HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Magán fogorvos Budapesten

  A jó fogorvost kiválasztani nem mindig egyszerű, különösen egy nagyvárosban, mint Budapest, ahol számos lehetőség áll rendelkezésre. Magán fogorvos Budapesten több is van, ezért mutatunk néhány szempontot, amit érdemes figyelembe vennetek a választás során.
   

  Magán fogorvos Budapesten

  Magán fogorvos Budapesten magas szakmai képzettséggel

  Győződjön meg róla, hogy a fogorvos rendelkezik a szükséges szakmai képesítésekkel és engedélyekkel. Egy magán fogorvos Budapesten jól képzett kell, hogy legyen. Az is legalább ilyen fontos, hogy a választott magán fogorvos Budapesten rendelkezzen elegendő tapasztalattal, különösen azon a területen, amelyen a kezelésre szüksége van Önnek (pl. esztétikai fogászat, implantológia). Nézze meg fogorvosaink szakmai elismeréseit itt

  Fontos a magán fogorvos hírneve is

  Mielőtt meghozná a döntését, mindenképpen keresse meg a korábbi és jelenlegi páciensek véleményeit, értékeléseit online, vagy kérjen ajánlásokat ismerősöktől. Szerencsére manapság már nagyon sok valós, hiteles értékelést lehet olvasni a különböző cégekről, szolgáltatókról, magán fogászatokról, például a Google felületén, amik segítenek meghozni a döntést. Mindig nézze meg, hogy az értékelések mennyire frissek! Próbáljon meg referenciát keresni az oldalon, közösségi média felületeken. Oldalunkon rengeteg előtte-utána képet találhat IDE kattintva munkáinkról. 

  Magán fogorvos Budapesten könnyen megközelíthető helyen

  Budapest nagyváros, sok fogorvosi rendelővel. Minden kerületben van legalább 10 fogorvos, ezért nem feltétlenül kell messzire mennie. Fontos, hogy a fogorvosi rendelő könnyen elérhető legyen, közlekedés illetve parkolás szempontjából egyaránt. Egy hosszas beavatkozás után jobb, ha pár perc alatt könnyedén hazaér, és nem kell órákat vezetnie, vagy éppen buszoznia. Ügyeljen arra, hogy a rendelő nyitvatartási ideje összhangban legyen a saját időbeosztásával. A mi fogászatunk minden hétköznap reggel 8-tól este 8-ig tart nyitva, hiszen azokra is gondolunk, akik munka előtt vagy után szeretnének hozzánk jönni. 

  Magán fogorvos Budapesten megfelelő kommunikációs készségekkel

  Kommunikáció – nem is gondolnánk milyen fontos szempont a fogorvosok kiválasztásánál, pedig sokat hozzátesznek a kezelési élményhez. A fogorvosnak képesnek kell lennie arra, hogy világosan és érthetően magyarázza el a kezeléseket, lehetőségeket és eljárásokat. Tudjuk, hogy minden részlet fontos, hogy a páciensek nem feltétlenül értik a mi szaknyelvünket, ezért érthetően magyarázunk, és empatikusak vagyunk. Szerintünk egy jó magán fogorvos Budapesten megérti a páciensek aggodalmait és félelmeit, és képes nyugtatni őket. Amennyiben fél fogorvosi székbe ülni, akkor se habozzon, mert vannak már jól bevált módszereink a félelmek oldására. 

  Magán fogorvos Budapesten modern eszközökkel

  Modern technológia: A jól felszerelt rendelő, amely rendelkezik a legújabb technológiákkal és eszközökkel, jelzi a fogorvos elkötelezettségét a minőségi ellátás iránt. Manapság modern eszközök nélkül nem lehet a leghatékonyabb kezeléseket végrehajtani. A technológia rohamosan fejlődik, folyamatosan jelennek meg újabb és jobb kezelések, egy magán fogorvos Budapesten, akkor igazán jó, ha tudja tartani a lépést. De ne feledkezzünk meg a tisztaságról, és a higiéniáról sem, hiszen a fogorvos is, orvos!  A rendelőnek tisztának és jól karbantartottnak kell lenniük.

  Magán fogorvos Budapest – milyen az árszabás?  

  A jó fogorvos világos kezelési tervet kínál, amely részletezi a költségeket és a várható eredményeket. Bár a költség nem feltétlenül tükrözi a minőséget, fontos, hogy az árak versenyképesek és átláthatóak legyenek. Magán fogászatunk weboldalán megtalálhatja aktuális fogászati árainkat, de a kezelés előtt egyedi kezelési tervet is készítünk minden páciens számára, ami tartalmazza a pontos árakat, minden felmerülő költséget tételekre bontva. Fogászatunkon garanciát is vállalunk! 

  Magán fogorvos Budapesten: megoldás minden problémára

  A PureDental Fogászaton több képzett szakember is dolgozik. Nálunk nincsen lehetetlen, minden fogászati problémára megtaláljuk a legjobb megoldást. Fájdalommentes kezeléseinknek köszönhetően nem kell félnie a fogászati székben ülve, csupán várnia, hogy csillogó, egészséges fogakkal távozhasson. Elérhető szolgáltatásainkról részletes leírást találhat holnapunkon! 

  Magán fogorvos Budapesten? Kérjen időpontot rendelőnkben, bármilyen fogászati panasza is legyen! 

   

  IDŐPONT 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat

  Esztétikai fogászat Budapesten a tökéletes mosolyért: teljeskörű mosolytervezés, fogkoronák, kerámiahéj, esztétikus fogtömés, ideiglenes fogpótlások, foghidak.

  Tovább
  Diagnosztika

  Diagnosztika

  Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és megtaláljuk fogászati problémájának okát, majd felállítjuk kezelési tervét és nem csak egészségessé, hanem esztétikussá is varázsoljuk fogait! 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés