HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogszabályozás árak

  Amikor felmerül a kérdés, hogy vajon érdemes-e belevágni a fogszabályozásba, a döntésben számottevő tényező lehet a költség, vagyis a fogszabályozás ára. Az alábbiakban segítünk összefoglalni, milyen alternatívák közül választhat, illetve milyen kiadásokkal számolhat, amennyiben a fogszabályozás mellett dönt.

  Fogszabályozás árak

  Fogszabályozás árak – Fogszabályozási konzultáció, lenyomatvétel és kezelési terv

  A fogszabályozás a PureDental budapesti fogászatán minden esetben személyre szabott módszerekkel történik. Első lépésként egy alapos fogászati szűrővizsgálaton vehet részt a kedves páciens, amelyet fogászati diagnosztikával egészítünk ki, hogy a lehető legpontosabban felmérhessük a szabálytalanságokat. Ezt követően kerül sor a fogszabályozási konzultációra. Ekkor a vizsgálatok eredményeit figyelembe véve kollégánk elmondja Önnek, milyen lehetőségei vannak a fogszabályozás terén, illetve egy részletes árajánlatot is kap tőlünk, hogy eldönthesse, melyik típusú kezelés a legmegfelelőbb igényeinek.  Ha sikerült meghoznia a döntést, lenyomatot veszünk fogairól és személyre szabott kezelési tervet állítunk össze.

   

  Fogszabályozás árak – Kivehető fogszabályozó készülékek

  Kisebb elmozdulások esetén, illetve szükség esetén rögzített fogszabályzó felhelyezése előtti kezelésként alkalmazható fogszabályozási módszer a kivehető fogszabályozó készülék és a kivehető funkcionális készülék, melyek aktuális árairól ITT tud tájékozódni! A fogszabályozás árai közé tartozik továbbá kivehető fogszabályozó készülék esetén az ellenőrzési díj.

   

  Fogszabályozás árak – Rögzített fogszabályozó készülék

  Nagyobb elmozdulások esetén alkalmazott módszer a rögzített fogszabályozó készülék. Amennyiben emellett a kezelés mellett dönt, választhat fém rögzített fogszabályozót, melynek esetében a fogszabályozás ára állcsontonként számoldandó, vagy dönthet az esztétikusan rögzített fogszabályozó készülék mellett is. A fogszabályozó készülék költsége mellett a fogszabályozás árához hozzátartozik a rögzített fogszabályzó ellenőrzési díja, illetve a kezelés befejeztével a készülék eltávolításának költsége. 

  Ezek aktuális árairól részletesen fogászati árlistánk ad tájékoztatást a fogszabályozás fül alatt!

   

  Fogszabályozás árak – Retenciós fogszabályozó

  A retenciós készülék alkalmazása a fogszabályozási folyamat utolsó lépése. Ennek célja, hogy biztosítsa a helyreállított fogak pozíciójának tartósságát. 

   

  Fogszabályozás árak – Láthatatlan fogszabályozó készülék

  Sokakat az tart vissza a fogszabályozó használatától, hogy kevésbé tartja azt esztétikusnak. Erre kínál megoldást a láthatatlan fogszabályozás az Invisalign készülékeivel, melyek mind gyermekek, mind felnőttek számára elérhetők, és egyedileg, személyre szabottan készülnek. Itt olvashat bővebben a folyamatról. A láthatatlan fogszabályozó áráról bővebben pedig fogászati árlistánból tájékozódhat. 

   

  Fogszabályozás árak – Minicsavarok

  A minicsavarok olyan apró, ideiglenes implantátumok, melyek a fogszabályozást segítik, abban az esetben, ha a fogmozgatáshoz nincs kellő támasztékunk. 

   

  Fogszabályozás árak – Hyrax- készülék

  A Hyrax-készülék egy rögzített kiegészítő fogszabályozó készülék, amelyet a felső állcsont tágítására használnak. Ezen fogszabályozó készülék ára itt látható!

   

  Fogszabályozás árak – Kiegészítő szolgáltatások

  A fogszabályozó készülékek felhelyezése illetve ellenőrzése mellett fontos lehet alkalmanként a fogkő eltávolítása fogszabályozás alatt, melynek ára alkalmanként számoladnó. Továbbá a pácienseknek lehetősége van szájhigiénés oktatáson való részvételre, amelynek áráról szintén árlistánk segítségével tudhat meg.

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  Fogszabályzás Budapest

  Fogszabályzás Budapest

  Elálló, szabálytalan fogak? A tökéletes mosoly megszerezhető: Fogszabályzás Budapesten a PureDental Fogászatán! Gyermek és felnőtt fogszabályzás. Sosem késő elkezdeni! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés