HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogfehérítés Budapesten

  Fogfehérítés Budapesten megbízható és biztonságos módon a csodásan fehér mosoly eléréséért a PureDental fogászatán! Akár több árnyalattal fehérebb fogak 1 kezelés után, mindössze 2 óra alatt. Hogyan? Mutatjuk! 

  Fogfehérítés Budapesten

  Fogfehérítés Budapesten: Rendelői fogfehérítéssel 

  Nem elégedett saját fogszínével? Nem találja eléggé fehérnek? Válassza a PureDental fogfehérítését Budapesten! A fogfehérítés budapesti rendelőnkben egy előre megbeszélt időpontban történik, amely nagyjából 1,5-2 órát vesz igénybe. A fogfehérítést egy alapos dentálhigiéniai kezeléssel kezdjük, amellyel eltávolítjuk a felhalmozódott lepedékeket és a fogkövet a fogakról. Ezután lepolírozzuk a fogakat, a fehérítő anyag jobb hatása érdekében. A fogfehérítés Budapesten ezután egy fehérítő géllel folytatódik, ami a fogak réseiben is megbúvó elszíneződésekre hat, ezzel a teljes fogsor több árnyalattal fehérebbé válik.

   

  Fogfehérítés Budapesten: Mire figyeljünk a kezelés után 

  Nagyon fontos, hogy miután megtörtént a fogfehérítés budapesti rendelőnkben, érdemes odafigyelni a fogyasztott ételekre és italokra is. Ez mit jelent? Érdemes a következő 1-2 hétben kerülni az elszíneződést okozó ételeket és italokat, mind a kóla, kávé, vörösbor, cékla, stb. Emellett a dohányzást is jobb elkerülni, hogy a fogfehérítés Budapesten valóban olyan hatásos legyen, mint vártuk. 

   

  Fogfehérítés Budapesten: Otthoni kezeléssel 

  A fogfehérítés Budapesten történhet rendelőnkön kívül is az Ön otthonában. Ezt legtöbb esetben a rendelői fogfehérítés után javasoljuk, hogy minél hosszabb ideig fenntarthassuk a kívánt eredményt. Amennyiben azonban otthonában szeretné elérni, hogy fogai hófehéren ragyogjanak, otthoni fogfehérítésünk segíthet. A kezelés előtt azonban mindenképp javaslunk egy alapos dentálhigiénés kezelést a jobb eredmény elérése érdekében. 

  Ha segíthetünk Önnek, válassza otthoni fogfehérítésünket.  Kérjen időpontot most! 

   

  Fogfehérítés Budapesten: A hófehér fogakért

  Ha szeretne valóban tartósan fehér fogakat, akkor a legjobb választás a rendelői fogfehérítés budapesti rendelőnkben. Ez a fajta kezelésünk biztonságos anyagokkal történik, nem károsítja a fogzománcot és az ínyt sem, így bátran ajánljuk. A kezelés során 2-3 árnyalattal fehérebbek lehetnek fogai, mindössze 2 óra alatt. A gyors és tartós eredményért, ez a legjobb választás az Ön számára! 
  Mi az, amit nem ajánlunk? Az otthoni házi praktikákkal történő fogfehérítést, hiszen ezzel akár többet árthat fogainak, mint gondolná. Tudjon meg erről több részletet az alábbi linken: Otthoni fogfehérítés: Ezért ne alkalmazza

   

  Fogfehérítés árak Budapesten

  Rendelői fogfehérítésünk Budapesten 1 alkalommal 62 000 Forintos áron érhető el, még az otthoni kezelés 52 000 Forint. Amennyiben pedig szeretne részletesen tájékozódni esztétikai fogászati kezeléseinkről, az alábbi linkre kattintva megteheti: Áraink!

   

  Amennyiben szeretne Ön is hófehér fogakat, amellyel magabiztosan mosolyoghat, keresse fel rendelőnket és kérjen időpontot a lenti űrlap segítségével: 

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

  Tovább
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  Dentálhigiénia

  Dentálhigiénia

  Dentálhigiéniai kezelések az esztétikus fogakért: fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogcsikorgatás elleni sín. Ismerje meg kezeléseinket budapesti rendelőnkben!

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés