást Ön és fogai számára.

 

Esztétikai fogászat Budapesten: milyen szolgáltatások vannak?

A PureDental Esztétikai Fogászat Budapest széleskörű szolgáltatáspalettával rendelkezik esztétikai fogászati kezelések terén is, így mindenkinek a legmegfelelőbb eljárást tudjuk alkalmazni, ami a leghatékonyabban oldja meg a fogászati panaszát, és állítja vissza fogai egészégét, valamint szépségét. Olyan esztétikai fogászati kezeléseket végzünk Budapesten, mint a mosolytervezés, fogfehérítés, fogpótlás többféle eljárással, fogkorona, fogkerámia, fogtömés vagy olyan esztétikai szájsebészet, mint az ajakfék és nyelvfék eltávolítása, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vagy vestibulumplasztika. A PureDental Esztétikai Fogászat Budapesten több mint 10 év tapasztalatával, szaktudásával, a legfejlettebb orvostechnikai módszerekkel, a legbiztonságosabb anyagokkal, fájdalommentes technikákkal végzi ezeket az eljárásokat. 

 

Esztétikai fogászat Budapesten: a tökéletes mosoly titka a PureDental rendelőjében

A PureDental Esztétikai Fogászat Budapest Önnek is tökéletesen fehér, csillogó fogakat varázsol. Ön is elégedetlen a fogaival, nem szívesen mosolyog, vagy beszél, mert problémák vannak a fogazatával kapcsolatban? A sérült, vagy hiányos fogak a mindennapi életben súlyos problémákat tudnak okozni, hiszen nem elég, hogy a táplálkozásban egy fontos funkciót töltenek be fogaink, a külső megjelenésünk szempontjából is nagyon fontosak, hiszen az arc központi részén helyezkednek el, valamint a kommunikációban is kiemelt szerepük van. A PureDental Esztétikai Fogászat Budapest mosolytervezés szolgáltatása Önnek is megtervezi tökéletes mosolyát. Ennek az eljárásnak a keretében a fogakról lenyomatot veszünk, amit fogtechnikus kollégánk laboratóriumi körülmények között egy mintára felépít, modellez, ez alapján pedig elkészítjük a tökéletes mosolyt Önnek!

 

Esztétikai fogászat Budapesten nagy szakértelemmel

A PureDental Esztétikai Fogászat Budapesten már sok-sok éve van Önökért. A legfontosabb célunk, sőt mondhatni küldetésünk, hogy minden egyes páciensünknek, így Önnek is egészséges fogakat és csodaszép mosolyt varázsoljunk. Tudjuk, hogy ez nem egy egyszerű feladat, éppen ezért a legújabb eszközöket, legkorszerűbb fogászati beavatkozásokat, legmegbízhatóbb anyagokat hívjuk segítségül, amik segítségével megfelelő minőségű, időtálló munkát adhatunk ki szakértő kezeink közül.
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.