HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Mikroszkópos fogászat árak

  Hallott már az egyik legmodernebb fogászati módszerről, a mikroszkópos fogászatról, amivel, sokkal hatékonyabban lehet elvégezni többek között a gyökérkezelést? A PureDental Fogászaton is elérhető ez az innovatív technológia! Érdekli, hogy pontosan hogyan alakulnak a mikroszkópos fogászat árak? 

  Mikroszkópos fogászat árak

  Mennyibe kerülnek a mikroszkópos fogászat árak?

  A mikroszkópos fogászat puredental.hu/mikroszkopos-fogaszat.html egy forradalmian új fogászati technológia, ami jóval hatékonyabbá teszi a gyökérkezeléseket. Ennek a fogászati innovációnak köszönhetően - ami már fogászatunkon is elérhető- lehetőség nyílik hatékonyabban, és biztonságosabban elvégezni a beavatkozásokat, aminek köszönhetően sokkal több fog eltávolítása elkerülhető, a sérült fogak nagyobb arányban megmenthetők. A mikroszkópos fogászat árakat is megtalálhatja részletes árlistánkat, ahogyan minden más kezelésünk árát is. 

  Hogyan alakulnak a mikroszkópos fogászat árak gyökérkezelés esetében?

  A mikroszkópos fogászati innovációt leginkább a gyökérkezelés esetében lehet nagyon hatékonyan alkalmazni. Ezt az eljárás a fogbél megsérülése esetében alkalmazzuk. A mikroszkópos gyökérkezeléssel nagy hatékonysággal lehet kezelni a súlyosan elszuvasodott vagy fertőzött fogakat, és helyreállítani az egészséges állapotot. A mikroszkópos fogászat árak a gyökérkezelés esetében is magasabbak, mint a hagyományos eljárásoké, de ez azért van, mert ez az eljárás jóval innovatívabb, hatékonyabb, így alaposabb is és több időt vesz igénybe. A mikroszkópos gyökérkezelés során 20-30-szorros nagyításban lehet látni a fogat, fogbelet. A mikroszkópos gyökérkezelés esetében a sikerarány bőven 90% felett van ennek köszönhetően, hiszen a nehezen hozzáférhető fogrészek is láthatóvá vállnak. Hagyományos eljárás esetében 40-60% körüli csupán a sikerarány. A mikroszkópos fogászat árakon belül a gyökérkezelés árakat a mikroszkópos gyökérkezelés pontban találja. 

  Hogyan alakulnak a mikroszkópos fogászat árak tömés esetében?

  A mikroszkópos módszert az esztétikai tömések alkalmával is igénybe lehet venni. A mikroszkóp nagyon hatékonyan használható ezen eljárás esetében is, ugyanis az apróbb sérülések feltárására is alkalmas, annak köszönhetően, hogy megfelelő nagyításban ad képet a fogakról. Olyan helyek is hozzáférhetővé vállnak a mikroszkóp alkalmazásának köszönhetően, amik a hagyományos módszerekkel korábban nem voltak elérhetőek. A korábban rejtve maradt problémákat is egyszerűen lehet kezelni. 

  Mikroszkópos fogászat árak a PureDental Fogászaton

  Fogászatunk teljes árlistáját itt találja, ahol részletesen leírásra kerültek a mikroszkópos fogászat árak is. Amennyiben kérdése merült fel ezekkel, vagy bármi mással kapcsolatban elérhetőségeinken szívesen válaszolunk, ahogyan a személyes konzultáció alkalmával is megválaszoljuk pácienseink összes releváns kérdését. A konzultáció, valamint a kezelési terv elkészítése teljesen ingyenes. A kezelési tervvel együtt egy árajánlatot is adunk, ami részletesen bemutatja a mikroszkópos fogászat árakat is, valamint minden más egyéb költségtényezőt. Ugyanis a PureDental Fogászaton nincsenek rejtett költségek!

   

  Jöjjön el rendelőnkbe, hogy segíthessünk a leginnovatívabb módszerekkel: Kérjen időpontot most!
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészet

  Szájsebészet

  Szájsebészet Budapest szívében, a PureDental Fogászaton: fájdalommentes foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, rezekció, tejfog eltávolítás, ciszta eltávolítás, arcüregzárás.

  Tovább
  Gyökérkezelés

  Gyökérkezelés

  Gyökérkezelés Budapesten: fájdalommentes beavatkozással a fogak megmentéséért a PureDental Fogászatán a legmodernebb technológiákkal és eszközökkel.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés