Tóth Tamara

Ismerje meg Tóth Tamarát a PureDental dentálhigiénikusát, aki fogorvosaink munkáját segíti budapesti fogászatunkon. Várjuk szeretettel rendelőnkben! 

Dentálhigiénikus

 

 

Tóth Tamara fogászati asszisztens, dentálhigiénikusA fogászati szakma mindig is közel állt hozzám, ugyanis a szüleim fogtechnikusként dolgoznak, a legjobb barátnőm pedig már elsős korunktól fogva fogorvosnak készült. 
Gimnáziumi tanulmányaim után 2 évet Londonban töltöttem, ahol a nyelvtudás tökéletesítésén kívül rengeteg mindent tanultam. Empátiát, határozottságot és azt, hogy hogyan boldoguljak a legváratlanabb helyzetekben. Az ottani tapasztalataim mind a segítségemre vannak a mindennapi életben és a fogászati szakmában is. 
2019. szeptemberében vizsgáztam le, mint fogászati asszisztens, ezután pedig 2022. márciusában tettem sikeres dentálhigiénikusi vizsgát. 
Szeretek az embereken segíteni, szeretek nap mint nap új dolgokat tanulni és úgy érzem a munkámban maximálisan kiteljesedhetek. Fogászati asszisztensként fontosnak tartom a nyugodt, kellemes légkör megteremtését a betegek számára, ahogy azt is, hogy barátságos környezetben kapják meg a legmagasabb szintű fogászati ellátást. 
Dentálhigiénikusi munkám fontos része a megelőzés és az oktatás. Örömmel tölt el, amikor sikerül a páciensek fejében élő tévhiteket eloszlatnom, a félelmüket és szorongásukat oldanom. 
Életünk nagy részét munkával töltjük, ezért nagyon fontosnak tartom, hogy azt csináljuk, amit szeretünk és amiben kiteljesedhetünk. A Pure Dentalnál megvan mind a professzionális légkör, a kollégákkal való jó kapcsolat és ezáltal nap mint nap öröm bejárni, és elégedettséggel térek haza a nap végén.

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Dr. Boka Nóra

Dr. Boka Nóra

Rajongva szeretem a munkámat, minden napot egy új kihívásként élek meg, ahol a legtöbbet nyújthatom. Fontosnak tartom, hogy a lehető legújabb és legjobb technikával dolgozzak, szaktudásomat folyamatos...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.