HU EN DE
 • Kezdőlap
 • Klinika
 • Szolgáltatások
 • Vélemények
 • Áraink
 • Hírek
 • Kapcsolat
 • Fogpótlás implantátummal

  Esztétikus és megfizethető fogpótlás implantátummal, fájdalmak, és kockázatok nélkül? Magas minőségű anyagokkal, a legmodernebb fogászati technikákkal, profi szakemberekkel és ingyenes fogászati konzultációval várjuk a PureDental Fogászaton, Budapesten!

  Fogpótlás implantátummal

  A fogak pótlására az egyik legjobb megoldás a fogpótlás implantátummal

  A PureDental Fogászaton a legmodernebb fogászati technikákkal várjuk pácienseinket. A fogbeültetés implantátummal a legstabilabb, legtermészetesebb és egyben legesztétikusabb megoldás. Ezzel a módszerrel ugyanis a pótlásokat teljesen stabilan rögzítjük az állkapocsba, csakúgy, mint az eredeti fogakat, ennek köszönhetően pedig teljesen fixek, nem mozognak. Az implantátummal a beszéd, és a rágás is olyan könnyedén lehetséges, mint a természetes fogakkal. A PureDental Fogászaton alkalmazott modern technikáknak köszönhetően egy vagy több foghiány esetében is lehetséges a fogpótlás, akár a teljes fogazatot is fel lehet építeni. Az általunk alkalmazott fogimplantátumok átlagosan 95%-os sikerarányt ígérnek.

   

  IDŐPONTOT KÉREK 

  Hogyan történik a fogpótlás implantátummal?

  Fogászatunkon a fogpótlás implantátummal nagyon gördülékenyen, és szakszerűen zajlik, tapasztalt szájsebészek közreműködésével, egy előre kidolgozott implantációs terv szerint. A fogpótlás implantátummal egy hosszabb eljárás, ami több kezeléssel jár, ennek legfőképpen az az oka, hogy idő kell, amire az implantátum becsontosodik, viszont ez mindenképpen szükséges a stabil tartáshoz, természetes hatáshoz. A fogpótlással kapcsolatban rendszerint rengeteg kérdés felmerül pácienseinkben, ezekre a személyes rendelések alkalmával, konzultációkon készségesen válaszolnak kollégáink. 

  „Rendkívül felkészült, valamennyi kezelési folyamatot részletesen elmagyarázó, minden rezdülésemre odafigyelő (általában nagyon félek minden fogászati beavatkozástól), udvarias  fiatal orvos kezelte a fogamat egy különösen jól felszerelt fogászati rendelőben.”- egy kedves páciensünk értékelése. 

  „Sajnos sokáig nem szerettem fogdokihoz járni, viszont amióta ide járok, szerencsére ez megszűnt! Kifogástalan hangulatban, biztos kezekkel és körültekintően informálva kezelnek minden alkalommal a rendelőben. Sosem volt probléma a kezelések után és időpontot is nagyon rugalmasan kaptam, csak ajánlani tudom.” – egy másik kedves vélemény.

  Köszönjük pácienseink bizalmát! Legyen Ön is része a sok száz, sőt már talán ezer –csodaszép mosollyal, és egészséges fogakkal- elégedetten távozó páciensünknek. A fogpótlás implantátummal egyénre szabott kezelési terv alapján történik! Jelentkezzen be állapotfelmérésre hozzánk!

  Fogpótlás implantátummal lépésről lépésre

  Az alábbiakban nagy vonalakban leírjuk, milyen lépésekből is áll a fogpótlás implantátummal történő kezelése. 

  • A fogpótlás implantátummal egy alapos előzetes fogászati diagnosztikát és szűrővizsgálatot igényel. Ezt fogászatunkon a legmodernebb eszközökkel végezzük, annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb képet kapjuk a fogak, és az állkapocs állapotáról.
  • Amennyiben bármilyen fogászati problémát találunk, úgy azt kezeljük első körben, annak érdekében, hogy elkerüljük az ebből adódó kockázatokat az implantátum beültetésénél. Fogászatunkon minden apróságra nagy figyelmet fordítunk. 
  • Amennyiben a diagnosztika alapján megállapítjuk, hogy szükség van csontpótlásra, úgy azt végezzük el először. Részletek: csontpótlás fogbeültetés esetében. https://puredental.hu/csontpotlas-fogbeultetes.html
  • Amennyiben rendelkezésre áll a megfelelő csontállomány, úgy megtörténhet a fogpótlás implantátummal, azaz beültjük a fogimplantátum.
  • A fogimplantátum beültetése után 3-6 hónap gyógyulási időre kell számítani, ennyi idő kell, hogy a szervezet befogadja az implantátumot.
  • Ezután megtörtént az implantátumot felszabadítjuk az íny alól, egy ínyformázócsavart helyezünk bele az esztétika érdekében. Ennek a helyére később könnyen behelyezhető az esztétikus fogkorona. 

  Fogpótlás implantátummal garanciával

  A PureDental Fogászaton a legjobb fogimplantátumokkal dolgozunk, amik nagyon strapabíróak. Implantátumainkra garanciát is vállalunk: elérhető nálunk a legjobb minőségű Straumann fogimplantátum, amelyre élettartam garancia jár minden páciensünk számára, illetve a népszerű Alpha Bio és Neodent implantátumokra is 3 teljes év garanciát biztosítunk. A fogpótlás implantátummal a legjobb módszer hiányos foga, fogai, akár teljes fogsora pótlására. Keresse a legprofibb csapatot! Kérjen időpontot elérhetőségeink egyikén! 

   

  IDŐPONTOT KÉREK 
   

  Kapcsolatfelvétel

  Adatkezelési tájékoztatóban
  All-on-4™ koncepció

  All-on-4™ koncepció

  Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

  Tovább
  Csontpótlás

  Csontpótlás

  Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

  Tovább
  Fogimplantátum

  Fogimplantátum

  Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

  Tovább
  • Email E-mail: KATTINTS
  • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
  • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.<br>1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
   1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

  Rendelési idő

  • Hétfő: 8:00-20:00
  • Kedd: 8:00-20:00
  • Szerda: 8:00-20:00
  • Csütörtök: 8:00-20:00
  • Péntek: 8:00-20:00
  • Szombat: zárva
  • Vasárnap: zárva

  Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.

  Időpontkérés