HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogkő eltávolítás árak

  A fogkőeltávolítás egy rendkívül apró beavatkozás, és talán éppen ezért nem fordítunk rá kellő figyelmet. Hatása azonban legalább annyira fontos, mint amilyen csekélynek tűnik első gondolatra. A fogkő ugyanis nemcsak, hogy nem esztétikus, de indikátora lehet a kellemetlen leheletnek, illetve hosszabb távon gyulladást, fogágybetegséget és fogvesztést is okozhat. Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden fontos információt, amit a fogkőeltávolításról és annak költségeiről tudni érdemes.

  Fogkő eltávolítás árak

  Mikor és milyen időközönként érdemes a fogkőeltávolítás költségeivel számolnunk?

  A fogkőeltávolítás egy rendkívül apró, nem sok időt, de rendszeres ismétlést igénylő kezelés. Elég mindössze félévente egyszer ellátogatnia rendelőnkbe, hogy egy egyórás kezelésen részt vegyen, és élethosszig tartó egészséget biztosítson fogai és fogínye számára, illetve megelőzze az esetleges kellemetlenségeket, melyek akár fogvesztést is okozhatnak.

   

  Mennyibe kerül a fogkőeltávolítás a PureDental rendelőjében?

  Rendelőnkben a fogkőeltávolítás árait ITT találja a dentálhigiéniai kezelések között. Mindkét kezeléshez hozzátartozik a fogkő eltávolítása, a fogak polírozása, valamint egy szájhigiéniai tanácsadás a fogak egészségének megőrzéséért. Extra költség lehet a homokfúvás, hogy fogai még tisztábbak lehessenek.

   

  Hogyan zajlik a fentebbi árkategóriákon belüli professzionális fogkőeltávolítás?

  Az alapvető fogkőeltávolítás ultrahangos depurátorral történik, mely segítségével az íny feletti és alatti fogköveket távolítjuk el. A folyamat egyáltalán nem fájdalmas, de esetleges érzékenység előfordulhat. Az érzékenység mértéke a fogágy egészségétől is függ. Amennyiben páciensünk igényt tart rá, van lehetőség érzéstelenítésre.
  A fogkő eltávolítását követően egy az elektromos fogkeféhez hasonlatos körkefével felpolírozzuk a fogakat annak érdekében, hogy az ezáltal létrejött simább fogfelszínen a lepedék nehezebben rakódhasson majd le, és így hátráltathassuk a fogkő jövőbeni kialakulását.
  Ezt követi majd az opcionálisan választható homokfúvás, amennyiben kedves páciensünk igényt tart rá. Ennek keretén belül a fogak felszínét nagynyomású por-víz-levegő keverékével átfújjuk, hogy a makacsan rögzült elszíneződéseket is eltávolítsuk.
  A szájhigiéniai tanácsadás keretén belül dentálhigiénikus kolléganőnk segítségével útmutatást kaphat, hogy hogyan őrizze meg fogai szépségét és egészségét.
  A kezelést követően lehet enni és inni, azonban az utána következő két hétben érdemes elkerülni az elszíneződést indikáló ételeket és italokat.

   

  Milyen egyéb kezelések követhetik a fogkőeltávolítást és mennyi ezeknek a költsége?

  A fogkőeltávolítás minden esetben megelőző kezelése a fogfehérítésnek, mely lehetővé teszi a makacsabb elszíneződések eltűntetését is a fogakról. A rendelőben történő Pure fogfehérítés költsége, valamint az otthoni kezeléshez szükséges eszközök költségét ITT találja!
  A fogkőeltávolítás és a polírozás azért fontos megelőző lépése a fogfehérítésnek, mert a tiszta fogakon fejti ki leginkább hatását a fogfehérítő anyag. 
  Az otthoni fogfehérítést azon pácienseiknek ajánljuk, akik csupán kisebb elszíneződésekkel küzdenek, vagy korábban már vettek részt fogkőeltávolításon és fogfehérítésen rendelőnkben.

   

  A plakkfestés és annak költségei a fogkőeltávolítás és fogfehérítés eredményeinek megőrzéséért

  Dentáhigiénikus kolléganőnk segítségével van lehetősége ellenőrizni, hogy fogápolási rutinja mennyire hatékony. Erre szolgál szemléltető eszközként a plakkfestés, mellyel lehetséges a lepedékek megfestése, így páciensünk a tükörben láthatja az eredményt. Ezt követően szakértőnk és páciensünk együtt beszélik meg a tapasztaltakat, majd kolléganőnk pontos instrukciókkal látja el a pácienst és bemutatja az effektív lepedékeltávolítás folyamatát. Az elhangzottak alapján páciensünk gyakorlatban is kipróbálja a hallottakat, melyet követően megismételjük a plakkfestést a hatékonyság szemléltetése érdekében. A kezelés, instruálás költségét fogászati árlistánkban találja meg!
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészeti kezelés árak

  Szájsebészeti kezelés árak

  Ennyibe kerülnek a szájsebészeti kezelés árak foghúzás, műtéti fogeltávolítás, bölcsességfog eltávolítás, tejfog eltávolítás, rezekció, ciszta-, fibróma eltávolítás, vagy arcüreg zárás...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés