HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Implantációs műtét fájdalommentesen

  Implantációs műtét fájdalommentesen és nagyon hatékonyan? Lehetséges! Amennyiben a Pure Dental Fogászat professzionális beavatkozását választja garantáljuk, hogy az implantációs műtét teljes ideje alatt, sőt előtte és utána is a legjobb kezekben lesz! Modern eljárásoknak hála az implantációs műtét nagyon eredményes és szinte teljesen fájdalommentes!

  Implantációs műtét fájdalommentesen

  Implantációs műtét fájdalommentesen a Pure Dental Fogászaton

  A Pure Dental fogászaton mindenki azért és úgy dolgozik, hogy pácienseknek a legjobb legyen. Mi nemcsak ígérjük hanem be is tartjuk, hogy a fog implantációs műtét teljesen fájdalommentes. Az eljárást altatásban vagy bódításban végezzük, illetve érzéstelenítés alkalmazunk, ennek köszönhetően pedig profi szájsebészeink munkájából semmit sem fog érezni. Bár maga az implantációs műtét fájdalommentes a beavatkozást követően, amikor az érzéstelenítő hatása elmúlik érezhet kisebb fájdalmat, kellemetlenséget. Az implantációs műtét után jelentkező fájdalom azonban nem nagyobb, mint egy szuvas fog miatt érzett fájdalom. Nagyobb fájdalom akkor jelentkezik, ha magát az implantációs műtétet nem jól végezték el, az implantáció helytelenül történt behelyezésre –azonban ez nálunk nem fordulhat elő! Ebben a cikkben részletesen írunk arról, hogy az implantációs műtét után mire kell figyelni a fájdalom elkerülése érdekében! 

  Hogyan zajlik az implantációs műtét?

  Az implantációs műtét a Pure Dental Fogászaton a leghatékonyabb technikákkal zajlik. Minden páciensünk számára személyes fogászati konzultációt biztosítunk, ahol részletesen elmagyarázzuk a fog implantációs műtét teljes folyamatát, valamint a megelőző szükséges lépéseket is ismertetjük. Az implantációs műtét előtt szükség van egy alapos fogászati diagnosztikára valamint szűrővizsgálatra, ahhoz hogy felmérjük a fogak, valamint az állcsont állapotát. Az implantációs műtét előtt elvégezzük az esetleges fogproblémák kezelését, ez a gyulladások, továbbfertőzések elkerülése céljából kiemelten fontos. Valamint felmérjük, hogy rendelkezik-e az implantációs műtéthez elegendő csontállománnyal, amennyiben nem, úgy csontpótlási folyamatot kell indítanunk.

  Mennyi ideig tart az implantációs műtét?

  Az implantációs műtét, azaz az implantáció behelyezése egy műtét idejének felel meg, amit kezelési időben végzünk el. Azonban maga a folyamat jóval több időt vesz igényben. Amennyiben hiányos fogazata van és szeretné azt a leghatékonyabb technikával, implantátummal pótoltatni, akkor jelentkezzen be most fogászatunkra! Itt megteheti online, nagyon egyszerűen! 

  Az implantációs műtét lépései

  Az implantációs műtét összetett folyamat. Az implantációs műtétet csak megfelelő csontállomány esetében lehet elvégezni, amennyiben ez nincs meg, a csontpótlás folyamata fél évig is tarthat. Illetve azt is tudnia kell az implantációs műtét folyamata, időpontja szempontjából, hogy a beültetést követően az implantátum beültetésének, gyógyulásának 3-6 hónap az időtartama. Ezután kerül csak a korona az implantátumra. 

  Implantációs műtét a legjobb anyagokkal

  A hiányzó fogak pótlására a legjobb, leghatékonyabb eljárás egyértelműen a fogimplantátum. A Pure Dental Fogászaton alkalmazott implantációs anyagoknak köszönhetően az implantátum olyan erős, és esztétikus lesz, mint az eredeti fogak – visszaáll egészséges rágása és mosolya is újra ragyogó lesz. Az implantációs műtét során csakis többszörösen tesztelt, strapabíró, biztonságos anyagokat használunk, amik időtállóak. Annyira megbízhatóak ezek az implantációs anyagok, hogy garanciát is vállalunk rájuk. A NeoDent implantátumokra 3 év garanciát, a Straumann fogimplantátumokra pedig egyenesen élettartam garanciát adunk. 

  Ha Ön is szeretné pótoltatni hiányzó fogait, keresse meg a Pure Dental fogászati implantációs műtétre szakosodott fogorvosait és kérjen időpontot rendelőnkbe most! 

   

  Időpontkérés
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés