HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Dentálhigiéniai kezelés

  Ha csodaszép, és nem mellesleg egészséges mosolyt szeretne, akkor a dentálhigiéniai kezeléseket ajánljuk Önnek! A dentálhigiéniai kezelések magukban foglalnak minden szolgáltatást, amik hozzájárulnak a csodaszép mosolyhoz: fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogcsikorgatás elleni sín is elérhető a PureDental Fogászaton!

  Dentálhigiéniai kezelés

  Miért van szükség dentálhigiéniai kezelésekre?

  Felgyorsult világunkban nem sok mindenre jut idő, olykor még az étkezésre sem jut idő- menetközben oldjuk azt meg, bekapva pár falatot, ami tömve van szénhidráttal, mesterséges anyagokkal- nem hogy a fogaink tisztítására. pedig akármennyire is vigyázunk fogaink épségére, előfordul, hogy károsulnak, hiszen nagyon sok negatív hatás éri őket nap, mint nap. A fogak könnyen elszíneződhetnek a kávé, alkoholos italok, vagy a dohányzás miatt is. Fogkő is több okból kialakulhat, még rendszeres és alapos fogmosás mellett is. Ezért van szükség dentálhigiéniai kezelésekre, hogy az apró hibákat kijavíthassuk, és esztétikus fogsort, csodaszép mosolyt varázsoljunk Önnek.

   

  Dentálhigiéniai kezelések: fogkő eltávolítás

  Az egyik legnépszerűbb dentálhigiéniai kezelésünk a fogkő eltávolítása. Miért van erre szükség, miért alakul ki a fogkő? Leggyakrabban a nem megfelelő szájhigiénia miatt alakul ki fogkő, ami a nem megfelelő otthoni szájápolásra vezethető vissza. Ez nem mindig szándékosan történik, sokszor előfordul, hogy a pácienseink nincsenek tisztában azzal, hogy hogyan kell tisztán tartani a fogakat, a szájüreget. Csupán a fogmosás nem elegendő, szükség van fogselyemre is annak érdekében, hogy a fogközökből is el tudja távolítani a lepedéket. A szájban felhalmozódott ételmaradék lepedék formájában telepszik meg a fog rejtett felületein, és amennyiben nem kerül eltávolításra fogkővé alakul. A fogkőnek nagyon sok negatív következménye van, azon túl, hogy nem esztétikus, gyulladást, fogágybetegséget, a fogak elvesztését idézheti elő, de a rossz lehelet egyik fő oka is a felhalmozódott fogkő. A PureDental fogászaton a dentálhigiéniai kezelések, így a fogkő leszedése is a legmodernebb eszközökkel történik, a fogkövet speciális ultrahangos depurátorral távolítjuk el, ami teljesen fájdalommentes.

   

  Dentálhigiéniai kezelések: fogfehérítés

  A dentálhigiéniai kezelések között szintén nagyon népszerű a fogfehérítés, ami nem véletlen. Egy szép arc nem lehet igazán szép, egy ragyogó mosoly nélkül. Fogaink mivel az arcunk központi részén helyezkednek el nagyon meghatározóak. Ne szégyenkezzen Ön sem amiatt, mert nem makulátlanul fehérek a  fogai, hanem jöjjön el hozzánk egy teljesen biztonságos, és fájdalommentes fogfehérítésre! A fogfehérítés előtt fogkő leszedést, és polírozást is végzünk, majd egy hatékony, de biztonságos anyaggal kezeljük a fogfelületeket. A PureDental Fogászaton használt fehérítő gél a fogak mikroszkopikus réseiben megbúvó elszíneződéseket is kifehéríti, így a hatás tökéletes lesz! A kezelés 1,5-2 órát vesz igénybe.

   

  Dentálhigiéniai kezelések szakszerűen

  A PureDental rendelőjében többféle dentálhigiéniai kezelés is elérhető, többek között lehetőség van fogcsikorgatás elleni sín behelyezésére, instruálásra, plakkfestésre is. Ezeket a dentálhigiéniai kezeléseket nagy szakértelemmel, szakszerűen végezzük el. Kizárólag olyan biztonságos anyagokat használunk a dentálhigiéniai kezelések során, amik nem okoznak komplikációkat, és bizonyított hatásosságuk. 
  Biztonságos és hatásos dentálhigiéniai kezelések a csodaszép mosoly érdekében a PureDental Fogászatán! Kérjen időpontot IDE kattintva!

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészeti kezelés árak

  Szájsebészeti kezelés árak

  Ennyibe kerülnek a szájsebészeti kezelés árak foghúzás, műtéti fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítás, tejfog eltávolítás, rezekció, ciszta-, fibróma eltávolítás, vagy arcüreg zárás...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés