HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogimplantátum beültetés

  Hogyan zajlik a fogimplantátum beültetése? Milyen előnyei vannak a fogimplantátumoknak? A PureDental csapata segít Önnek!

  Fogimplantátum beültetés

  Fogimplantátum beültetés: Mikor ajánlott?

  A fogimplantátum beültetés akkor ajánlott, ha Önnek egy vagy több hiányzó foga is van. A fogimplantátum beültetése az egyik legfixebb és élhetőbb fogpótlási eljárás a fogászat területén. A fogimplantátumok legnagyobb előnye, hogy stabilan rögzíthetők a szájban, vagyis az állkapocscsontban, ezáltal nem mozognak és nem lehet őket kivenni, ahogyan a műfogsort. Ezáltal az evés és a beszéd is egyszerű, akár a természetes fogak esetén. A fogimplantátum beültetéssel akár egy fog pótlása is lehetséges, azonban akár egy teljes fogívet is pótolhatunk vele, amely az All-on-4 módszer. 

   

  Fogimplantátum beültetés: Hogyan zajlik? 

  A fogimplantátum beültetése elsőre ijesztő lehet, hiszen több lépésből áll és hosszadalmas, azonban hosszútávon ez a fajta fogpótlás a legkifizetődőbb megoldás. A fogimplantátum beültetése előtt elsősorban egy alapos fogászati diagnosztikát és szűrővizsgálatot végzünk el. Felmérjük van-e bármilyen más fogászati problémája a hiányzó fogon kívül. Amennyiben van, először az adott problémát kezeljük, hogy a fogimplantátum beültetése a lehető legkisebb kockázattal történjen, elkerülve a gyulladásokat, fertőzéseket. A diagnosztika továbbá segít számunkra abban is, hogy a fogimplantátum beültetése előtt szükséges-e a csontpótlás. Ha igen, a kezelés a csontpótlással fog kezdődni, majd csak ezután kezdjük el a fogimplantátum beültetését. 

   

  A fogimplantátum beültetésének menete

  A fogimplantátum beültetése egy komplex eljárás, hiszen magát az implantátumot az állkapocscsontba ültetjük bele. Ha ez megtörtént a fogimplantátum beültetése után 3-6 hónapig egy gyógyulási időszak következik, amely során a szervezetnek és a szöveteknek be kell fogadnia az implantátumot. Miután ez megtörtént az implantátumot felszabadítjuk az íny alól, majd egy ínyformázócsavart helyezünk az implantátumba, hogy az ínyt esztétikusra formáljuk és könnyedén behelyezhessük majd a későbbiekben a fogkoronát. Az egész fogimplantátum beültetés a gyógyulási idő miatt válhat hosszadalmassá, azonban minden páciens esetén személyre szabott a beültetés, a kezelés és a gyógyulás menete egyaránt

   

  Fogimplantátum beültetés: Válassza a PureDentalt

  A PureDental fogászatán a fogimplantátum beültetése során nagymértékbe odafigyelünk pácienseinkre, így előre tudhatja pontos kezelési tervét, amelyet együtt határozunk meg Önnel. A kezelési terven az összes költséget feltüntetjük, így nincsenek rejtett költségek sem a későbbiek folyamán. Fogászatunkon továbbá a legjobb minőségű Straumann fogimplantátumokkal dolgozunk, amelyekre élettartam garanciát biztosítunk, még az Alpha Bio Neo implantátumokra 3 év garanciát adunk. 
   

  Ha szeretne Ön is a fogimplantátum beültetése mellett dönteni vagy bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban vagy szeretne bejelentkezni rendelőnkbe, keressen fel minket a lenti űrlap segítségével! 

   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés