HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogkorona árak

  A fogkorona árak alakulása sok pácienst érinthet, hiszen ez egy viszonylag gyakran alkalmazott fogászati eljárás, ami a hiányos fogak pótlására irányul. A PureDental Fogászaton igyekszünk a nagy szakértelem, precizitás mellett megfizethető fogkorona árakkal dolgozni. Mutatjuk az árlistánk alakulását!

  Fogkorona árak

  Fogkorona árak rejtett költségek nélkül

  Fogászatunk esetében a fogkorona árak, illetve a teljes árlista is megtalálható, minden páciensünk számára elérhető fogászatunk weblapján az árak menüpontban. Nálunk nincsenek rejtett költségek, időközben felbukkanó váratlan tételek, extra kiadások. Minden kezelés megkezdése előtt készítünk egy pontos kezelési tervet, amiben az eljárás összes várható költségét felsoroljuk részletesen. Ebben a dokumentumban a fogkorona árakat is látni fogja, minden olyan egyéb tétellel együtt, amik szükségesek a fogászati probléma hatékony megoldásához.

  Ingyenes konzultáció megfizethető fogkorona árak

  A PureDental Fogászaton a konzultáció, valamint a kezelési terv készítése teljesen ingyenes. Ez azt jelenti, hogy bármilyen fogászati problémája, panaszi is legyen, ingyenes személyes konzultációt biztosítunk Önnek egy szakértő kollégánkkal. Egyszerűen online is foglalhat időpontot ingyenes konzultációnkra IDE kattintva! Ezen az alkalmon a fogkorona árakkal, fajtákkal kapcsolatban is részletes tájékoztatást kaphat.

  Hogyan alakulnak a fogkorona árak?

  A fogkorona egy olyan speciális fogászati eljárás, ami 1 hiányzó fog pótlására alkalmas. A fogkorona a sérült fog tetejére kerülve megkoronázza a fogat, és elfedi a problémát. nemcsak esztétikailag, hanem funkciójában is visszaállítja a fogazat épségét, egészségét. Többféle fogkorona is van forgalomban, amik különböző anyagokból készülnek, vannak fém, porcelán, és kerámia koronák is. A fogkorona árak eltérőek eltérő típusú fogkorona esetében.

  Mennyibe kerülnek a különböző típusú fogkorona árak?

  A PureDental Fogászaton kizárólag magas minőségű, időtálló anyagokkal találkozhatsz. Fogkorona esetében is a legmagasabb minőségűeket választottuk ki. Rendelőnkben lehetőség van cirkónium, fémkerámia, valamint préskerámia fogkorona választására is. Nézzük, mennyibe kerülnek a különböző típusú fogkorona árak nálunk!

  IDE kattintva, a koronák pontban megtalál minden fontos információt a fogkorona árakkal kapcsolatban! 

   

  Fogkorona árak: melyik típus éri meg a legjobban?

  A fogkorona árakkal kapcsolatban rendszerint felmerül a kérdés, hogy melyik típus éri meg a legjobban, melyik a legjobb választás? A PureDental Fogászaton használt koronák egytől-egyig nagyon biztonságosak, magas minőségűek, időtállóak. A fémkerámia korona esetében azonban van egy kis kockázata az allergiás reakciók kialakulásának, hiszen a fém esetlegesen allergizálhat a szervezetbe kerülhetően. Azonban az általunk használt anyag nem tartalmaz nikkelt, ami a leggyakrabban az allergiás reakciók okozója. A cirkónium korona, valamint a préskerámiai korona viszont teljes mértékben fémmentes. Azonban attól nem kell tartania egyik esetben sem, hogy nem lesz esztétikus a fogpótlás, hiszen a fém vázra esztétikus porcelánréteg kerül, a másik két anyag pedig eredetileg is nagyon esztétikus, színben illik a fogak színéhez.

  Amennyiben bármilyen más kérdése akadna a fogkorona árakkal kapcsolatban, vagy más fogászati problémája akadna, keressen minket elérhetőségeinket, vagy jöjjön el ingyenes konzultációnkra! Jelentkezzen be ITT!  
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogsorok

  Fogsorok

  Fogsorok, fogpótlási lehetőségek a PureDentalnál: Teljes kivehető fogsor, részleges kivehető fogpótlás, Stéges fogsor implantátumokhoz. Ismerje meg lehetőségeinket és fogpótlási technikáinkat, azok...

  Tovább
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés