HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogbeültetés árak

  Amennyiben hiányos fogazat miatt érdeklődik a fogbeültetés árak iránt, a legjobb helyen jár! A PureDental budapesti fogászatán a legmodernebb eszközökkel, legjobb anyagokkal, nagy szaktudással végezzük el a fogak pótlását. Alábbi cikkünkben a fogbeültetés árakról olvashat részleteket!

  Fogbeültetés árak

  Mennyibe kerülnek a fogbeültetés árak?

  Hiányos fog, vagy fogak esetében minél előbb javasolt a pótlásuk, ugyanis a foghiány sok negatív következménnyel jár. Fogainknak fontos része van a szervezetünk működésében, és nemcsak esztétikai szerepet töltenek be. A rágásban, így az emésztésben, valamint beszédben is nagy szerepük van. Szerencsére már számos fogászati kezelés van, amikkel teljes körűen pótolni lehet a fogakat, és pótolni ezeket a funkciókat. Mennyibe kerülnek a fogbeültetés árak? Ezt elsőre pontosan nehéz megmondani, hiszen sok tényező függvénye. Többféle fogbeültetésre használt anyag is van, amiknek eltérő áruk van.

  Hogyan alakulnak a fogbeültetés árak a PureDental Fogászaton?

  A PureDental Fogászaton kizárólag magas minőségű, bevizsgálta anyagokat alkalmazunk. Mivel a fogak a szájüregbe kerülnek elhelyezésre, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű fogimplantátum alkalmazására kerül sor. Manapság már nagyon szigorúan szabályozva vannak a fogászati előírások, így veszélyes, egészségre káros anyagot nem használhat egyik fogászat sem, ettől nem kell aggódni! A mi fogászatunka azonban a legmagasabb minőségre törekszik annak érdekében, hogy esztétikus, és időtálló legyen az eredmény. A fogbeültetés árakat meghatározza az implantátum anyaga is. Aktuális fogbeültetési árainkról részletesen ITT tud tájékozódni! 

  Milyen elemekből állnak a fogbeültetés árak?

  A PureDental Fogászaton nincsenek rejtett költségek, mi nem akarjuk becsapni pácienseinket. A fogbeültetés árakkal kapcsolatban is minden részletet megtalál az árak menüpontban. A teljes fogbeültetés ára több különböző elemet is tartalmazhat attól függően, hogy milyen beavatkozásokra van szükség. Ez a hiányos fogak számától, állapotától, a többi fog helyzetétől is függ, nagyon fontos kérdés az is, hogy szükség van-e csontpótlásra. Emiatt előre nem tudjuk megmondani, hogy mennyibe kerülnek a fogbeültetés árak összesen.

  Hogyan kalkulálhat a fogbeültetés árakkal kapcsolatban?

  Sajnos előre nem tudjuk megmondani, hogy hogyan tud kalkulálni a fogbeültetés árakkal kapcsolatban, de ingyenes konzultációink vannak. Ez azt jelenti, hogy munkatársaink felmérik fogai állapotát, a problémát, majd egy egyénre szabott kezelési tervet készítenek, ami tartalmazni fog minden felmerülő költséget is a diagnosztikai eljárásoktól kezdve a fogpótló anyagok. A kezelési tervvel a kezében pontosan fog tudni számolni a fogbeültetés árakkal kapcsolatban! Természetesen van lehetősége előzetesen is tájékozódni: részletes fogászati árlistánkat itt találja!

  Mennyire érik meg a fogbeültetés árak?

  Egy hiányos fogsor nemcsak az esztétikai megjelenésen ronthat, rombolva ezzel az önbizalmat, a szociális kapcsolatokat, hanem számos más negatív következménye is lehet. Akár az állkapocs sorvadását is előidézheti, és káros hatással lehet a környező, még egészséges fogakra is. Amennyiben mérlegeli, hogy mennyi negatív hatása lehet a nem kezelt foghiánynak, biztosan rájön, hogy teljes mértékben megéri a fogbeültetés árakat kifizetni. Fogászatunkon magas minőségű anyagokkal dolgozunk, amik nemcsak időtállóak, hanem biztonságosak, és nagyon esztétikusak is. Bízzon bennünk, a fogpótlás szinte észrevehetetlenül beleolvad majd a fogsorába!

  Ön is fogbeültetést szeretne? Kérjen időpontot fogászatunkba most! 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Szájsebészet árak

  Szájsebészet árak

  Mennyibe kerülnek a szájsebészet árak Budapesten? Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy melyik szájsebészeti eljárás mennyibe kerül, hogyan kell kalkulálni, és milyen egyéb információkat érdemes...

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés