Fogszabályozás árak

Amikor felmerül a kérdés, hogy vajon érdemes-e belevágni a fogszabályozásba, a döntésben számottevő tényező lehet a költség, vagyis a fogszabályozás ára. Az alábbiakban segítünk összefoglalni, milyen alternatívák közül választhat, illetve milyen kiadásokkal számolhat, amennyiben a fogszabályozás mellett dönt.

Fogszabályozás árak

Fogszabályozás árak – Fogszabályozási konzultáció, lenyomatvétel és kezelési terv

A fogszabályozás a PureDental budapesti fogászatán minden esetben személyre szabott módszerekkel történik. Első lépésként egy alapos fogászati szűrővizsgálaton vehet részt a kedves páciens, amelyet fogászati diagnosztikával egészítünk ki, hogy a lehető legpontosabban felmérhessük a szabálytalanságokat. Ezt követően kerül sor a fogszabályozási konzultációra, melynek költsége 5.000 forint. Ekkor a vizsgálatok eredményeit figyelembe véve kollégánk elmondja Önnek, milyen lehetőségei vannak a fogszabályozás terén, illetve egy részletes árajánlatot is kap tőlünk, hogy eldönthesse, melyik típusú kezelés a legmegfelelőbb igényeinek.  Ha sikerült meghoznia a döntést, lenyomatot veszünk fogairól és személyre szabott kezelési tervet állítunk össze, melynek ára 20.000 forint.

 

Fogszabályozás árak – Kivehető fogszabályozó készülékek

Kisebb elmozdulások esetén, illetve szükség esetén rögzített fogszabályzó felhelyezése előtti kezelésként alkalmazható fogszabályozási módszer a kivehető fogszabályozó készülék, melynek költsége 25-60.000 forint, kivehető funkcionális készülék esetén 60-100.000 forint. A fogszabályozás árai közé tartozik továbbá kivehető fogszabályozó készülék esetén az ellenőrzési díj, melynek alkalmankénti költsége 5.000 forint.

 

Fogszabályozás árak – Rögzített fogszabályozó készülék

Nagyobb elmozdulások esetén alkalmazott módszer a rögzített fogszabályozó készülék. Amennyiben emellett a kezelés mellett dönt, választhat fém rögzített fogszabályozót, melynek esetében a fogszabályozás ára 190.000 forint állcsontonként, vagy dönthet az esztétikusan rögzített fogszabályozó készülék mellett, melynek költsége 260.000 forint állcsontonként. A fogszabályozó készülék költsége mellett a fogszabályozás árához hozzátartozik a rögzített fogszabályzó ellenőrzési díja, illetve a kezelés befejeztével a készülék eltávolításának költsége, melyek egységesen 20.000 forintba kerülnek.

 

Fogszabályozás árak – Retenciós fogszabályozó

A retenciós készülék alkalmazása a fogszabályozási folyamat utolsó lépése. Ennek célja, hogy biztosítsa a helyreállított fogak pozíciójának tartósságát. Költsége állcsontonként 25.000 forint. 

 

Fogszabályozás árak – Láthatatlan fogszabályozó készülék

Sokakat az tart vissza a fogszabályozó használatától, hogy kevésbé tartja azt esztétikusnak. Erre kínál megoldást a láthatatlan fogszabályozás az Invisalign készülékeivel, melyek mind gyermekek, mind felnőttek számára elérhetők, és egyedileg, személyre szabottan készülnek. Itt (https://puredental.hu/lathatatlan-fogszabalyzas.html) olvashat bővebben a folyamatról. A láthatatlan fogszabályozó ára 320.000 – 1.350.000 forint között mozog, erről bővebben itt (https://puredental.hu/araink.html) tájékozódhat. 

 

Fogszabályozás árak – Minicsavarok

A minicsavarok olyan apró, ideiglenes implantátumok, melyek a fogszabályozást segítik, abban az esetben, ha a fogmozgatáshoz nincs kellő támasztékunk. Ezeknek a minicsavaroknak az ára 40-60.000 forint.

 

Fogszabályozás árak – Hyrax- készülék

A Hyrax-készülék egy rögzített kiegészítő fogszabályozó készülék, amelyet a felső állcsont tágítására használnak. Ezen fogszabályozó készülék ára 80.000 forint.

 

Fogszabályozás árak – Kiegészítő szolgáltatások

A fogszabályozó készülékek felhelyezése illetve ellenőrzése mellett fontos lehet alkalmanként a fogkő eltávolítása fogszabályozás alatt, melynek ára alkalmanként 16-23.000 forint. Továbbá a pácienseknek lehetősége van szájhigiénés oktatáson való részvételre, melynek költsége 5.000 forint.
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

Tovább
Fogszabályzás Budapest

Fogszabályzás Budapest

Elálló, szabálytalan fogak? A tökéletes mosoly megszerezhető: Fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán! Gyermek és felnőtt fogszabályzás. Sosem késő elkezdeni! 

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beépítésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.