HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Magán fogorvos ár

  Bizonyára Ön is érdeklődik a magán fogorvos árakkal kapcsolatban. Érdekli, hogy pontosan mi mennyibe kerül, melyik kezelésért mennyit kell fizetni a fogászatokon, hiszen éppen ezért nyitotta most meg ezt a cikket. A következőkben ezzel kapcsolatban szeretnénk Önnek nyújtani egy kis segítséget, támpontot nyújtani a magán fogorvos árakkal a kapcsolatban.

  Magán fogorvos ár

  Drága vagy olcsó magán fogorvos ár?

  Amikor terméket vásárolunk, vagy valamilyen szolgáltatást veszünk igénybe, akkor az egyik legfontosabb dolog, amit megnézünk: az ár. Az árat az egyik legfontosabb tulajdonságnak tartjuk, de az bizonyára Ön is tudja, hogy nem feltétlenül a legalacsonyabb ár a legjobb, nem mindig a legolcsóbbat kell keresni, mert az ár legtöbbször minőségi jelző is. Nem mondjuk azt, hogy a drága magán fogorvos ár, biztosan azt jelenti, hogy elégedett lesz a kezeléssel, de azt is érdemes fontolóra vennie, hogy az alacsonyabb árú szolgáltatások esetében még egyéb költségek felmerülésével is. A PureDental Fogászaton nem kell ilyen rejtett költségekre számítania, az előzetes árajánlat magában foglal minden várhatóan felmerülő szolgáltatás díjat.

   

  Magán fogorvos árba mi tartozik bele?

  Nagyon fontos tehát, hogy a magán fogorvos árba mi tartozik bele. Mint említettük, nálunk nincsenek rejtett költségek, az állapotfelméréssel egybekötött konzultációt követő árajánlatunkban az az összeg fog szerepelni, amit a teljes eljárás elvégzésével ki kell fizetni. Tehát ez a magán fogorvos ár tartalmazza az összes felmerülő anyag költséget, az eszközök használati díját, a szakképzett fogorvos tapasztalatát, illetve az esedékes vizsgálatok, például Covid-19 gyorsteszt, panoráma röntgen árát is. 

   

  Magán fogorvos ár: mennyi az annyi?

  Miután rengeteg fontos dolgot tisztáztunk a magán fogorvos árakkal kapcsolatban, beszéljünk arról is, ami vélhetően Önt a legjobban érdekli: mi mennyibe kerül a magán fogászatokon. A PureDental rendelőiben nincsnek sem rejtett költségek, sem titkok, minden magán fogorvos árral kapcsolatos információt megosztunk pácienseinkkel, az eljárások konkrét árait is. A részletes magán fogorvos ártáblánkat itt találja: fogászati kezelések árai. Itt részletesen megtekintheti, hogy mi mennyibe kerül, de amennyiben pontos kalkulációra kíváncsi, az érdekli, hogy Önnek mennyit kell fizetnie, ha szeretne egészséges fogakat, akkor jöjjön el hozzánk egy konzultációra, ennek végén kiszámoljuk Önnek a pontos összeget! Hiszen ahogy látja a konzultáció, és a terv készítése teljesen ingyenes!

   

  Magán fogorvos ár garanciával

  A PureDental Fogászatán a személyes konzultációt követően, a fogak állapotának felmérése után kezelési tervet késztünk személyre szabottan, ami tartalmazza az összes magán fogorvos árat. Ekkor Önnek ehetősége van azonnal elfogadni ezt az árajánlatot, és belekezdeni a kezelésbe, de arra is lehetőséget biztosítunk, hogy átgondolja a döntést, ugyanis három hónapos árgaranciát biztosítunk, azaz három hónapig tartjuk fent az ajánlatunkat az árral kapcsolatban. Ezen felül bizonyos szolgáltatások esetén -mint például a fogászati implantátumok, a fogkoronák/foghidak, esztétikus tömések, inlay/onlay fogbetétek, kerámia héjak, részleges és teljes fogsorok- is garanciát vállalunk a munkánkra. Erről bővebb tájékoztatást az Önnek elkészített kezelési tervben talál, ahol minden más fontos információt is elolvashat a magán fogorvos árakkal kapcsolatban. 

   

  Jöjjön el az ingyenes konzultációra, kérjen időpontot az alábbi űrlap kitöltésével!


   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészet árak

  Szájsebészet árak

  Mennyibe kerülnek a szájsebészet árak Budapesten? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy melyik szájsebészeti eljárás mennyibe kerül, hogyan kell kalkulálni, és milyen egyéb információkat érdemes...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés