HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Gyermek fogszabályozás árak

  A gyermek fogszabályzás árak felől érdeklődik? Alábbi cikkünkben minden olyan információt megtalál, ami segítségére lesz a kalkulációban. A gyermek fogszabályzás árakkal kapcsolatban ennél részletesebb tájékoztatást személyesen kérhet fogászatunkon!

  Gyermek fogszabályozás árak

  Gyermek fogszabályozás árakkal kapcsolatos információk

  Az alábbiakban a gyermek fogszabályozás árakhoz osztunk meg néhány fontos tudnivalót. Rendelőnkben nemcsak felnőttekkel, hanem gyerekek ellátásával is foglalkozunk, így a felnőtt fogszabályozás mellett, nagy szakértelmünk van gyermek fogszabályozásban is, láthatatlan fogszabályozó készülék választására is van lehetőség. A fogszabályzás szakterületének azért van nagy jelentősége, mert orvosolja a fogak nem megfelelő állásából eredő problémákat, a harapási rendellenességeket, elősegíti az állkapocs megfelelő állapotát. Érdemes más kisgyerekkorban megkezdeni ezt a jellegű kezelést, hiszen ilyenkor még az apró hibák könnyebben korrigálhatóak, a fogak rövidebb idő alatt szabályozhatóak. A gyermek fogszabályozás árak hasonlóan alakulnak, mint a felnőtt fogszabályozás árak.

   

  Hogyan alakulnak a gyermek fogszabályozás árak? 

  A PureDental rendelőjében a legmodernebb eszközök segítségével alkalmazzuk a legjobb, legbiztonságosabb eljárásokat. Fogszabályozás esetében is többféle lehetőség áll rendelkezésre, ezért látatlanba nehéz pontosan megmondani, hogy pontosan hogyan alakulnak a gyermek fogszabályozás árak egy konkrét esetben. A végső ár függ attól, hogy milyen a fogak állapota, milyen készülékre van szükség, és milyen speciális igények vannak a páciensek, szülők részéről. A hagyományos fogszabályozáson túl láthatatlan fogszabályozást is ajánlunk, ez esetben a gyermek fogszabályozás árak jóval magasabbak, de a fogszabályzó készülék esztétikus, láthatatlan, a gyermek biztosan nem lesz csúfolódásnak kitéve. A pontos gyermek fogszabályozás árakat az Árak menüpontban megtalálja a fogszabályozás fülnél. 

   

  Miből állnak a gyermek fogszabályozás árak?

  Az árak menüpontban többféle tételt is találhat felsorolva a gyermek fogszabályozás árakhoz kapcsolódva. Az, hogy pontosan mennyit kell fizetnie, előre mi sem tudjuk megmondani, hiszen azt, hogy milyen módszert érdemes választani gyermekének, csak a fogszabályzó szakorvos tudja megmondani, miután megvizsgálta a fogak állását. A szakorvos a leghatékonyabb, leggyorsabb módszert fogja javasolni. A gyermek fogszabályozás árak az alábbiakból áll össze: a konzultáció ára, a lenyomatvétel, és a kezelési terv elkészítése, valamint a készülék ára . Választhat kivehető fogszabályzó készüléket vagy rögzített fogszabályozó készüléket is.  A kezelési tervvel együtt egy részletes árkalkulációt is kapni fog a gyermek fogszabályozás árakkal kapcsolatban. Azonban amennyiben szeretne előzetesen tájékozódni aktuális fogszabályozási árainkról, tekintse meg fogászati árlistánk! 

   

  Kedvező gyermek fogszabályozás árak, nagy szakértelemmel: PureDental

  Kedvező gyermek fogszabályozás árakkal és nagy szakértelemmel várjuk a PureDental rendelőjében Önöket. Már akár 7-8 éves korban is el lehet kezdeni a szabálytalan fogak helyreállítását, de fogszabályzó specialistáink egy személyes ellenőrzés után több információval szolgálnak majd ezzel kapcsolatban. Vannak esetek, amikor 3 hónap alatt is helyre lehet hozni a fogak rendezetlenségét, de általában 1 évig tart a folyamat, extrémebb esetben 2-3 évre húzódik a fogszabályozás időtartama.
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogpótlás árak Budapest

  Fogpótlás árak Budapest

  Mennyibe kerülnek a fogpótlás árak Budapesten, milyen tételekkel érdemes kalkulálni? Az alábbiakban minden fontos információt megmutatunk a fogpótlás árakkal kapcsolatban.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés