Fogpótlás Budapest

Minőségi fogpótlás Budapesten, többféle módszerrel, személyre szabott lehetőségekkel, előre meghatározott kezelési tervvel, alapos fogászati diganosztikával. Jöjjön Ön is a PureDental csapatához! 

Fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapesten a PureDentalnál

Fogainkat a kor előrehaladtával, baleset vagy súlyos fogászati betegségek következtében könnyen elveszíthetjük. Szerencsére ma már számos fogpótlási eljárás létezik, amellyel újjá varázsolhatjuk mosolyát, hogy újra magabiztos lehessen.  

 

Fogpótlás Budapesten: Milyen eljárások vannak? 

A fogpótlás budapesti rendelőnkben háromféle eljárással történhet: természetes fogakra való fogkorona vagy foghíd építése, fogimplantátumra történő híd vagy korona építés és a műfogsor. Ezek a fogpótlások Budapesten szinte a legtöbb fogászaton elérhetőek, azonban nálunk garanciát is vállalunk fogpótlásainkra. Emellett fogászatunkon a legkorszerűbb anyagokkal, eszközökkel dolgozunk, ahol fogorvosaink 13 év szakmai tapasztalat mellett várják pácienseiket! 

Jöjjön el Ön is rendelőnkbe és segítünk a fogpótlásban: kérjen időpontot a lenti űrlap kitöltésével!

 

Fogpótlás Budapesten: Saját fogra történő korona vagy híd

A fogpótlás Budapesten általában egy vagy több fog hiány vagy pótlása esetén is történhet foghíddal és fogkoronával, amelyet a hiányzó fog melletti természetes fogra rögzítünk rá. A foghíd két ép fog közötti átívelő fogpótlás, amely során a szomszédos fogakat lecsiszoljuk és ezekre rögzítjük rá a foghidat. Ez a fajta fogpótlás Budapesten szintén népszerű eljárás, azonban a fogimplantátumok sokkal élhetőbb és fixebb megoldásnak bizonyulnak.. Előnyei: A fogpótlás Budapesten foghíddal gyorsan történik, hiszen nincs műtéti beavatkozás, emellett olcsóbb, mint a fogimplantátum és rendkívül élethűek, akár a természetes fogak. 

 

Fogpótlás Budapesten: Implantátumra történő fogkorona vagy híd

A fogpótlás történhet akár fogimplantátumra is, így nincs szükség a foghiány melletti ép fogak lecsiszolására sem, ugyanis maga az implantátum rögzíti a pótfogat/fogakat. A fogimplantátum manapság a legmodernebb fogpótlási eljárásnak minősül, hiszen fix és stabil, amellyel a rágási funkciók is tökéletesen pótolhatók. Emellett a fogimplantátumok teljesen olyanok, mint a saját, természetes fogak, így észre se lehet venni a fogpótlást. A fogpótlás budapesti rendelőnkben fogimplantátummal azonban történhet akár egy vagy több fog hiánya esetén is. Erről az eljárásról azonban részletesebben az alábbi linken olvashat: fogimplantátum árak

 

Fogpótlás Budapesten: műfogsorral 

Ugyan a fogpótlási eljárások közül a műfogsor a legritkábban alkalmazott módszer, hiszen az egyik legkevésbé optimális megoldás, mivel gyakran mozoghat, így az evés élményéből is elvesz. Magabiztosságból is, sok esetben szükséges műfogsor ragasztó használata. Ugyan a PureDental rendelőjében ezt a fajta fogpótlást is elérhetik pácienseink, ha valóban stabil, megbízható fogpótlást szeretne választani, hogy újra önfeledten mosolyoghasson, inkább ajánljuk fogászati implantációnkat.

Ha szeretne Ön is részletesebben tájékozódni és ajánlatot kérni fogpótlásra budapesti rendelőnkbe, töltse ki a lenti űrlapot!

Kapcsolatfelvétel

Név
Telefonszám
E-mail cím
Üzenet
All-on-4™ koncepció

All-on-4™ koncepció

Teljes foghiányban szenved? Magabiztos mosolyt szeretne? All-on-4™ koncepció a PureDental budapesti fogászatán akár csontpótlással, élethosszig tartó garanciával!

Tovább
Fogsorok

Fogsorok

Fogsorok, fogpótlási lehetőségek a PureDentalnál: Teljes kivehető fogsor, részleges kivehető fogpótlás, Stéges fogsor implantátumokhoz. Ismerje meg lehetőségeinket és fogpótlási technikáinkat, azok...

Tovább
Csontpótlás

Csontpótlás

Fogelvesztést követően a csontunk a foghiány helyén folyamatosan sorvad, felszívódik. Ha valakinek régóta fennálló foghiánya van, akkor annak nagyobb a valószínűsége, hogy fogászati implantátumot nem...

Tovább
Fogimplantátum

Fogimplantátum

Az egyik legbiztonságosabb és legfixebb fogpótlási eljárás a fogimplantátum. Hogyan és milyen eszközökkel zajlik a fogimplantációs eljárás a PureDental fogászatán? 

Tovább
 • EmailEmail: KATTINTS
 • Telefon Telefon: +36 30-KATTINTS
 • Rendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3. 1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengőRendelőnk: 1027 Budapest, Margit krt. 3.
  1.emelet 1.ajtó 2-es kapucsengő

Rendelési idő

 • Hétfő: 8:00-20:00
 • Kedd: 8:00-20:00
 • Szerda: 8:00-20:00
 • Csütörtök: 8:00-20:00
 • Péntek: 8:00-20:00
 • Szombat: zárva
 • Vasárnap: zárva

Szeretettel várjuk a Pure Dental Fogászati Rendelőben. Teljes körű fogászati, szájsebészeti és implantátumok beültetésével kapcsolatos kezeléseket nyújtunk, beleértve az előzetes diagnosztizálást is azonnali szakorvosi kiértékeléssel.