HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Mosolytervezés Budapesten

  Mosoly, ahogyan elképzelte: Mosolytervezés Budapesten a PureDental Fogászatán. Mosoly lépésről lépésre komplex fogászati kezelésekkel és esztétikai megoldásokkal. 

  Mosolytervezés Budapesten

  Mosolytervezés Budapesten: Nincs lehetetlen

  A PureDental Fogászatán komplex fogászati kezeléseinkkel az apróbb esztétikai problémáktól, egészen a komoly fogászati kezelésekig segítünk, hogy Ön elérhesse azt a mosolyt, amelyre mindig is vágyott. Átfogó, komplett kezeléseink és előre meghatározott kezelési tervünk, valamint fogászati szűrővizsgálataink mind azért vannak, hogy pácienseink elégedettek lehessen a végeredménnyel. A mosolytervezés Budapesten a PureDental csapatánál csakis teljeskörű fogászati szolgáltatásokkal, átlátható kezelési tervvel és előre meghatározott költségekkel zajlik. Így legyen Önnek bármilyen fogászati problémája és legyen bármilyen álmai mosolya, mi segítünk a megvalósításban! 

   

  Mosolytervezés Budapesten: Lépésről lépésre, mindent egy helyen

  A PureDental páciensközpontú fogászati magánrendelőjében a mosolytervezés Budapesten minden egy helyen zajlik. A mosolytervezés Budapesten már az első konzultációtól megkezdődik, hiszen ekkor mérjük fel a páciens fogainak állapotát és határozzuk meg a kezelési tervet. A kezelési tervben a páciens a mosolytervezésről minden részletet megtalálhat. Ez tartalmazza a kezelések menetét, a fogászati szűrővizsgálatokat, a kezelési időpontok ütemezett tervét, a problémák kezelésére vonatkozó beavatkozásokat, valamint többféle fogpótlási eljárást is. A mosolytervezés Budapesten a többféle eljárás, valamint a különböző általunk használt anyagok feltüntetésével a páciensre bízzuk a végső döntést, azonban szakértő fogorvosaink segítenek a választásban. 

   

  Mosolytervezés Budapesten: Nincs meglepetés

  A mosolytervezés Budapesten a legtöbb esetben számos járulékos, nem várt költséggel járhat, amelyre csak a legvégén döbbenünk rá. A PureDental rendelőjében azonban ettől nem kell tartania! Kezelési tervünkben pontosan feltüntetjük minden kezelés és anyag árát a vizsgálati díjakkal egyben, így nem kell rejtett költségekkel számolnia. Bízza ránk magát és mosolyát! 

   

  Mosolytervezés Budapesten: Esztétika és egészség

  Fogorvosaink a legrosszabb esetekből is képesek csodát alkotni! A mosolytervezés budapesti rendelőnkben pontosan erről szól, hogy legyen szó akár fogágybetegségről, foghiányról vagy csontsorvadásról, szakértő fogorvosaink segítenek megvalósítani az Ön által elképzelt mosolyt. A komplikált, nagyobb beavatkozások jelentik számunkra a kihívásokat, így nem csak a fogászati problémák megszüntetésében segítünk, de fogpótlási eljárásaink a fogkoronáktól egészen a csontpótlásig kiterjednek. Ha pedig csak kisebb esztétikai problémákat kell megoldani, arra is remek lehetőségeket kínálunk, hiszen a mosolytervezés Budapesten teljesen személyre szabottan történik. 

   

  Vágjon bele most és érje el álmai mosolyát a PureDental segítségével: Foglaljon időpontot a lenti űrlap kitöltésével!  

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés