HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Dentálhigiénia Budapest

  Hosszú távon is fenntartható egészséges mosoly? Dentálhigiénia Budapesten a PureDental rendelőjében, ahol fájdalommentes megoldásokkal távolítjuk el a fogkövet és megelőzzük a fogászati betegségeket! 

  Dentálhigiénia Budapest

  Dentálhigiénia Budapest: Miért alakul ki a fogkő?

  A fogkő kialakulása a nem megfelelő szájhigiéniai következménye, amely több okból kifolyólag is kialakulhat. Általában az otthoni elhanyagolt szájápolás az elsődleges probléma, hiszen a szájban fellelhető ételmaradékok, lepedékek nem kerülnek eltávolításra, azok felhalmozódhatnak, majd idővel fogkővé alakulnak. A fogkő kialakulásával és annak elhanyagolásával szinte az összes fogászati probléma megjelenését segíthetjük elő, így mielőbb érdemes megszabadulnunk tőle. A dentálhigiénia budapesti rendelőnkben pedig ebben segítségére lehet. 

   

  Dentálhigiénia Budapest: A fogkő kialakulás esélyének csökkentése

  Már említettük, hogy a fogkő képződésének hátterében általában a nem megfelelő szájápolás, szájhigiénia áll. Ahhoz, hogy a fogkövet elkerülhessük, nem csak rendszeres fogmosásra lesz szükségünk, de az otthoni szájápolás során további eszközöket is érdemes alkalmaznunk. A fogselyem és a fogköztisztító kefe segítségével a fogak közötti ételmaradékokat eltávolíthatjuk, ezzel csökkentve a fogkő képződés esélyét. A szájvízzel pedig a baktériumok elszaporodását csökkenthetjük, hiszen segít fertőtleníteni az egész szájat. Fontos, hogy minden szájápolási eszközt rendszeresen használjuk, ha szeretnénk csökkenteni a kockázatot. Amennyiben pedig ezek mellett beiktatjuk a dentálhigiéniai kezelést Budapesten, a megelőzés 100%-os lehet. 

   

  Dentálhigiénia Budapest: A fogkő általi szövődmények

  A rendszeresen elvégzett dentálhigiénia Budapesten számos fogászati probléma megelőzését szolgálhatja. A fogkő hosszú távon olyan fogászati betegségek alapjául szolgálhat, mint a fogszuvasodás, fogágybetegségek, ínygyulladás, ínysorvadás, de a rossz lehelet egyik oka is lehet. Ezek a problémák valóban elkerülhetők a denálhigiénia budapesti rendelőnkben elvégzett kezelésével, amelyet professzionális eszközökkel végzünk el a fenntartható mosoly érdekében.


  Ha Ön is elkerülné a fogászati problémákat, keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot dentálhigiéniára budapesti rendelőnkbe! 

   

  Dentálhigiénia Budapesten a PureDental rendelőjében

  A dentálhigiénia Budapesten a PureDental fogászatán olyan professzionális eszközökkel zajlik, amelyek biztosítják a kezelés hatékonyságát és fájdalommentes módját. A dentálhigiéniai Budapesten ultrahangos depurátorral történik, ami segít eltávolítani a fogakat fogkőtől és a felhalmozódott lepedékektől. A depurátor után a dentálhigiéniai kezelés során polírozást és homokfúvást végzünk el a selymes, és sima fogakért. A dentálhigiénia Budapesten nem csak tiszta fogakat eredményez, de a kezelést követően fogai fehérebbnek hatnak majd. Kollégáink a kezelést követően pedig a helyes fogmosási technika elsajátításában is segítenek Önnek személyre szabottan, hogy minél tovább fenntarthassa egészséges mosolyát. 

  Ne várjon tovább a fogkővel, jöjjön el és segítünk csodást mosolyt varázsolni Önnek!

  Dentálhigiéniai Budapesten a PureDentalnal: Jelentkezzen be rendelőnkbe az alábbi űrlap segítségével:


   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  Dentálhigiénia

  Dentálhigiénia

  Dentálhigiéniai kezelések az esztétikus fogakért: fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogcsikorgatás elleni sín. Ismerje meg kezeléseinket budapesti rendelőnkben!

  Tovább
  Diagnosztika

  Diagnosztika

  Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémájának okát, majd felállítjuk kezelési tervét és nem csak egészségessé, hanem esztétikussá is varázsoljuk fogait! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés