HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogszabályozás Budapesten

  Kusza, szabálytalanul álló fogak? A fogak helytelen pozíciója nemcsak esztétikai problémákat okozhat, hanem számos negatív fogászati következménye is lehet, és a rágásban, emésztésben is problémát jelenthet. Szeretné rendbe tenni fogait? A legjobb fogszabályozás Budapesten a PureDental Fogászaton érhető el!

  Fogszabályozás Budapesten

  Fogszabályozás Budapesten a PureDental Fogászaton

  Fogszabályozás Budapesten sok rendelőben elérhető, de amennyiben Ön a leghatékonyabb, és egyben legeredményesebb fogszabályozási eljárást szeretné választani, a PureDental rendelőjét ajánljuk! Fogászatunkon többféle fogszabályozási módszert használunk, és minden páciensünk számára személyre szabott kezelést ajánlunk. Klinikánkon olyan modern eljárások is elérhetőek, mint a láthatatlan fogszabályozás. Nemcsak gyermek-, hanem felnőttkori fogszabályozással is foglalkozunk. A fogszabályozás felnőttek részére sok helyen nem elérhető, aminek az az oka, hogy ilyenkor már nehezebb a fogak állását módosítani, de mi nem ismerünk lehetetlent!

  Fogszabályozás Budapesten, hatékonyan, látványos eredménnyel? Válasszon széles fogszabályozó készülék kínálatunkból, akár esztétikus, láthatatlan készüléket! Kérjen időpontot fogszabályozás konzultációra a PureDental budapesti rendelőjébe! 

   

  Időpontkérés

  Fogszabályozás Budapest felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt

  Fogszabályozás Budapesten több rendelőben csak gyerekek számára érhető el. A PureDental fogorvosail mind egyetértenek abban, hogy a fogak szabályozását jobb minél hamarabb elkezdeni, és azt is tudjuk, hogy a gyerekfogszabályozás sokkal hatékonyabb, mint a felnőtt korban elkezdett kezelések, mégis ha valakinek gyermekkorából kimaradt volna ez a folyamat, akkor felnőttként is lehet pótolni. A fogszabályozás Budapesten a PureDental Fogászaton gyermekek, és felnőttek számára is elérhető. A felnőtt fogszabályozás időben tovább tarthat, mint a gyerekkorban végzett korrekció, ugyanis ilyenkor a fogak jóval stabilabbak, nehezebben mozognak, de a hatékony módszereinkkel, kivehető, vagy láthatatlan fogszabályozó készülékeinkkel a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza majd a folyamat.

  Ezzel kapcsolatban itt olvashat további részletet: felnőtt fogszabályozás Budapesten. 

  Fogszabályozás Budapesten a legjobb készülékekkel

  A PureDental Fogászaton mindig igyekszünk lépést tartani az orvostechnika gyors fejlődésével, és követni a legújabb eszközök megjelenését. Rendelőnkben a leghatékonyabb kivehető, és rögzített fogszabályozó készülékekkel dolgozunk, amik pácienseink visszajelzései alapján nem csak kényelmesek, de az eredmények azt igazolják, hogy hatékonyak is. Vannak olyan készülékek, amik már 3 hónap alatt tudják kezelni a kis-, és közepes elváltozásokat.

  A fogszabályozó készülékekről itt olvashat bővebb tájékoztatást: fogszabályozás tudnivalók

  Láthatatlan fogszabályozás Budapesten

  A gyerekeknél nagyon gyakori a fogszabályzó miatti csúfolódás, és felnőtt korban sem könnyíti meg az üzleti tárgyalásokat, társasági eseményeket a felhelyezett készülékek drótjainak megcsillanása. A legújabb innováció, a láthatatlan fogszabályozás Budapesten, a PureDental Fogászaton is elérhető! Ez egy rendkívül praktikus, és esztétikus módszer a fogak rendezetlenségének orvoslására. Az Invisalign láthatatlan fogszabályzó készülékeket használva, a kezelés teljes ideje alatt szinte észrevétlen lesz a készülék. Ráadásul nemcsak a fogszabályozók esztétikai kérdését oldja meg, hanem hatékony technikájának köszönhetően a kezelési időt is lecsökkenti.

  Érdekli a láthatatlan fogszabályozás? Olvasson róla itt további részleteket: láthatatlan fogszabályozás Budapesten!
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  Fogszabályzás Budapest

  Fogszabályzás Budapest

  Elálló, szabálytalan fogak? A tökéletes mosoly megszerezhető: Fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán! Gyermek és felnőtt fogszabályzás. Sosem késő elkezdeni! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés