HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Mosolytervezés ár

  Csodás mosolyt szeretne? Szeretné, ha a nem megfelelően álló, esetlegesen elszíneződött, vagy kisebb nagyobb hibákkal rendelkező fogai miatt nem kellene visszafognia a mosolygást?  A szikrázó mosoly többé nem lehetetlen, ha a PurdeDental Fogászat profi csapatát válassza. Mutatjuk, mennyibe kerülnek a mosolytervezés árak, hogyan zajlik a folyamat.

  Mosolytervezés ár

  Mennyibe kerül a mosolytervezés ára?

  Azt, hogy pontosan mennyibe kerül a mosolytervezés ára, azt így, látatlanban – úgy, hogy még nem láttuk fogait, azok hibáit, a problémás részeket- nem tudjuk megmondani. Viszont van egy jó hírünk: egy alapos fogászati diagnosztika után már pontosan meg fogjuk tudni mondani Önnek, hogy mennyibe kerül a mosolytervezés ára. Mivel a mosolytervezés egy komplex folyamat, ami több kezelésből tevődik össze, és teljesen személyre szabott, így nincsen egy egységes mosolytervezés ár, hanem személyre szabva készítünk Önnek egy kezelés tervet, és ehhez összeállítunk egy kedvezményes árajánlatot.  A kezelési tervben minden olyan kezelést összegyűjtünk, amikre szükség van az apróbb foghibák orvoslásához, ahhoz, hogy Önnek szikrázó mosolya legyen!
   

  Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül a mosolytervezés ára? Jöjjön el rendelőnkbe, és készítünk Önnek egy személyre szabott kezelési tervet, valamint kedvezményes árajánlatot, majd csillogó fogakat varázsolunk Önnek!

   

  BEJELENTKEZÉS 

   

  Mitől függ a mosolytervezés ára? 

  A mosolytervezés árak gyakran változnak, leginkább az a két tényező határozza meg az összeget, hogy milyen eljárásokra van szükség a tökéletes mosoly eléréséhez, illetve, hogy milyen típusú eljárásokat, mennyire megbízható anyagokat, eszközöket alkalmaz a fogászat. A PureDental Fogászaton kizárólag csak többszörösen bevizsgált, magas minőségi garanciával rendelkező anyagokat használunk, amik esztétikusak, strapabíróak, és nem okoznak allergiás reakciókat. A mosolytervezés általában több apróbb lépésből tevődik össze. Rendelőnkben egy egyénre szabott kezelési tervet fog kapni, amiben láthatja, és követheti ezen lépéseket, és amiben a mosolytervezés árát is egyértelműen jelezzük. Bármilyen kérdése felmerül akár a mosolytervezés árakkal, akár a kezelés egyes lépéseivel kapcsolatban fogászati specialistánk készségesen válaszolnak. 

  Mosolytervezés ára a különböző kezelések esetében

  A mosolytervezés egy olyan átfogó fogászati kezelés, ami több apróbb beavatkozás tartalmaz, és aminek végcélja a tökéletes mosoly elérése. A mosolytervezés során leggyakrabban az alábbi kezeléseket szoktuk alkalmazni:

  A mosolytervezés ára nagyban függ attól, hogy milyen fogászati problémák állnak fent, milyen fogászati kezeléseket kell végrehajtani. A különböző fogászati kezelések árait weboldalunkon is megtalálhatja az Áraink menüpontban.

  Mosolytervezés ár garanciával

  A PureDental Fogászaton különös figyelmet fordítunk a minőségi, mégis megfizethető munkára. A legmodernebb technikákat használva érjük el, hogy minél hatékonyabbak legyenek kezeléseink. A legjobb anyagokkal dolgozunk, hogy fogászati megoldásaink nemcsak szépek, esztétikusak, hanem időtállóak is legyenek. Több kezelésünkre is garanciát vállalunk, amikről részletesebben IDE kattintva tájékozódhatnak pácienseink! És van még egy jó hírünk, a mosolytervezés árak egészségpénztárral is kiegyenlíthetőek! Bővebb tájékoztatás ITT!

  Érdekli, mennyibe kerül a mosolytervezés ára az Ön esetében, vagy már kérdése van? jelentkezzen be személyes konzultációra! 

   

  BEJELENTKEZÉS
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

  Tovább
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés