5 tipp a hollywoodi mosolyért

Manapság az esztétikai fogászat szerepe egyre fontosabb, hiszen mindenki szeretne gondtalanul mosolyogni. Ehhez pedig egy szép mosolyra van szükség. Te sem vagy elégedett mosolyoddal? Akkor cikkünk neked szól!

5 tipp a hollywoodi mosolyért

Mi mindent tehetsz meg azért, hogy mosolyod olyan legyen, mint egy hollywoodi sztáré? A következőkből kiderül!

 

Otthoni szájápolás 

Az első és legfontosabb, amit tehetsz a tökéletes mosolyért, ha rendszeresen és megfelelően ápolod fogaidat otthonodban. De mi számít helyes szájápolásnak? Elsősorban a napi kétszeri fogmosás, emellett pedig a fogselyem vagy a fogköztisztító kefe és a szájvíz használata. Ezek az eszközök elengedhetetlenek annak érdekében, hogy otthoni környezetben sikeresen megszabaduljunk a felhalmozódott ételmaradékoktól és szennyeződésektől a szájban. A fogselyem segít olyan helyekről is eltávolítani az ételmaradékokat, ahová a fogkefe sem ér el. A szájvíz pedig segít csökkenti a szájban felgyűlt baktériumokat. 

 

Rendszeres fogászati szűrés 

A fogkő a legtöbb fogászati probléma alapja, így a rendszeres fogkő leszedés nagyon fontos. A fogkő eltávolítását azonban otthoni eszközökkel lehetetlen elérni, éppen ezért van szükség a rendszeres fogászati szűrésre és a dentálhigiéniai kezelésre. A dentálhigiénikus a megfelelő eszközök segítségével alaposan megtisztítja fogaid a felhalmozódott fogkőtől, ezzel csodásan simává varázsolva őket. Sőt, a fogkő leszedés után fogaink fehérebbek is lesznek, ez pedig tökéletes út a hollywoodi mosolyhoz, különösen akkor, ha félévente elvégeztetjük.

Eljött az idő? Kérjen időpontot rendelőnkbe a lenti űrlap kitöltésével:

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

 

Rendelői fogfehérítés 

A hollywoodi sztárok többségének csodásan fehérek a fogaik, amit csakis rendelői fogfehérítéssel érhetünk el. A rendelői fogfehérítés egy olyan fogfehérítő eljárás, ami nem roncsolja a fogzománcot, sem az ínyet, mégis árnyalatokkal fehérebbek lesznek fogaink. Felejtse el a házi praktikákat a fehér fogakért, ha igazi hollywoodi mosolyt szeretne, érdemes kipróbálnia fogfehérítő kezelésünket! 

 

Az apróbb hibákért: Kerámia héjak 

A fehér fogak mellett a hollywoodi sztárok mosoly rendezett és egyenes. Sehol egy törés, egy elszíneződött vagy sérülés a fogon. A kerámia héjak pontosan ezek fedésére szolgálnak, és akár azonnali eredményt érhetünk el velük, nagyobb beavatkozás nélkül. A kerámia héjak pedig akkor is alkalmazhatók, ha nincs megelégedve a fogainak a formájával vagy a tengelyállásával. A hollywoodi mosolyok legnagyobb titka tehát a kerámia héj, amellyel csodás mosoly varázsolható bárki számára. 

 

Fogpótlás egyénre szabva

Ha már nagyobb a baj, különböző fogászati problémákkal küzd vagy foghiányban szenved, akkor sincs késő a hollywoodi mosoly elérésére. Többféle fogpótlási lehetőség is adódik a tökéletes mosoly eléréséhez. A fogkoronák, foghidak, fogimplantátumok segítenek a foghiány leküzdésében és álmai mosolyának kialakításában. Fogorvosaink pedig segítenek egyénre szabottan kialakítani a legjobb kezelési tervet az Ön hollywoodi mosolyáért! 

Keresse fel rendelőnket a lenti űrlap kitöltésével: 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

Tovább
Dentálhigiénia

Dentálhigiénia

Dentálhigiéniai kezelések az esztétikus fogakért: fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogcsikorgatás elleni sín. Ismerje meg kezeléseinket budapesti rendelőnkben!

Tovább
Diagnosztika

Diagnosztika

Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémájának okát, majd felállítjuk kezelési tervét és nem csak egészségessé, hanem esztétikussá is varázsoljuk fogait! 

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.