HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Professzionális fogorvosi rendelő

  Professzionális fogorvosi rendelőt keres Budapesten? A PureDental Fogászat magas szakmai színvonalában messze kitűnik a hasonló fogászatok közül. Nálunk megtalálhatja a legmodernebb fogászati technikákat, eljárásokat, fogászati problémáit pedig magasan képzett, sok évnyi gyakorlattal rendelkező fogászati specialisták fogják kezelni!

  Professzionális fogorvosi rendelő

  Professzionális fogorvosi rendelő Budapesten

  A PureDental professzionális fogorvosi rendelő magas szakmai tudásáról, kiválóságáról leginkább elért eredményeink tudnak sokat mesélni. Weboldalunkon ITT találhatnak néhány előtte-után eredmény fotót néhány kezelésünkről. Bármilyen fogászati problémája is legyen Önnek, nagy szakmai tudással és hatalmas tapasztalattal rendelkező fogászati specialistáink megtalálják a legjobb megoldást, hogy visszaállítsák fogai egészségét, mosolya szépségét!

  Még a mottónk is ez: Egy lehetetlennel kevesebb - minden problémára megoldást kínálunk! Nagyon rossz állapotú fogsorból is varázsoltunk már csillogó mosolyt, és olyan fogakat is megmentettünk már, amit más fogorvosok menthetetlennek ítéltek meg. Számunkra az igazi elismerés, ha pácienseink boldogan, sugárzó mosollyal távoznak rendelőnkből, miközben azt mondják, hogy a PureDental a legjobb professzionális fogorvosi rendelő!

  Professzionális fogorvosi rendelő professzionális kezelésekkel

  A PureDental professzionális fogorvosi rendelőben magas minőségű eljárásokkal várjuk. Fogászatunkon elérhetőek a legmodernebb fogászati eszközök, a leghatékonyabb eljárások, például a mikroszkópos fogászat, amivel a gyökérkezelés sikeraránya 90% feletti, a hagyományos fogászati technikák 40-60%-val szemben. Professzionális fogorvosi rendelőnkben elérhető szolgáltatások: fogfehérítés, kerámia héj, teljes mosolytervezés, implantátum, tömés, csontpótlás, korona, teljes fogsor, gyökérkezelés, fogszabályzás, szájsebészeti kezelések. Professzionális fogorvosi rendelőnk professzionális kezelésekkel várja Önt, amik nemcsak magas minőségű anyagokkal, a leghatékonyabb eljárásokkal készülnek, hanem teljesen fájdalommentesek is. Bizonyos kezelésünkre garanciát is vállalunk!

  Professzionális fogorvosi rendelő az Ön igényeire szabva

  A PureDental Fogászat professzionális fogorvosi rendelőhöz méltóan minden pácienst egyénre szabott kezelésekkel vár! Minden kezelésünket egy személyes megbeszélés előzi meg, ahol Ön minden kérdését, kérését elmondhatja. A fogászati korképet korszerű, minden részletre kiterjedő digitális fogászati diagnosztika elvégzése után állítják fel fogászati specialistánk. Ezután készítenek Önnek egy személyre szabott kezelési tervet, valamint árajánlatot. Professzionális fogorvosi rendelőnkben egyénre szabott, szakszerű kezelésekkel várjuk! Bármilyen problémája is legyen, megtaláljuk a megfelelő megoldást! Jelentkezzen be hozzánk online ITT

  Professzionális fogorvosi rendelő exkluzív környezetben

  Professzionális fogorvosi rendelőnk valóban exkluzív környezetben, mondhatni Budapest szívében található, könnyen megközelíthető helyen. A PureDental Fogászat pontos címe: Budapest Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő. Nemcsak budapesti, hanem vidékről érkező pácienseinknek is könnyű az eljutás, hiszen a Margit híd Budai oldalán található professzionális fogorvosi rendelőnk. A pácienseik ellátása előreegyeztetett időpontokban zajlik, így nem kell sokat várakozni, de az idő előtt érkezetteknek nagyon kényelmes várótermet alakítottunk ki.

  Kérjen időpontot professzionális fogorvosi rendelőnkbe egyszerűen, online IDE KATTINTVA, fogászati specialistánk szakszerűen kezelik majd fogászati problémáit!
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet

  Esztétikai szájsebészet: Ajakfék és nyelvfék eltávolítás, ínykorrekció, csontos koronahosszabbítás, ínyplasztika, vestibulumplasztika a PureDental Fogászaton.

  Tovább
  Parodontológia

  Parodontológia

  Fogíny problémával küzd? A legmodernebb technológiai megoldásokat kínáljuk, melyekkel nem csak a fogágybetegség lelassítását érhetjük el, de a folyamat teljesen megállíthatóvá is válhat. Az alábbi...

  Tovább
  Gyökérkezelés

  Gyökérkezelés

  Gyökérkezelés Budapesten: fájdalommentes beavatkozással a fogak megmentéséért a PureDental Fogászatán a legmodernebb technológiákkal és eszközökkel.

  Tovább
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés