Fogkő eltávolítás Budapest

A fogkő eltávolítás Budapesten a PureDenntal Fogászati Magánrendelőben nagyon korszerűen, a legújabb technológiákkal és módszerekkel történik, így teljesen fájdalommentes. Biztosan nem gondolta volna, hogy egy egyszerű fogkő milyen súlyos, fájdalmas, és akár a fogak elvesztésével is járható fogászati betegségeket képes megelőzni.

Fogkő eltávolítás Budapest

A fogkő eltávolítás Budapesten fontosabb, mint gondolná

A fogkő eltávolítás Budapesten nagyon fontos része az egészséges szájhigiéniának, és a nem kívánatos fogászati megbetegedések elkerülésének. A fogkő általában a nem megfelelő szájhigiénia miatt alakul ki. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy azért, mert Ön nem figyel oda fogai egészségére, egészen egyszerűen lehet, hogy nem elég alaposan jár el a fogmosás során, vagy éppen nem olyan rendszeresen tisztítja őket, amennyire ezt fogai igényelnék. a fogak felszínén maradt ételdarabok, lepedékek pedig tökéletes alapot szolgának ahhoz, hogy fogkővé alakuljanak. A fogkő nemcsak kellemetlen tud lenni, hanem bizony nagyon veszélyes is. A fogkő nagyon sok fogászati megbetegedés alapjául szolgálhat, így a fogkő eltávolítás Budapesten kiemelt fontosságú.

 

A fogkő eltávolítás Budapesten: ezért van rá szükség

Mint fentebb írtuk, a fogkő eltávolítás Budapesten nagyon fontos, hiszen számos súlyos fogászati megbetegedést hozhat maga után, amennyiben nincsen időben, és megfelelően kezelve. De maga a fogkő is kellemetlen tüneteket produkálhat. Esztétikailag is ronthatja a fogazatunkat azzal, hogy negatívan befolyásolja fogaink szépségét, de kellemetlen lehelletet is okozhat. A fogkő olyan gyulladásokat idézhet elő, amik a későbbiekben fogágybetegséget okozhatnak, majd a fogak elvesztésével is járhatnak. Amennyiben a fogkő eltávolítás Budapesten szakérő kezekkel történik, egy rövid, fájdalommentes kezeléssel ez mind megelőzhető. Jöjjön el a PureDental kezelőjébe még akkor is, ha csak gyanakszik a fogkő jelenlétére, és mi hatékonyan kezeljük fogait!

 

Hogyan zajlik a fogkő eltávolítás Budapesten?

A fogkő eltávolítása Budapesten a PureDental rendelőben professzionálisan történik, szakértő kezek végzik a legbiztonságosabb eljárással a teljes folyamatot, teljesen fájdalommentesen. A kezelést minden esetben egy személyes konzultáció és fogászati szűrés előzi meg, amikor többek között a fogkő eltávolítás menetéről is részletes tájékoztatást kap, valamint szájhigiéniás tanácsadást is biztosítunk, annak érdekében, hogy hatékonyan tudja megőrizni fogai egészégét.

 

Fogkő eltávolítás Budapesten szakszerűen

A fogkő eltávolítás Budapesten a PureDental rendelőjében ultrahangos depurátorral történik, mely segítségével az íny feletti és alatti fogköveket is hatékonyan tudjuk eltávolítani. Bár jellemzően a fogkő eltávolítása nem egy fájdalmas folyamat, melllékhatásokra nem kell számítani, előfordulhat enyhe fogérzékenység, ezért igény esetében lehetőség van érzéstelenítésre. A fogkő szakszerű eltávolítása után a sima felület érdekében felpolírozzuk a fogakat, így a lepedék csak nehezen tud a felületre tapadni, tehát ezzel a lépéssel gátoljuk újabb fogkő kialakulását. A kezelés végül egy nagynyomású por-víz-levegő keverékkel való átfújás zárja, ami segít az elszíneződések eltávolításában.
 

Ha természetes módon ragyogó, egészséges, tiszta, fehér fogakat szeretne, akkor válassza a fogkő eltávolítást Budapesten a PureDental Rendelőjében!
 

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
Esztétikus fogtömés Budapesten

Esztétikus fogtömés Budapesten

Fogászatunk mottója: egy lehetetlennel kevesebb. Ha fogászati problémákról, hibás fogsorról van szó, szakértő kollégánk mindent megtesznek a megszüntetésért, hogy minden kedves páciensünknek csodaszép...

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.