HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogimplantátum árak Budapesten

  Hiányos foga, vagy fogai vannak, ezért érdekli, hogy hogyan alakulnak a fogimplantátum árak Budapesten? A PureDental Fogászaton rejtett költségek nélkül kiszámoljuk Önnek a fogimplantátum árakat. 

  Fogimplantátum árak Budapesten

  Mitől függ, hogy mennyibe kerülnek a fogimplantátum árak Budapesten

  Amennyiben elkezdte már nézegetni, biztosan látja, hogy a fogimplantátum árak Budapesten nagyon sok félék lehetnek. Ennek nem feltétlenül csak a különböző fogászatok egyedi árszabása játszik közre, hanem más fontos tényezők is befolyásolják a fogimplantátumok árazását. Számít a hiányzó fogak mennyisége, hogy pontosan hány fogat kell implantátummal pótolni, a választott anyagtól is, annak márkájától. Előfordulhat, hogy az implantátum beültetése mellett más, olyan jellegű beavatkozásokat is kell végezni, mint a fogeltávolítás, vagy csontpótlás. Emiatt pedig azt kell, hogy mondjuk, hogy látatlanban nem fogjuk tudni megmondani Önnek, hogy mennyibe kerülnek pontosan a fogimplantátum árak Budapesten, de tudunk támpontokat adni!

  Mégis hogyan alakulnak a fogimplantátum árak Budapesten?

  Azt nehéz megmondani teljesen látatlanban, hogy pontosan hogyan alakulnak a fogimplantátum árak Budapesten, de részletes árlistánk segítségével Ön is megtekintheti az egyes fogászati szolgáltatások árát. Persze anélkül nehéz kiszámolni a fogimplantáció végleges árát, hogy nem tudja, pontosan milyen beavatkozásokra van szükség. Azonban ingyenes fogászati konzultációt biztosítunk minden egyes páciensünknek, ami után kezelési tervet készítünk, amihez árajánlatot is csatolunk. Fogászati konzultációra ide kattintva tud bejelentkezni az űrlap kitöltésével!

  Mennyibe kerülnek a fogimplantátum árak Budapesten?

  A fogimplantátumok behelyezésekor egy meghatározó költségtényező, a felhasznált implantátum anyaga. Mi, a PureDental Fogászaton NeoDent és Straumann BLT implantátumokkal dolgozunk, amelyek a legjobbak a piacon, hiszen kíváló az ár/érték arányuk, magas az élettartamuk, és garancia is jár hozzájuk. ű

  Fogimplantátum árak Budapesten- milyen költségekből áll a kezelés?

  A fogimplantátum árak Budapesten különbözőképpen alakulhatnak attól függően, hogy hány fogat kell pótolni, illetve milyen egyéb beavatkozásokra van szükség. Amennyiben fog eltávolítására van szükség, esetleg csontpótlásra, ezek mind-mind lehetnek plusz költségtényezők. A fogimplantátum árak oldalunkon keresztül példákon keresztül mutatjuk be, hogy hogyan érdemes kalkulálni a fogimplantátum árakkal kapcsolatban a különböző kezelések esetében. Látni lehet a példákból is, hogy a fogimplantátum árak Budapesten eltérőek lehetnek a kezelendő probléma fényében is, tehát, hogy hány hiányos fogat kell pótolni, milyen egyéb eljárásokra van ehhez szükség. 

  Amennyiben bármilyen további kérdése felmerül akár a fogimplantátum árak alakulásával, számításával kapcsolatban, vagy más jellegű információra van szüksége a fogimplantátum kezeléssel kacsoltban, jelentkezzen be fogászati konzultációnkra! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Fogsorok

  Fogsorok

  Fogsorok, fogpótlási lehetőségek a PureDentalnál: Teljes kivehető fogsor, részleges kivehető fogpótlás, Stéges fogsor implantátumokhoz. Ismerje meg lehetőségeinket és fogpótlási technikáinkat, azok...

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés