HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogszabályozás felnőtt korban: Mik a lehetőségek?

  Fogszabályozás felnőtt korban is lehetséges? Ha igen, akkor hogyan, milyen lehetőségek vannak? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a felnőttkori fogszabályozással kapcsolatban!

  Fogszabályozás felnőtt korban: Mik a lehetőségek?

  Fogszabályozás felnőtt korban is lehetséges?

  Alapvetően az mondható el, hogy gyermekkorban sokkal hatékonyabban, rövidebb idő alatt lehet szabályozni a fogakat. Azonban számos lehetőség van felnőttkori fogszabályozásra is. A PureDental Fogászaton hatékony kezelésekkel várjuk a felnőttkorukban kusza fogaikat helyretenni vágyókat is. A szabálytalanul álló fogak egyrészt esztétikai problémát jelentenek – vannak olyan pácienseink, akik elálló fogaik miatt mosolyogni sem mertek nyilvános helyen, és a közösségi megjelenést is kerülték emiatt- másrészt viszont a beszédben, rágásban is zavaróak lehetnek. Arról már ne is beszéljünk, hogy a nem megfelelően álló fogakat tisztítani is sokkal nehezebb, így nő az olyan fogászati problémák kockázata, mint például a fogszuvasodás, vagy a fogínygyulladás. A PureDental Fogászaton hatékony fogszabályozási eljárásokkal láthatatlan fogszabályozóval varázsolunk Önnek csodaszép mosolyt és egészséges fogazatot! 

  Fogszabályozás felnőtt korban milyen fogszabályozó készülékeket lehet választani?

  A PureDental Fogászaton többféle fogszabályozó készülék is elérhető. Ezek a készülékek egytől egyig hatékonyak, magas minőségű, nem allergizáló anyagból készülnek. Vannak kivehető, és rögzített készülékeink is. A lehetőségek közötti választásban fogszabályozó specialistáink segítenek Önnek! A PureDental Fogászaton minden páciens esetében egyénre szabott kezelési tervet készítünk a fogászati diagnosztikai, a fogak állásának alapos megvizsgálása után. Attól függően, hogy mely fogak, milyen mértékben szabálytanok, összeállítunk egy optimális fogszabályozási tervet. A fogszabályozási konzultáción teljes körű felvilágosítást kap a fogszabályozás teljes folyamatáról. Természetesen személyes igényeit is meghallgatjuk. Vannak pácienseink akik rögzített fogszabályozó helyett kivehető készüléket választanak, vállalva azt, hogy így több ideig tart a fogszabályozás.

  Láthatatlan fogszabályozás felnőtt korban is!

  Nem szeretne fogszabályozó készüléket, mert olyan életet él, amibe nem fér bele, hogy fém drót díszítse a fogait? Fontos üzleti tárgyalásokat bonyolít le, vagy egyszerűen csak nem tudná elviselni, hogy a metrón bárki megnézze fogszabályzója miatt? A nálunk használt porcelán fogszabályzó fajták kevésbé feltűnőek, sokkal jobban igazodnak a fogak színéhez, mégis ugyanolyan hatékonyak. És ez még nem minden, a PureDental Fogászaton elérhető a legújabb fogászati innováció, a láthatatlan fogszabályozás az Invisalign fogszabályozó készülékeknek köszönhetően. Tényleg teljesen láthatatlanok a készülékek, és akár már 3 hónap alatt is orvosolják a kisebb szabálytalanságokat. Olvasson többet ezekről a felnőttkorban is nagyon hatékony készülékekről itt: láthatatlan fogszabályozás

  Mennyi ideig tart a fogszabályozás felnőtt korban?

  Gyakori kérdés a „Mennyi ideig tart a fogszabályozás?” kérdés - szinte nem telik el úgy fogszabályozás konzultáció, hogy ne hangozna el. Azonban erre a kérdésre nehéz előre válaszolni, hiszen ez függ a szabálytalanság mértékétől, a választott fogszabályozó készülék típusától, és a szervezet egyéni reakcióképességétől is. Általában igaz, hogy minél később kezdjük el a fogszabályozást felnőtt korban, annál tovább tart! Tehát érdemes minél előbb belevágni! 

  Fogszabályozás felnőtt korban? Jelentkezzen be a PureDental Fogászatra fogszabályozás konzultációra, és tájékozódjon a lehetőségekről, majd vágjon bele minél előbb, ha szép, és egészséges fogazatot szeretne! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogszabályzás Budapest

  Fogszabályzás Budapest

  Elálló, szabálytalan fogak? A tökéletes mosoly megszerezhető: Fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán! Gyermek és felnőtt fogszabályzás. Sosem késő elkezdeni! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés